5 hal anu kedah diémutan sateuacan gaduh budak kadua

Kulawarga sareng dua orok

Nalika waktuna mikir ngeunaan gaduh putra kadua, seueur pasangan nganggap éta langkung seueur tibatan dina kasus anu munggaran. Éta mangrupikeun hal anu logis pisan, sabab dina kasus orok anu munggaran, teu aya anu tiasa terang naon anu bakal datang sareng sadaya parobihan anu kedah dianggap, henteu paduli kumaha aranjeunna hoyong ngawartosan anjeun atanapi hoyong ngabayangkeun. Unggal kakandungan sareng unggal orok lengkep beda.

Hal normal anu saatos sababaraha bulan, sadayana anu kadatangan ku putra kahiji. Tapi éta penting laksanakeun sababaraha menit sateuacan nyandak kaputusan. Sanaos seueur pasangan anu jelas perkawis éta tanpa kedah mikirkeun parobihanna, kaleresan aya seueur hal anu robih deui sareng anu penting diperhatoskeun sateuacan nyandak kaputusan.

Bisi naon, kaputusanana mangrupikeun hal anu lengkep swasta. Teu aya anu tiasa terang langkung saé tibatan diri anjeun upami anjeun siap atanapi henteu ngagaduhan putra kadua atanapi katilu. Nanging, aya sababaraha masalah anu anjeun kedah nimbangkeun, sapertos:

Deui rutinitas bakal robih

Kadatangan budak lengkep ngarobih jadwal sareng rutinitas anu didamel dugi ka ayeuna. Bayi anu anyar lahir mangrupikeun anu tiasa nyetél, sahenteuna pikeun sababaraha bulan kahiji. Kalayan orok anu kadua, kadua sepuhna bakal gaduh damel dua kali, jam-jaman bobo bakal langka deui sareng waktos luang bakal dialihkeun ka tukang. Tangtosna, kalayan waktos sadayana bakal stabil deui sareng anjeun bakal adaptasi sareng rutinitas anu énggal.

Sanaos kitu, penting pikeun meunteun patarosan ieu sateuacan diluncurkeun kana milarian anggota anyar kulawarga.

Pasangan sareng tés kakandungan

Pangeluaran ékonomi

Anjeun pasti bakalan nyimpen seueur hal anu anjeun mésér pikeun anak munggaran anjeun, janten biaya awalna moal mahal. Tapi ieu henteu hartosna yén ékonomi moal kapangaruhan, sabalikna, biaya ngalikeun. Anak kahiji anjeun bakal ngagaduhan seueur kabutuhan sareng henteu kedah anu paling dasar, biaya sakola, kagiatan ekstrakurikuler, waktos luang, sareng anu sanésna, mangrupikeun biaya penting anu badé dua kali deui.

Spasi

Ieu tiasa bénten-bénten béda ti hiji kulawarga ka kulawarga anu sanés, upami anjeun gaduh bumi ageung sareng mobil ageung, panginten masalah rohangan henteu janten masalah pikeun anjeun. Tapi seueur kulawarga cicing di apartemen alit kalayan rohangan terbatas. Sugan bédana ti hiji budak ka dua henteu seueur teuing sareng rohanganna tiasa dibagi. Masalahna sumping sareng anak katilu, saha ngabutuhkeun langkung seueur ruang boh di bumi boh dina mobil.

Émut yén anjeun kedah masang tilu sistem nahan budak, anjeun bakal peryogi mobil kalayan ruang anu cekap.

Pamulihan fisik

Indung sareng dua orok

Pikeun awéwé, kakandungan ngalibatkeun ngalangkungan seueur parobihan fisik, anu meryogikeun waktos anu cekap pikeun pulih. Kaputusan pikeun ngagaduhan langkung seueur barudak kajantenan sabab indungna dina kaayaan sampurna, sacara fisik boh psikologis. Kituna, anjeun kedah leres-leres jujur ​​ka diri anjeun sareng pikir upami anjeun leres-leres siap hirup kakandungan.

Ninggalkeun bumi bakal langkung rumit

Upami angkat ka bumi sareng hiji budak sering janten tugas anu susah, ku dua éta bakal langkung rumit. Leres éta sadayana meryogikeun seueur organisasi sareng kerja sama tim, tapi anjeun bakal kedah ngobrol sareng pasangan anjeun sareng ngadorong kaayaan. Ku cara kieu, anjeun duaan bakal siap-siap nalika waktuna atos sareng salah saurang anu jaga nyiapkeun budak, anu sanésna bakal ngurus orok.

Pamustunganana, kaputusan éta salawasna dilakukeun ku kolot sareng teu aya anu sapertos aranjeunna bakal terang kumaha mutuskeun naha waktosna pas. Tapi Nyandak budak ka dunya ieu henteu kedah enteng. Anggota anyar kulawarga kedah ngasuransikeun kaperawatan sareng perhatian anu diperyogikeun, ogé sadayana anu aranjeunna peryogikeun pikeun pangwangunan sareng karaharjaan.

Janten bakal penting pisan éta kadua sepuhna leres-leres aman, sareng yén kaputusan éta dianggap salaku pasangan anu tumut kana akun sadaya pilihan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.