3 resep pikeun tuangeun wengi Natal pikeun murangkalih

Kulawarga dina tuangeun Natal

Hawa Natal caket-caketna Sareng anu bakal janten host wengi, nyaéta dinten-dinten ieu ngarencanakeun sareng ngatur resep anu bakal aranjeunna siapkeun dina wengi anu istimewa éta. Nalika aya barudak dina méja, penting pikeun diperhatoskeun. Luhureun sadaya, kusabab seueur produk sareng piring anu biasana didahar nalika perayaan Natal kadang canggih teuing sareng khusus kanggo anu alit.

Nyiapkeun sababaraha piring saderhana, sahingga barudak resep tuangeun wengi Natal Éta gampang. Anjeun kedah ngarobih persiapan sareng cara nyayogikeun tuangeun sakedik, sareng kalayan bahan anu sami, anu alit bakal langkung gampang tuang. Salaku tambahan, barudak bakal senang ngabantosan anjeun nyiapkeun tuangeun sareng éta bakal janten cara anu saé pikeun ngrasakeun Hawa Natal sadidinten.

Menu Hawa Natal pikeun barudak

Pasti poé ieu anjeun bakal milarian anu sanés resep pikeun ngareuwaskeun tamu anjeun, éta sababna kami hoyong masihan anjeun sababaraha ideu pikeun anjeun lebetkeun kana ménu anjeun dina Natal ieu. Pilihan ieu tiasa dijantenkeun inspirasi, anjeun tiasa ngagunakeunana sakumaha atanapi ngarobihna numutkeun kahoyong anjeun.

Tender hayam sareng serpihan jagong

Tender hayam sareng flackes jagong

ieu starter gancang pikeun nyiapkeun sareng nikmat, sampurna boh pikeun barudak anu tiasa dicandak, sareng ngabantosan nyiapkeunana.

Bahan kanggo 2 murangkalih:

  • Dada hayam 1
  • Cangkir séréal jenis flakes jagong, unsweetened
  • endog 1
  • 1 séndok téh mustard
  • Tepung
  • Uyah sareng cabé
  • Minyak zaitun tambahan

Persiapanna saderhana pisan, mimitina urang kedah diteukteuk dada kana eusian henteu teuing kandel ogé henteu ipis teuing. Bersih ku cai sareng garing garing nganggo kertas nyerep, potong eusian kana potongan sakitar 2 ramo, usum sareng cadangan. Ayeuna, urang nempatkeun séréal dina kantong nganggo segel herménik sareng ku bantalan pin rolling, urang ngaleupaskeun sakedik sakedik. Dina mangkok, sambel endog nganggo mustari sareng usum sakecap.

Kami nempatkeun wajan kana seuneu kalayan seueur minyak sareng kami nyiapkeun tender. Urang lebetkeun kana 3 wadah anu bénten-bénten, campuran endog, tipung sareng serpihan jagong. Mimiti urang ngaliwat hayam dina tipung, ngocok kaleuwihan sareng ngalangkungan endog keok. Hayu deui solokan sakedik sareng langsung ngalangkungan séréal, lebetkeun kana panci sareng hayu masak dugi hayamna coklat emas.

Kami ngicalan kaleuwihan minyak dina kertas dapur sareng urang ngaladénan hayam dibarengan ku saos anu bénten, saos tomat, mayonnaise atanapi madu sareng mustari.

Daging daging sareng kentang

Meatloaf sareng kentang tumbuk

Salaku hidangan utama, daging sapi anu lezat sareng kentang tumbuk, murangkalih pasti bakal kabagjaan. Upami piring ieu badé didahar ku barudak, anjeun tiasa ngalayananana dina casseroles masing-masing sareng ku kituna anjeun tiasa nyiapkeun sajumlah sakedik.

Bahan kanggo 2 murangkalih:

  • 200 gr tina mince sapi sareng babi
  • Satengah bawang
  • 2 kentang sedeng
  • Kéju parut ngalembereh
  • 3 séndok saos tomat
  • Satengah gelas kacang polong lembut
  • 1 séndok tina mentega
  • Sal
  • Minyak zaitun parawan

Mimiti urang kedah masak kentang dina cai, urang rendang kentang supados aranjeunna langkung gancang masak. Nalika urang badé nyiapkeun daging, urang rendang bawang sareng rapi pisan Tumis dina panci ku girimis minyak zaitun dina panas sedeng. Saatos sababaraha menit, tambahkeun daging cincang, usum sareng masak sapuratina.

Ayeuna, urang nempatkeun panci alit sareng cai sareng uyah sareng masak kacang polong sakitar 8 menit. Urang solokan cai sareng nambihan kana daging cincang sareng saos tomat. Sakali kentang parantos siap, solokan cai ogé sareng mash ku bantosan garpu. Tambihkeun mantega sareng uyah secukupnya dugi ka kénging puri terang. Pikeun mungkas, urang nempatkeun basa daging dina unggal wadah individu, urang nempatkeun lapisan kentang tumbuk sareng naburkeun kéju parut di luhur.

Sababaraha menit sateuacan dilayanan, urang gratin dina oven dugi ka kéju dilebur sareng rada emas.

Panggang roti gelombang mikro

Panggang roti gelombang mikro

Hiji amis buatan imah, enak sareng anu paling saé, gancang nyiapkeun.

Bahan pikeun 6 jalma:

  • huevos 4
  • 1/2 liter tina susu sakabeh
  • 1/4 roti ti dinten sateuacana
  • 6 séndok gula
  • permén cair

Dina wadah gelas anu cocog pikeun gelombang mikro, urang nempatkeun dasar karamel cair sareng nyebarkeunana saé dina saluruh permukaan. Ayeuna, urang panaskeun susu sakedik sareng tambahkeun endog sareng gula sareng aduk rata. Kami nambihan roti, remuk sakedik nganggo ramo tanpa roti teuing. Urang keok ku garpu sareng tuang sadaya campuran kana wadah kalayan caramel.

Kami kenalkeun Gelombang mikro dina kakuatan pinuh pikeun ngeunaan 10-12 menit, mariksa unggal sering bisi éta réngsé dilakukeun sateuacan Sakali parantos siap, antepkeun wadahna haneut sareng unmold dina baki dimana éta badé disajikeun. Hayu tiis dina kulkas dugi ka waktosna nginum sareng éta waé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.