3 resep pencuci mulut sareng jeruk pikeun barudak

Budak dahar jeruk

Jeruk mangrupikeun hiji buah anu ngagaduhan seueur vitamin sareng mineral, janten, éta mangrupikeun salah sahiji katuangan anu ngagaduhan susukan pelengkap dimimitian tina orok. Gampang dicerna, gampang didahar, sareng éta ogé raoseun sareng barudak umumna resep. Jeruk biasana dikaitkeun sareng vitamin C sareng leres yén kontribusina tinggi pisan.

Tapi salian ti éta, jeruk beunghar ku vitamin sanés sapertos A, B sareng G. Éta ogé ngagaduhan kandungan nutrisi penting anu sanés sapertos kalium, kalsium atanapi fosfor. Sadaya ieu ngajantenkeun buah anu lezat ieu sekutu hébat ngalawan flu sareng virus umum anu sanés.

Jeruk éta tiasa dicandak, tanpa kedah disiapkeun, éta parantos raoseun. Tapi éta ogé mangrupa bahan idéal pikeun nyiapkeun ratusan resep sareng dessert béda. Ku cara kieu, anjeun tiasa ngalebetkeun buah anu lezat ieu dina diet sakulawarga sareng mangpaatkeun sadaya manpaatna. Ieu ngan ukur sababaraha ideu, tapi anjeun ogé tiasa nambihan jeruk dina tuang sapertos cupcakes atanapi piring daging.

Penjaga jeruk

Penjaga jeruk

bahan:

  • Susu 250 ml
  • 4 konéng endog
  • 4 séndok gula
  • 1 jeruk
  • kayu manis darat

Persiapan:

Urang nempatkeun susu nganggo mesék jeruk dina panci, panaskeun kanggo sababaraha menit dina panas sedeng tanpa ngagolak. Saatos sakitar 5 menit, urang ngaluarkeun panci tina panas sareng ngantepkeun haneut bari nuturkeun resep na. Ayeuna, urang ngéléhkeun konéng sareng gula ku sababaraha batang, dugi gula leyur lengkep. Urang tambahkeun susu kana campuran anu sateuacana, saring pikeun nyegah tilas kulit jeruk murag.

Urang badé ngadamel kastard dina cai mandi, pikeun ieu, urang kedah nempatkeun panci kalayan cai kana seuneu sareng ngenalkeun wadah anu aya campuran kana panci. Kami mawa seuneu kana suhu sedeng sareng ngantep éta masak sakitar 15 menit tanpa lirén aduk. Nalika custards ngahontal konsistensi anu dipikahoyong, tuang dina wadah masing-masing sareng taburkeun sareng kayu manis sacukupna.

Jeruk dina jelly

Jeruk dina jelly

bahan:

  • 4 jeruk
  • 200 ml cai
  • 4 séndok gula
  • 5 lambar tina gelatin nétral

Persiapan:

Kami ngumbah kulit jeruk anu saé pisan sareng garing nganggo kertas nyerep. Peres 4 jeruk sareng tambah gula kana jus anu dicandak. Ayeuna, nuturkeun paréntah pabrikan urang kudu hidrat lambaranana gelatin. Sakali aranjeunna siap, éta tambahkeun kana jus sareng gaul saé kalayan bantosan sababaraha batang.

Kami nempatkeun cai dina panci teras nahan kana suhu anu saé. Nalika éta mimiti ngagolak, tambahkeun campuran jeruk, aduk teras-terasan. Kami tinggalkeun sababaraha menit deui sareng angkat tina panas, urang teraskeun ngagaur supados sadaya campuran éta leres-leres terpadu. Urang tuang gelatin kana beulahan jeruk, lengkep nutupan sadaya beulahan.

Pikeun nyegah aranjeunna tina tipis, anjeun tiasa nempatkeun kana panci cupcake. Sakali aranjeunna tempered, urang nempatkeun aranjeunna dina kulkas na antepkeun sahenteuna dua jam.

Cookies jeruk sareng chip coklat

Cookies jeruk kalayan chip coklat

bahan:

  • 200 gr tina tipung pastry
  • 60 gr tina aci jagong
  • 1 séndok téh bubuk bubuk
  • 100 gr gula
  • 1 séndok téh vanili
  • endog 1
  • 125 g mentega
  • zest tina satengah jeruk
  • Kiripik coklat

Persiapan:

Mimiti urang nyampur mentega, sari vanili sareng jeruk jeruk dina wadah, urang simpen. Ayeuna dina mangkok sanésna urang nempatkeun tipung gandum, aci jagong sareng bubuk pembakaran sareng campuran. Tambahkeun campuran tadi sareng aduk pikeun ngahijikeun sadayana bahan ogé. Pikeun mungkas, tambahkeun chip coklat sacukupna sareng aduk ambéh aranjeunna disebarkeun ogé. Urang nutupan wadah sareng ngantep adonan sésana 30 menit dina kulkas.

Saatos waktos éta, urang preheat oven dugi ka 180 derajat sareng nyiapkeun baki oven ku sepré kertas greaseproof. Kami ngawangun cookies ku bantosan dua sendok sareng nempatkeun kana baki, nyéépkeun rohangan di antawisna sabab panasna bakal ningkatkeun ukuranana. Urang bakar sakitar 10 atanapi 12 menit, atanapi dugi ka urang tingali yén aranjeunna mimiti warna dina pasisian.

Hayu tiis dina rak sateuacan ngalih ka wadah anu sanés, sahingga nyingkahan beueus sareng pelunakan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.