3 resép pikeun piknik dina usum panas

Resep piknik

Bade piknik dina usum panas mangrupikeun ide anu pangsaéna pikeun mikaresep waktos di luar sareng kulawarga. Anjeun tiasa ngatur éta di lapangan, di pantai atanapi di tempat rekreasi mana waé dimana barudak tiasa ngaraosan pangalaman luar. Pikeun nyingkahan henteu kedah nganggo tuangeun anu henteu séhat, camilan atanapi asakan anu henteu rumit teuing sareng kalori teuing, penting pikeun nyéépkeun waktos.

Kusabab upami anjeun ngatur tuangeun anu badé disiapkeun sateuacanna, anjeun tiasa nyangking piring anu raoseun anu raoseun aranjeunna sampurna dilestarikan sanajan tanpa kulkas. Hidangan resep resep ieu pikeun piknik dina usum panas anu anjeun tiasa mendakan di handap ieu.

Resep piknik

Kadaharan anu dicandak dina piknik kedah didahar tiis, sabab anjeun moal ngagaduhan tempat pikeun manaskeun piring sateuacan tuang. Éta ogé penting pikeun nyiapkeun piring anu tetep saé tanpa kulkas. Komo upami anjeun gaduh cooler, langkung saé henteu nyandak résiko sareng henteu nyandak tuangeun anu tiasa ngarusak. Maka hindarkeun saos jenis mayonnaise, sabab upami manja aya résiko inféksi anu penting sareng serius.

Teras Kami ngantepkeun anjeun sababaraha ideu resep pikeun piknik, piring anu sampurna dilestarikan sareng sing saha waé ogé bakal resep sami. Nanging, upami anjeun ngagaduhan kamungkinan nganggo kulkas portabel anu ngamungkinkeun anjeun nyandak kulkas, langkung saé. Henteu ngan sabab tiasa dilestarikan langkung saé, tapi kusabab sababaraha piring langkung beunghar hal anu seger. Hayu urang resep resep anu saderhana sareng lezat.

Salad nagara

Resep piknik

Salad kumplit anu resep ku barudak boh déwasa, cocog pikeun ngiringan piring anu sanés. Supados bahan na henteu lemes, nyiapkeun ganti baju nyalira dina wadah kedap udara. Tambahkeun ganti baju sateuacan tuang.

bahan:

  • 3 o 4 kentang grandes
  • 2 endog
  • 1 tomat
  • medio cabé héjo
  • a bawang
  • 1 bonténg
  • olives euweuh boneless
  • tuna alam

Persiapan:

  • Primero urang masak kentang sareng endog, urang ngantep tiis pisan.
  • Urang mesék kentang sareng endog na urang dadu, urang lebetkeun kana mangkok salad.
  • Rendang tomat, bonténg, bawang bombay sareng cabé hejo teras nambihan kana mangkok.
  • Urang solokan tuna sareng gaul sareng sésana bahan.
  • Urang ngumbah zaitun sareng tambahkeun kana mangkok salad.

Eusian roti

Eusian roti

Anjeun tiasa nganggo hayam hayam atanapi babi loin, aranjeunna nikmat dina sagala hal.

bahan:

  • 2 steaks per jalma
  • remah roti
  • endog
  • kahayang
  • peterseli
  • bawang bodas cincang

Persiapan:

  • Urang ngéléhkeun endog Dina piring anu jero, tambahkeun peterseli sareng bawang bodas anu dicincang.
  • Urang uyah steak.
  • Dina piring anu sanés urang nempatkeun remah roti.
  • Urang nyiapkeun wajan sareng minyak ngagoreng sareng bawa kana seuneu.
  • Urang ngaliwat tuangeun liwat endog keok, teras ku remah roti sareng urang candak kana panci.
  • Urang malikan deui dugi sadayana steak réngsé.

Pangsit panggang

Pangsit panggang

Beunghar, séhat sareng sampurna pikeun mikaresep sapoé ker. Coba vérsi ieu tina empana-pizza, aranjeunna bakal kaget sareng murangkalih anjeun langkung-langkung.

bahan:

  • Wafer tina pangsit
  • 2 kaléng tina tuna alam
  • tomat digoréng
  • 2 endog pindang
  • 1 endog pikeun cet pangsit

Persiapan:

  • Urang mesék endog anu dikulub atos sareng kami rendang pisan terhingga.
  • Urang solokan kaléng tuna sareng gaul sareng endog.
  • Urang tambihan tomat goreng sakecap, sakitar 3 atanapi 4 séndok.
  • Urang gaul ku garpu.
  • Kami nempatkeun wafers dina konter kanggo buka ngeusian aranjeunna kalayan persiapan yén urang parantos parantos siap.
  • Kami preheat oven ka 180º bari urang bérés pangsit.
  • Dina loyang urang nempatkeun kertas greaseproof.
  • kiwari, ku séndok kami nempatkeun keusikan tina tuna sareng endog, kade ulah nempatkeun teuing supados nalika asak henteu kaluar tina sisina.
  • Kami nutup pangsit pikeun dirina sareng ku garpuh kami ngégél sisina.
  • Kami nempatkeun pangsit dina loyang.
  • Tungtungna, urang ngéléhkeun endog dina mangkok na ku sikat dapur urang cet pangsit.
  • Panggang salami 10 atanapi 12 menit atanapi dugi ka adonan janten coklat emas, tanpa diduruk.

Sadaya resep ieu pikeun piknik dina usum panas tiasa disiapkeun sateuacannaKu kituna, anjeun kedah pastikeun anjeun ngagaduhan sadayana anu diperyogikeun pikeun dinten anu hébat di luar ruangan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.