5 tips pikeun nyiapkeun deui ka sakola

Balik sakola

Liburan usum panas badé bérés sareng dina sababaraha dinten rutinitas jadwal sakola sareng PR badé dimimitian. Ninggalkeun adat usum panas hésé pikeun saréréa, jam langkung santai, tuangna langkung lami, henteu nganggo waktos bobo atanapi sare. Upami sesah pikeun manula ninggalkeun usum panas, bayangkeun kumaha kaayaan barudak.

Dina sababaraha dinten, anu alit kedah nyanghareupan sagala parobihan ieu, sabab sanaos sanés taun pertama na sakola, sadayana bakal gancang-gancang hirup. Janten anu paling merenah nyaéta, saeutik-saeutik aranjeunna angkat nyieun parobahan leutik dina rutinitas barudak, Sangkan terstruktur dina cara anu langkung teratur. Ku cara kieu, balik ka kelas bakal kirang traumatis pikeun barudak leutik.

Kumaha cara nyiapkeun deui ka sakola

Barudak ngadamel karajinan

  1. Rengse PR usum panas, dina mimiti liburan sadayana mangrupikeun resolusi anu saé sareng janji pikeun ngalaksanakeun tugasna gancang-gancang. Tapi biasana saatos sababaraha dinten ieu ditingalkeun, PR di tinggaleun di juru ngantosan aya anu ningali éta. Éta lumrah, ku panas, dinten cerah anu panjang, sareng pikaresepeun, saha anu ngagaduhan waktos kanggo ngadamel PR? Ngamangpaatkeun poe ieu pikeun marios ka-dos barudak, upami aranjeunna ngagaduhan aranjeunna. Ku cara kieu, barudak leutik tiasa ngarengsekeun padamelanna sareng marios naon anu parantos aranjeunna tingali upami parantos beres sareng éta ogé bakal janten panginget.
  2. Ngarobih jadwal, pastina dina usum panas aranjeunna bakal tuang, tuang siang sareng bobo engké. Sakali sakola dimimitian, aranjeunna kedah bobo sateuacanna, sabab unggal dintenna aranjeunna kedah bobo sareng balik deui ka rutinitasna. Sangkan éta kirang beurat, mimitian ti ayeuna ngenalkeun parobihan dina jadwal supados aranjeunna biasa. Waktu tuang kedah sumping langkung tiheula, ku cara kieu snack sareng tuang wengi ogé bakal sumping langkung tiheula, sareng ku alatan éta, waktu saré.
  3. Bangun saeutik mimiti unggal dintenUpami murangkalih anjeun sesah kanggo gugah langkung tiheula, disarankeun salami dinten-dinten ieu tinggaleun liburan, anjeun hudang aranjeunna langkung awal unggal dinten. Anjeun tiasa ngirangan menit unggal dinten supados henteu katingali, sareng anjeun jam biologis éta bakal diatur. Pasti aranjeunna bakal tetep sesah bangun, tapi sahenteuna aranjeunna bakal adaptasi sakedik-sakedik tanpa dinten sumping sareng sadayana nangis sareng ambek dina sadayana.
  4. Nyiapkeun perlengkapan sakolaAnjeun tiasa ngamangpaatkeun dinten-dinten terakhir ieu pikeun ngadamel karajinan sareng barudak alit sareng ngadamel personalisasi persediaan sakola. Kalayan pita warna, hérang, stiker, manik warna sareng seueur deui unsur, anjeun tiasa ngahias pensil sareng buku catetan supados unik. Barudak bakal senang sareng ningali bahan anjeun éndah pisan, aranjeunna bakal langkung hoyong pisan nganggo éta gancang-gancang. Anjeun ogé tiasa nyiapkeun agenda, ieu sababaraha léngkah pikeun nyieun Jurnal pélor bubudakeun. Anu mangrupikeun sistem organisasi anu dipersonalisasi anu bakal nguntungkeun pisan pikeun anu alit pikeun nyerat sadaya tugas, kendaliana, jst.
  5. Nyiapkeun baju musiman, Parobihan papakéan mangrupikeun salah sahiji padamelan anu paling matak pikaboseneun, utamina saatos usum panas anu sagala pondokna Bermuda kolor sareng kaos oblong sareng baju enteng. Langkung gancang anjeun nampi tugas langkung saé, janten anjeun tiasa daptar papakéan anu anjeun peryogikeun diperbarui atanapi diala pikeun ngalengkepan papakéan barudak. Upami anjeun ngagaduhan sababaraha murangkalih sareng di antawisna aranjeunna ngawariskeun baju, buka uji ka unggal murangkalihna ningali naha anjeun kedah ngadamel pangaturan atanapi ngaput.

Budak awéwé dina buku sirahna

Balik sakola mangrupikeun acara anu saé pikeun barudakSanaos dinten-dinten munggaran langkung rumit, bahkan mungkin budak leutik ceurik sareng sesah anjeun kéngingkeun aranjeunna di kelas. Tapi mangrupikeun waktos anu saé pikeun sadayana, aranjeunna moal lami deui janten babaturan sareng diajar seueur hal anu bakal ngabantosan aranjeunna dina kamekaran pribadi. Ngarasakeun momen ieu, ningali barudak anjeun tumuh sareng unggal tahap anyar dina kahirupan aranjeunna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.