5 gim anu pangsaéna pikeun orok anjeun

gim pikeun orok anjeun

Gym pikeun orok anjeun Éta diciptakeun pikeun stimulasi indrawi orok anjeun sareng senang sareng sadaya asesorisna. Éta dirancang pikeun anjeunna ngagolér dina tonggongna, nyanghareupan handap, atanapi linggih, sareng ngahibur dirina nyalira ku seueur pisan alat-alat atanapi sora anu ngalir.

Cocooan indrawi ieu aranjeunna dimodelkeun sareng tanpa wates bentuk sareng warna anu matak, resep desain anu luar biasa pikeun ngajantenkeun anjeun ngahibur, nyandak hal-hal sareng ngaktipkeun sababaraha fungsi sapertos musik. Éta tempat hiburan kusabab kaseueuran barudak terang kumaha ngahibur diri ku cocooan ieu aranjeunna moal lirén ngalaksanakeun awakna sareng ngembangkeun kamampuanana.

Dina hiburan hébat ieu anjeun kudu mikir éta dirancang pikeun ngembangkeun panasaran orok sareng kamampuan kognitifna, aranjeunna raoseun sareng aranjeunna dieusian ku seueur objék atanapi bonéka warni sahingga tiasa néwak éta teras nempatkeun kana sungutna. Éta sababna aranjeunna dikembangkeun sareng bahan anu tiasa dipercaya pisan sareng didesain supados tiasa dikumbah kalayan gampang pisan.

Caang Mimitian Gym

Caang Mimitian Gym

Gym ieu hadir sareng pedaran 5 kagiatan dina 1 sareng anu leresna éta tiasa digabung sareng sababaraha kaulinan anu sanés. Ukuran mat na 1,20 x 1,20 sareng dikurilingan tembok sahingga orok raos langkung dikoleksi.

Kaéndahan gim ieu nyaéta hadir sareng bal plastik sareng warna-warniÉta ngagaduhan sababaraha lengkungan anu ngurilingan komplek tempat sato cocooan sareng sato boneka ngagantung, kaca spion sareng lawon kalayan tékstur sora.

Fisher-Harga Rainforest Piano Gym

Fisher-Harga Rainforest Piano Gym

Éta dirarancang dina bentuk simbut atanapi mat play, kalayan busur anu tahan dugi ka 5 cocooan diantarana bentuk sato sapertos kerang, teét atanapi nganggo tékstur anu renyah. Orok bakal senang ngetok sareng nyokot objékna.

Éta ngagaduhan kembang éléktronik nganggo saklar on / off, sareng anu paling kuring resep nyaéta piano na anu diaktipkeun ku gerakan suku. Piano tiasa janten portabel sahingga anjeun tiasa nyandak senang dimana waé.

Caang Mimitian Gym

Caang Mimitian Gym

Kaulinan ieu diwangun ku simbut muter dimana orok tiasa mikaresep cocooan gantung na. Lawonna didamel sedemikian rupa sehingga nalika ditoél éta bakal ngaluarkeun sora sareng sopan sareng pendengaran. Éta diciptakeun ku sajumlah warna anu teu aya watesna supados pikaresepeun sareng ngaktipkeun kapanasaran orok kalayan suasanana anu pikaresepeun.

Éta ngagaduhan busur sareng gantung cocooan sapertos kerang sareng teét. Anu paling kuring resep nyaéta émisi musik kalayan wirahma sareng lampu warna.

Orok Einsten Gym

Orok Einsten Gym

Éta karpét hébat éta niru bentuk buku raksasa. Éta ngagaduhan sababaraha batang anu tiasa dipasang atanapi dicabut sareng dimana sadaya alat sénsor pikeun orok ngagantung. Diantarana bakal aya objék kalayan émisi sora sareng musik, mamah kaulinan sareng tekstur anu béda.

Tikar dirarancang pikeun meta salaku simbut indrawi supados murangkalih tiasa senang-senang kalayan ngawarnaan na sanaos nyanghareupan handap. Nalika palang dipiceun éta tiasa ditilepkeun pikeun ngawangun buku ageung sahingga murangkalih tiasa ngaraos langkung lami.

Caang Mimitian Disney Gym

Caang Mimitian Disney Gym

Éta dirarancang nganggo gambar tina Finding Nemo na Éta diwangun ku simbut warna sareng sampul Master Raya. Dek ieu didesain ku lampu sareng musik sahingga murangkalih ngagaduhan otonomi musik dugi ka 20 menit béda mélodi anu aya hubunganana sareng sagara.

Bilah sisi anu nahan strukturna ngagantung cocoan indrawi anu henteu kaetung kalayan téma Nemo. Diantarana eunteung kerang, keresek, gurita sahingga tiasa ngorehan sareng Nemo atanapi landak laut anu sami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.