3 resep burger vegan kanggo sadayana kulawarga

Kulawarga masak barbecue

La dahar cageur éta henteu kedah matak pikaboseneun, utamina nalika urang gaduh murangkalih di bumi. Utamana jaman ayeuna dimana urang tiasa mendakan sagala rupa bahan Di supermarket naon waé, dimungkinkeun pikeun masak anu séhat, bergizi sareng ogé pikaresepeun.

Dinten ieu kuring nyandak anjeun sababaraha resep burger vegan, sabab sadayana hoyong gaduh hamburger ti waktos ka waktos. Ngatur barbecue dina sabtu minggu sareng héran sémah anjeun, bahkan murangkalih bakal resep. Ieu ngan ukur sababaraha usulan, tapi upami anjeun resep masak, tong ragu-ragu improvisasi. Anu penting nyaéta anjeun kalebetkeun dasar protéin, maka anjeun tiasa nambihan sayuran sesuai karesep anjeun.

Oat burger

Oat burger

Oats kedah janten bagian tina diét saha waé kusabab seueur manpaat kaséhatan anu disayogikeun. Salian ti séréal kalayan protéin anu panglobana, nyayogikeun karbohidrat anu nyerep lalaunan, oatmeal nyaéta:

  • beunghar mineral sareng vitamin B
  • nulungan nurunkeun kadar kolesterol sareng gula dina getih
  • nguatkeun otot
  • Ngabantosan nyegah kanker

Bahanna nyaéta:

  • 1 gelas serpihan gandum
  • cabé sacukupna, beureum, héjo, konéng atanapi sakedik masing-masing
  • 1/2 bawang
  • 1 zanahoria
  • kaldu sayuran
  • kahayang

Persiapan:

  1. Urang ngumbah sareng rendang sayuran ogé kana potongan alit. Tumis sareng sakedik minyak tina zaitun parawan dugi ka asak, jaga yén henteu kaduruk.
  2. Tempatkeun sayuran dina mangkok ageung sareng tambahkeun cangkir gandum sareng gelas kaldu sayuran sareng aduk. Upami anjeun ngagaduhan seueur sayuran sareng anjeun pikir éta diperyogikeun, anjeun tiasa nambihan langkung seueur gandum sareng kaldu langkung, tapi salawasna dina babandingan anu sami. Upami anjeun nambihan satengah gelas oatmeal anjeun kedah nambihan satengah gelas kaldu.
  3. Tambihkeun uyah secukupnya, aduk deui sareng adonan entep sababaraha menit.
  4. Saatos sakitar 15 menit, urang tambahkeun breadcrumbs sakedik sakedik sareng urang ngulem. Sakali adonan konsisten urang tiasa lirén nambihan roti.
  5. Urang nutupan wadah sareng angkat tiis dina kulkas sahenteuna 1 jam, upami tiasa langkung lami, langkung saé.
  6. Pikeun ngarengsekeun, urang nyandak bagian tina adonan sareng ku panangan urang bentukna. Kami ngalangkungan burger pikeun breadcrumbs na urang masak aranjeunna dina grill kalayan serelek minyak didamel tina zaitun.

Lentil burger

Lentil burger

Lentil penting pisan pikeun diét pikeun saha waé kontribusina tinggi tina beusi, fosfor, seng atanapi kalsium diantarana. Salaku tambahan, aranjeunna beunghar asam folat nyayogikeun 90% tina jumlah harian anu disarankeun.

Bahan-bahanna pikeun nyiapkeun burger vegan anu ngandung gizi nyaéta:

  • 500 gr tina lentil asak
  • 1 bawang leutik
  • 1/2 cabé beureum
  • 1/2 cabé héjo
  • 1 zanahoria
  • 1 bawang bodas
  • Pepper, oregano sareng uyah
  • 1 gelas kaldu sayuran
  • minyak zaitun parawan

Persiapan:

  1. Urang ngumbah lentil kalayan saé sareng dikuras, digiling ogé ku ciwit uyah dugi ka aya krim homogén.
  2. Ayeuna, urang ngumbah sareng rendang sayuran sacukupna, sareng tumis sareng minyak sakedik didamel tina zaitun. Saatos sababaraha menit tambahkeun kaldu sayuran sareng masak dina panas anu sedeng.
  3. Nalika kaldu mimiti ngirangan, tambahkeun krim lentil sareng masak salami sababaraha menit.
  4. Urang nempatkeun campuran kana mangkok sareng urang ngantepkeun ambek supados tiasa ngamanipulasi éta.
  5. Éta ngan ukur pikeun nempatkeun panci kana seuneu, nyandak bagian adonan sareng ngaliwat roti remang sateuacanna masak aranjeunna dugi coklat emas.
  6. Upami anjeun gaduh waktos, siapkeun hamburger sareng simpen dina kulkas paling henteu sajam, ku cara ieu anjeun bakal ngajauhkeun aranjeunna ambruk.

Burger Kangkung Sayuran Sayuran

Burger Kangkung Waluh

Dina hal ieu, protéin disayogikeun ku endog, janten éta resep cocog pikeun vegetarian anu kalebet endog dina diét.

Bahan-bahanna diperyogikeun nyaéta:

  • 500 gr waluh
  • 2 wortel
  • 1 mangkok kangkung seger
  • 1 endog organik
  • remah roti
  1. Primero ngumbah sareng rendang waluh sareng wortel sareng urang nempatkeun éta pikeun masak dina cai sakitar 20 menit.
  2. Nalika 10 menit munggaran parantos kalangkung, tambahkeun daun kangkung sareng bijil sayuran ngagolak.
  3. Sakali aranjeunna lembut urang saring cai na urang cagar bari aranjeunna haneut.
  4. Urang rendang sayuran ogé teras lebetkeun kana mangkok, tambahkeun endog sareng gaul rata.
  5. Kami ngalebetkeun potongan roti dugi yén massa homogen tetep.
  6. Kami nyiapkeun piring sareng saker roti sareng urang nyandak bagian adonan, urang ngalangkungan roti sareng urang ngawangun ku panangan.
  7. Urang mungkus unggal hamburger dina bungkus plastik nyalira teras angkat dina kulkas paling henteu sajam.
  8. Saatos éta, kami nyéépkeun sababaraha menit dina wajan kalayan serelek minyak zaitun.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.