5 alesan pikeun nyieun cocooan barudak anjeun DIY

Kulawarga ngalakukeun karajinan

sadaya hal-hal anu dilakukeun ku panangan gaduh pesona khususBoh pakean, karajinan tangan, DIY, atanapi naon waé anu anjeun damel di bumi. Hatur nuhun kana téknologi, aya tutorial step-by-step anu teu aya watesna anu bakal ngabantosan anjeun ngadamel sadayana anu anjeun pikahoyong sareng dina kaseueuran kasus pikeun gratis. Sareng kusabab DIY ogé modis pisan, gampang pisan mendakan bahan pikeun naon waé jinis proyék.

Kituna, anjeun gaduh alat anu diperyogikeun pikeun nyieun cocooan pikeun barudak anjeun di imah, Sangkan unggal proyek dilaksanakeun salaku kulawarga. Barudak bakal resep nanganan matérial anu béda-béda, nyiptakeun ku kaulinan nyalira ku bantosan sepuhna sareng cocooan ieu bakal istimewa, aranjeunna bakal dilestarikan kalayan ati-ati sareng langkung sayang. Penting pikeun barudak leutik terang nilaina hal-hal, pikeun usaha kalayan usaha.

Ngadamel cocooan sakulawarga ngabantosan tatali émosional

Tapi ngadamel cocooan di bumi gaduh seueur manpaat anu sanés dina tingkat pribadi pikeun murangkalih sareng pikeun ngembangkeun kamampuan motorna. Dina kasempetan karajinan ieu anjeun bakal nyéépkeun langkung seueur waktos sareng kulawarga, momen anu unik sareng kualitas, dimana anjeun bakal nempatkeun méja, usaha, kreativitas sareng gawé babarengan. Tapi salian ti éta, nyiptakeun cocooan barudak di bumi ngagaduhan kaunggulan anu sanés:

DIY Pinball

  1. Barudak diajar ajén hal. Saban dinten barudak dibobol iklan, cocooan énggal, bonéka, konsol gim sareng sagala rupa barang anu pikaresepeun. Biasana aranjeunna hoyong sadayana, yén aranjeunna naroskeun unggal cocooan anyar anu aranjeunna tingali dina tipi, éta didamel sareng diémbarkeun pikeun tujuan éta. Dina pendidikan kolot. nyaéta ngajar barudak éta anjeun moal tiasa gaduh sadayana anu anjeun pikahoyong dina kahirupan. Sareng ogé, teu kedah ngagaduhan sadayana hal éta, tapi upami anjeun hoyong pisan, kaseueuran hal éta tiasa didamel di bumi. Pelajaran anu berharga pikeun masa depan barudak ieu.
  2. Kreativitas barudak leutik digarap. Salah sahiji kaunggulan nyiptakeun tulisan di bumi nyaéta anjeun tiasa ngarobih na adaptasi sareng selera sareng kapribadian anjeun. Anjeun tiasa diideuan ku aslina, tapi ku nambihan sareng ngaluarkeun barang, warna sareng bahan, anjeun bakal nyiptakeun objék anu unik.
  3. Aranjeunna bakal diajar damel sareng bahan anu béda. Ku cara kieu, barudak bakal ngerjakeun katerampilan motorna, aranjeunna bakal diajar ngokolakeun alat-alat alit, salawasna pas pikeun umurna, sareng sakedik-sakedik kamampuanna bakal ningkat.
  4. Anjeun bakal ngajar barudak damel di hiji tim. Nyaho kumaha damel di hiji tim bakal penting pisan pikeun pamekaran barudak, aranjeunna bakal diajar mendelegkeun ka jalma sanés, ngadistribusikaeun tugas sareng minuhan bagian anu saluyu sareng masing-masing.
  5. Anjeun bakal ngamajukeun kabiasaan daur ulang. Kaseueuran bahan anu dianggo pikeun proyék-proyék DIY mangrupikeun unsur anu anjeun gaduh di bumi, didaur ulang kardus, botol sareng bata anu dianggo sadidinten. Ku cara kieu anjeun bakal ngahémat seueur artos, anjeun bakal ngabantosan manajemén limbah ayeuna ngahasilkeun kirang sampah, sahingga ngabantosan pikeun ngawétkeun planét. Sareng pelajaran ieu kedah dipelajari ku murangkalih gancang-gancang, aranjeunna kedah ageung terang naon anu didamel tina daur ulang.

Daur ulang budak

Ieu mangrupikeun sababaraha kaunggulan ngadamel cocooan di bumi, tapi salian ti 5 poin ieu, aya anu paling penting pikeun anjeun, anjeun bakal nyéépkeun waktos langkung seueur sareng kulawarga. Sakabéh prosés ngararancang proyék, milari bahan-bahanna, ngawangun barang sareng resep maén saurna, bakal nyiptakeun kenangan anu teu tiasa hilap di kulawarga anjeun. Sakedik-sakedik anjeun bakal ningali kumaha anak anjeun, daripada nyungkeun anjeun mésér ieu atanapi cocooan anu sanés, bakal nyungkeun anjeun damel di bumi.

Sareng cara anu saé pikeun ngadorong kabiasaan ieu ka murangkalih anjeun nyaéta ku ngadorong aranjeunna pikeun mikirkeun naon anu bakal janten cara anu paling saé pikeun ngawangun éta, bahan naon anu anjeun tiasa anggo atanapi desain naon anu anjeun pikahoyong pikeun cocooan éta. Sadaya ieu bakal ngabantosan motivasi pikeun anak anjeun, sareng anjeunna langkung resep ngagaduhan sababaraha cocooan buatan imah, tibatan ngagaleuh sareng gaduh sagala rupa sapertos barudak sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.