Ultrasound 4D sareng 5D: Naon ciri utamana?

ultrasounds

Ultrasound mangrupikeun salah sahiji sumber inpormasi pikeun dokter tapi ogé pikeun kolot anu bakal datang. Kusabab aranjeunna bakal ngidinan urang pikeun manggihan hiji gambar orok urang lila saméméh éta dilahirkeun jeung nyaho yén sagalana aya tur bakal rupa. Kusabab ieu, salaku sumber anu paling penting, éta ogé parantos maju dina bentuk 4D jeung 5D ultrasound.

Sakumaha anu urang terang, sadayana mekar dina léngkah anu saé saprak tina ultrasound 2D, 3D parantos sumping sareng tangtosna, 4D sareng 5D, langkung modern sareng tilu diménsi. Tapi upami anjeun gaduh mamang, atanapi sakedik, kami bakal nyarioskeun ka anjeun naon ciri utamana jeung kaunggulan atawa kalemahan tina masing-masing sahijina.

Ultrasound 4D sareng ciri na

Ultrasound dasar nunjukkeun gambar orok anu bakal datang, leres, tapi dina hal ieu nalika urang ngobrol ngeunaan ultrasound 4D, urang kedah disebatkeun yén anjeun bakal ningali kumaha gerak budak leutik anjeun sarta naon deui, anjeun ogé tiasa ngarekam runtuyan a ku cara kieu anjeun teu ngan ditinggalkeun kalawan gambar, tapi ku video pinuh gerakan sarta kabagjaan dina bagian sarua. Tanpa ragu, éta salah sahiji qualities paling husus tina tipe ieu ultrasound. Anjeun bakal ningali orok anjeun langkung saé sareng éta bakal masihan anjeun gambar anu langkung jelas kumaha éta berkat ngarékam gambar 3D tapi kalayan kualitas luhur.

Tapi sajaba ti éta, maranéhna ogé bakal boga kaunggulan hébat dina aspék médis. nyaeta professional bisa diajar dina cara deeper sagalana patali orok. Kusabab aranjeunna tiasa ngeureunkeun pidéo atanapi nempatkeun éta dina gerak lambat. Ieu ditarjamahkeun kana ulikan leuwih teleb naha aya wae kasakit bawaan atawa masalah.

4D jeung 5D ultrasound

Ultrasound 5D sareng ciri na

Nalika ultrasound 4D mangrupikeun kaunggulan, 5D masih mangrupikeun léngkah ka hareup. Leres, sabab salian ti anu didadarkeun di luhur, éta kedah diperhatoskeun yén jinis tés ieu paling ayeuna sareng langkung mahal. Tapi diantara ciri atawa kaunggulan na urang bisa disebutkeun yen gerakan orok urang bakal katempo dina cara leuwih jelas. Salaku tambahan, anjeun ogé tiasa ngaraosan warna kulit sareng ningali fitur raray langkung saé. Tanpa ragu, salah sahiji kabagjaan hébat pikeun bapa sareng ibu sadayana. Kusabab kahayang pikeun ningali atanapi terang kumaha orok urang bakal naék nalika kaayaan kakandungan. Janten, pondokna, sadayana anu anjeun tingali bakal langkung realistis tibatan 4D. Pasti upami anjeun dipasihan pilihan, kami parantos terang anu mana anu anjeun pilih!

4D na 5D ultrasound: Kaunggulan jeung kalemahan

kauntungan

Salaku geus kami nunjukkeun, duanana sampurna pikeun bisa ningali orok urang leuwih raket tur leuwih jelas. Keur considerably luhur di 5D ultrasound. Kusabab di ieu daérah anu paling poék anu muncul dina tés dileungitkeun. Janten urang keukeuh deui yén kualitasna langkung seukeut. Di sisi séjén, aya loba mamang dihasilkeun ku ngalaman ultrasound sapanjang kakandungan. Tapi sajauh ieu teu acan dituduhkeun yén éta téh kontraproduktif boh pikeun indungna atawa pikeun orok. Lantaran kitu, urang tiasa leres-leres yakin nalika milih aranjeunna.

Jenis ultrasound

kalemahan

Kabeneran aya kalemahan sapertos kitu urang henteu tiasa nyarios yén aranjeunna aya, tapi urang gaduh sababaraha kualitas anu kedah disorot. Di hiji sisi, éta kalawan ultrasound 4D aya watesan nu tangtu pikeun bisa ningali organ utama, salian ti ngabogaan leuwih bayangan. Sadaya ieu moal aya dina ultrasounds 5D. Ngan ieu anu gaduh harga anu langkung luhur. Disarankeun pikeun ngalakukeunana saatos minggu 27 tapi henteu saatos minggu 30, kirang langkung. Kusabab nalika orok parantos ageung sareng teu aya seueur cairan amniotik, gambar anu dicandak tiasa henteu jelas sapertos anu urang ngarepkeun. Dupi anjeun ngalakukeun jenis ieu ultrasound?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)