5 tip anu pangsaéna pikeun nyandak orok anjeun dina syal

Indung nahan orok na dina syal.

Syal mangrupikeun cara anu raoseun pikeun murangkalih na disumputkeun sareng dijagaan. Duanana indung sareng putra nguatkeun hubunganana sareng nyayogikeun kahaneutan sareng kaamanan.

Syal mangrupikeun cara anu aman sareng nyaman pikeun ngangkut orok sareng tetep caket pisan ka indung. Éta mésér lumayan dipikaresep kanggo ibu-ibu énggal. Urang bade nampilkeun sababaraha tips nalika ngémutan mésér syal kanggo orok.

Tip nalika mésér syal

Karakteristik dasar sareng penting tina syal nyaéta unsur anu alami sareng praktis. Pikeun indung tiasa penting pisan pikeun ngalaksanakeun tugas sareng ngajantenkeun murangkalih caket, bahkan kanggo tuangeun kalayan raoseun. Nalika aranjeunna masih orok pisan terus-terusan nungtut panas indung indung sareng hatur nuhun ka syal éta tiasa tanpa lirén ngalaksanakeun hal-hal sanés. Budak bakal ngarasa dijagaan sepanjang waktos. Syalna henteu ngartos jinis sareng tiasa dianggo ku bapak iraha waé sareng ogé nyayogikeun hubungan penting sareng anakna. Seringna syal kaén dianggo langkung ku awéwé, sareng momok orok ku lalaki.

Kanyamanan pikeun indung sareng budak

Anak kedah raoseun sareng indung tenang yén ieu napel. Bahanna ogé langkung resep kana transportasi anu gampang sareng praktis orok. Syal lawon ngamungkinkeun beurat orok henteu tetep di hiji daérah. Lawonna tiasa dibentuk pisan, janten kadua indung sareng murangkalih bakal raoseun sareng henteu sangsara ngarareunah dina awakna. Éta lawon lega sareng panjang sareng adaptasi sareng kulit anu déwasa sareng budak na. Éta ogé ngadukung seueur beurat, sakitar 20 kilo.

Kaamanan anak

Raray budak kedah luhur sareng pandangan indungna. Anjeun kedah tiasa napas leres. Éta henteu kedah ditekuk teuing, atanapi henteu handap teuing, tapi kalayan sirah dina tingkat payudara indung. Éta merenah pikeun ogé dicekel ku panangan anjeun pikeun mariksa statusna sareng mastikeun éta. Di barudak handap peso atanapi anu ngagaduhan masalah pernapasan anjeun kedah ati-ati pisan upami dianggo. Poean anjeun kedah parios yén lawonna aya dina kaayaan anu saé, tanpa lawon, tanpa kelim anu teu sampurna ... Sareng langkung ti éta, perhatoskeun pisan nalika nyekelna, sareng lakukeun ku cara anu aman sareng tenang.

Umur orok

Indung mayungan putrana nganggo syal.

Syal tiasa diatur tapi panggunaan sareng cara ngadon na kedah dipikaterang pisan. Penting pikeun ngadukung sareng ngajaga orok dina posisi anu pas, sareng pikeun niténan yén anjeunna tiasa napas tanpa kasusah.

Kalayan syal, orok asa siga aya dina rahim. Posisi na mirip sareng anu aya di jero indungna sareng anjeunna ngaraos detak jantungna kuat. Kontak masih dipastikeun kulit kana kulit sareng beungkeut éta henteu kaéléhkeun pikeun duanana. Pelanggaran lawon tiasa dianggo pikeun murangkalih dugi ka 4 taunElastis, henteu kitu, dimana aya watesan sakitar 10 kilo, sareng disarankeun henteu ngaleuwihan 10 atanapi 11 bulan dina murangkalih.

Syal pikeun unggal waktos

Nalika indung mutuskeun nganggo syal, anjeunna kedah terang jinis sareng kamungkinan anu ditawarkeunana. Utamana anakna kedah raoseun, sareng indung yakin. Idéalna nyaéta mindahkeun orok, sareng henteu ngajaga anjeunna dina posisi anu sami kanggo waktos anu lami, utamina upami anjeunna bobo sareng sikepna henteu cekap sareng anjeunna tiasa nganyenyeri dirina sorangan. Upami sieun indung nyaéta panas anu dicandak ku anak sareng nambihan syal, syal anu didamel tina bahan sanés tiasa diala. Aya syal pikeun anjeunna agua, anu gampang garing.

Naon anu kedah dijauhan

Nalika mésér syal, disarankeun henteu nempatkeun orok dina prakték anu munggaran. Éta merenah pikeun nganggo boneka anu ukuranana sami. Peryogi dijauhkeun tina asa kateken pisan kana awak indungna supados henteu janten setrés atanapi cilaka. Ogé langkung saé anjeun henteu nganggo baju anu nyababkeun anjeun panas pisan, sabab anjeun bakal karasa panas teuing. Hiji rekomendasi nyaéta Entong nganggo syal nalika olahraga sareng panginten aya curuk, atanapi nalika ngerjakeun padamelan rumah tangga dimana orok atanapi lawon tiasa diduruk atanapi rusak.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.