5 pilem Natal pikeun ditonton sareng murangkalih

Kulawarga nonton pilem Natal

Nonton pilem Natal sareng murangkalih, éta rencana anu sampurna pikeun dibalanjakeun waktos kulawarga dina musim ieu jadi pikaresepeun. Salaku tambahan, hawa anu rendah ngajak anjeun nyéépkeun waktos di bumi sareng yén pikeun murangkalih tiasa janten medan perang. Penting pikeun ngatur kagiatan anu bénten-bénten supados anu alit sina senang sanaos aya di bumi.

Ku cara kieu, anjeun moal ngan ukur ngahibur barudak anjeun, tapi anjeun ogé bakal ngararasakeun sareng aranjeunna sareng nyiptakeun kenangan anu hébat. Upami anjeun ogé milih pilem kalayan pesen anu saé, murangkalih anjeun bakal diajar hébat nilai resep silaturahim atanapi sukur. Upami anjeun henteu terang pilem mana anu kedah dipilih pikeun ditingali ku murangkalih Natal ieu, di dieu anjeun bakal mendakan pilihan anu lengkep sareng rupa-rupa.

Pilem tradisional

Pilem bertema Natal énggal dirilis unggal taun, janten rupi-rupi sareng pilihan na teu aya tungtungna. Tapi cara anu saé pikeun ngamangpaatkeun waktos éta sareng murangkalih téh pilih pilem lami anu khusus pikeun anjeun. Sanaos bioskop ayeuna luar biasa pisan, kalayan gambar anu sampurna sareng épék istiméwa anu luar biasa, éta henteu ngagaduhan sentuhan khusus pilem-film jaman baheula.

Carita-carita éta anu teras-terasan ngagumbirakeun sanaos mangtaun-taun, sampurna pikeun ajak barudak resep pilem.

Mary Poppins

Mary Poppins

Sanaos dirilis dina taun 1965, pilem ieu mangrupikeun bagian tina budak leutik jalma bahkan ayeuna. Mangrupikeun salah sahiji carita anu sanaos henteu disetél dina Natal, éta sampurna pikeun ditingali ku barudak pikeun sadaya pesen penting pisan anu aranjeunna dialungkeun ka dinya.

Jean sareng Michael Banks mangrupikeun dua murangkalih alit anu cicing di London, murangkalih bankir anu ketat pisan sareng indung anu sanaos tunduk, mangrupikeun bek hak awéwé. Mary Poppins datang ka bumi pikeun ngurus budak leutik, tapi ogé pikeun ngajar bapak barudak ieu pentingna nyéépkeun waktos sareng murangkalih anjeun sareng ngahargaan aranjeunna leres.

Tukang sihir Oz

Tukang sihir Oz

De nuevo pilem lami anu masih dipikahoyong ku sadayana The Children, The Wizard of Oz, dirilis dina 1939 sareng ayeuna dianggap pilem kultus.

Dorothy mangrupikeun yatim ngora anu cicing di Kansas sareng paman anjeun. Hiji dinten, puting beliung ngancurkeun sagala rupa sareng awéwé ngora sacara misterius muncul di dunya gaib dimana aya tukang sihir anu saé sareng goréng. Dorothy ngamimitian petualangan ka Kota Emerald, dimana Wizard of Oz cicing sareng saha anu anjeunna milari kanggo nyungkeun bantosan anjeunna ka bumi.

Dina petualangan ieu, awéwé ngora bakal dipirig ku scarecrow anu nyarios, singa pengecut sareng lalaki timah. Hiji carita pinuh ku pamutahiran, silaturahim sareng sihir.

Natal carita

Natal carita

Palasik Dickens anu henteu tiasa diloloskeun dina kahirupan budak waé. Versi modéren ieu anu dileupaskeun taun 2009, diadaptasi ku Disney, gambar modéren sareng spektakuleritas visual, éta bakal cocog pikeun jaga budak leutik ditempelkeun kana layar.

Mr Scrooge mangrupikeun sepuh anu gagah anu nyéépkeun hirupna pikeun ngubaran dulur parah, dugi ka hiji dinten, sumanget Natal kapungkur, ayeuna sareng pikahareupeun nganjang ka anjeunna. Ngaliwatan perjalanan anu parah éta, Mr. Scrooge bakal nampi pelajaran kahirupan anu penting.

The Grinch

The Grinch

The Grinch mangrupakeun carita dumasar kana carita Natal ditulis ku Dr Seuss di 1957. Pilem anu pikaresepeun pikeun ditonton sareng anu alit.

The Grinch mangrupikeun jinis ogre anu ngalamun sareng ngerakeun, anu cicing di tempat anu terasing di puncak gunung. Anjeunna resep hirup nyorangan sareng tiiseun, janten nalika Natal datang anjeunna janten langkung teu marahmay kusabab anjeunna benci lagu Natal anu dinyanyikeun ku warga. Pikeun males dendam, Grinch mutuskeun éta bakal janten ide anu saé. maok kado ti Santa Claus sareng ngaruksak Natal pikeun sadayana.

Charlie sareng Pabrik Coklat

Charlie sareng Pabrik Coklat

Akhirna Charlie sareng Pabrik Coklat, carita anu sampurna pikeun ngajar barudak cinta pikeun kulawarga sareng nilai bagi.

Charlie mangrupikeun budak anu miskin anu, babarengan sareng 4 murangkalih anu ngagaduhan nasib ékonomi anu langkung saé, nampi hadiah nganjang ka pabrik coklat Willie Wonka anu ékséntris. Sedengkeun barudak sanésna salah laku, aranjeunna egois sareng curang, Charlie ngahinakeun aranjeunna sareng cinta ka sadayana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.