5 kagiatan kulawarga pikeun nyéépkeun usum di bumi

Kagiatan kulawarga

Sigana anu tiis parantos tetep sareng suhu anu handap, langkung ti kantos raoseun sapertos kieu ngatur rencana pikeun nikmati di bumi terlindung tina tiis. Nyéépkeun waktos di bumi tiasa leres-leres pikaresepeun, langkung-langkung upami anjeun ngatur rencana kagiatan anu saé pikeun ditikmatan salaku kulawarga. Pilihanna henteu aya tungtungna sareng nalika anjeun ngalakukeun, anu sanés bakal muncul.

Kituna, supados ideu henteu leungit sateuacan anjeun ngagaduhan waktos pikeun ngalaksanakeunana, anjeun tiasa nyiptakeun kotak surat kagiatan. Anjeun tiasa nganggo wadah naon waé, buku catetan, papan tulis pikeun nyerat ideu, topi anu henteu dianggo sareng dianggo salaku wadah atanapi jieun sareng barudak kotak surat sareng bahan daur ulang. Ide na nyaéta milih salah sahiji kagiatan anu didaptarkeun unggal dinten sareng anjeun bakal teras gaduh rencana anu saé pikeun dilaksanakeun.

Kumaha carana resep usum di bumi, 5 kagiatan kulawarga

Kanggo sadayana kulawarga kanggo senang-senang sareng kagiatan ieu, kedah aya seueur ragam. Upami barudak resep karajinan, Ayah resep masak sareng Mommy téater, salaku conto, anjeun bakal kedah nyiptakeun kagiatan pikeun sagala rasa. Ku cara kieu, anggota kulawarga anu sanés bakal tiasa diajar ngeunaan karesep masing-masing. Ieu sababaraha ideu pikeun kagiatan pikeun ngaraosan usum tiis di bumi.

Kue masak

Manisan bébas gluten pikeun barudak

Barudak resep masak, utamina nalika ngeunaan pembakaran. Bisa maénkeun tipung, coklat atanapi salah sahiji bahan amis anu biasana dianggo ngadamel manisan, pikaresepeun pisan pikeun anu alit. Naon deui, pastry Meryogikeun sakedik alat dapur, janten résiko kacilakaan praktis teu aya.

Lalajo pilem

Rencanana sési pilem kulawarga, tapi ku cara anu langkung istiméwa tibatan normal. Nyaéta, éta nyiptakeun deui lingkungan anu mirip sareng bioskop. Ngadamel rohangan anu poek, surem lampu, sareng nutupkeun blinds. Ngadamel popcorn sareng murangkalih atanapi cemilan séhat, anjeun bahkan tiasa nyiapkeun camilan bertema dumasar kana pilem na dipilih.

Kaulinan dewan

Kaulinan dewan henteu pernah gagal, aya kaulinan pikeun sadaya cita rasa, umur sareng téma. Maén sareng kulawarga mangrupikeun cara anu paling tradisional sareng pikaresepeun pikeun nyéépkeun waktos babarengan. Naha anjeun milih kaulinan dewan tradisional, sapertos Parcheesi atanapi permainan soangSaolah-olah anjeun milih salah sahiji bahan anu paling anyar di mana bahan sapertos krim dikocok dianggo, kasenangan dijamin.

Karajinan

Karajinan damel idéal pikeun damel kulawarga, kusabab murangkalih mekarkeun seueur katerampilan, tapi ogé ngagarap konsép sanés sapertos konsentrasi atanapi gawe babarengan. Anjeun tiasa nganggo bahan naon waé anu anjeun gaduh di bumi sahingga ogé, anjeun bakal ngajar budak leutik anjeun naon anu didaur ulang. Kalayan sababaraha kardus, gunting sareng cet, anjeun bakal tiasa nyiptakeun hal-hal anu luar biasa sapertos kitu kumaha damang.

Parade kostum

Ieu mangrupikeun kagiatan favorit barudak anu sanés, ganti baju salaku karakter sanésna. Pikeun jalma déwasa, kostum mangrupikeun cara pikeun handapeun kulit jalma atanapi karakter sanés anu nyembah atanapi hoyong ditiru. Maksadna, maén dangdan téh kagiatan sampurna pikeun nyéépkeun usum tiis soré di bumi ngaraosan sareng kulawarga. Salaku tambahan, anjeun ngan ukur kedah nganggo baju sareng asesoris anu parantos anjeun gaduh di bumi, kusabab teu aya kostum anu langkung saé tibatan baju anu diciptakeun tina imajinasi.

Candak baju éta anu ngan ukur dianggo dina waktos-waktos khusus, bahkan anu moal dianggo deui. Hayu barudak nganggo makeup, cét rambutna sareng nganggo sadaya aksésoris anu anjeun simpen di bumi. Sareng kanggo ngarengsekeun kagiatan ku cara anu pangsaéna, atur pawai dimana sadayana tiasa nganggo kostumna. Anu kapilih, anu paling dipikaresep ku kulawarga, bakal tiasa kéngingkeun hadiah sapertos pilih pilem atanapi kagiatan salajengna anjeun hoyong ngalakukeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.