6 bebeneran ngeunaan sosobatan putri anjeun kedah terang

budak awéwé rumaja

Silaturahim dina kahirupan tiasa cekap rumit, utamina dina nonoman, nalika aranjeunna janten langkung penting. Barudak sareng nonoman nampi ideu yén anjeun tiasa gaduh sobat dalit salamina ... Sanaon kanyataanna ngagaduhan sobat sareng ngajaga anjeunna salamina tiasa janten mitos tibatan kanyataan. Ngagaduhan sobat dalit anu bakal salawasna aya di sisi anjeun rada rumit.

Akibatna, seueur budak awéwé tunduh kana tekanan pikeun milari sobat dalit sareng terjebak dina usaha nyobian resep ku sadayana sareng nyenangkeun batur. Ieu sanés ngan ukur damang, tapi ogé tiasa muka panto hubungan toksik. Anu Cawéwé anu langkung otentik sareng babaturanana, bahkan kabuka sareng jujur ​​ngeunaan parasaan saleresna, aranjeunna gaduh sambungan anu langkung caket.

Nalika kahirupan sosial budak awéwé goréng, aranjeunna nyalahkeun dirina nyalira sareng pikir éta hal anu paling parah anu tiasa kajantenan ka aranjeunna. Ieu naha ngobrol sareng putri ngeunaan silaturahim kahirupan nyata penting pisan. Ngajarkeun putri anjeun yén silaturahim mangrupikeun hal anu kajadian dina kahirupan sareng éta normal pikeun sobat dina kaayaan goréng haté kadang-kadang atanapi silaturahim datang sareng indit. Perlu putri anjeun (sareng tangtosna ogé putra anjeun), diajar ngartos naon éta silaturahim anu séhat sareng hubungan anu toksik kedah aya di luar bumi.

Sateuacan ngantosan silaturahmi anu sampurna, langkung saé ngartos naon anu saleresna silaturahmi sareng anu paling penting, yén aya seueur kayakinan sosial ngeunaan éta, anu langkung saé ditolak gancang-gancang.

seuri babaturan rumaja

Henteu aya silaturahim anu sampurna

Sanaos silaturahim siga anu sampurna dina waktos anu tangtu, dina kanyataanna teu aya silaturahim anu sapertos kitu. Penting pisan pikeun silaturahim anu séhat sahingga perasaan tiasa dibagi tanpa sieun yén hubungan bakal réngsé kusabab éta.

Nyatana, konflik dina silaturahim bakal ngajantenkeun langkung caket sareng kuat, sabab upami paséa ngadorong silaturahim jauh, éta kusabab henteu pernah bener. Anjeun henteu kedah nyobian "ngalereskeun" atanapi "ngarobih" réréncangan anjeun, anjeun kedah nampi aranjeunna sapertos aranjeunna sami sareng anjeun kedah ngantosan aranjeunna nampi kami. Ku cara kieu silaturahim janten hal anu kuat, sanaos sanés hartosna éta sampurna.

Kadang-kadang aranjeunna bakal ngaluarkeun anjeun sareng henteu kunanaon

Pangaluaran mangrupikeun hal umum anu kajadian tapi nalika éta kajadian éta henteu kedah ditingali salaku hal anu goréng. Sakapeung meureun kasalahan, lain kali resep. Sanaos normal pikeun ngarasa sedih ngeunaan hal éta, éta mangrupikeun hal anu tiasa kajantenan sareng henteu kedah mangaruhan anjeun langkung ti peryogi. Penting pikeun mastikeun yén putri anjeun terang éta upami aranjeunna ngaluarkeun dirina, éta anu sanés anu éléh, sareng sanés dirina.

Babaturan, aranjeunna ogé pisah

Kadang-kadang babaturan ogé misahkeun ... éta sapertos hubungan anu romantis, kadang-kadang penting pikeun putus sareng jalmi kusabab anjeunna henteu masihan nanaon atanapi kusabab anjeunna menyakiti urang. Éta ogé dimungkinkeun pikeun jalma séjén pikeun ngahukum kami, sareng éta sanés hal anu goréng. Mangrupikeun kasempetan pikeun diajar sareng tumuh, sareng upami jalma ngantunkeun kahirupan, langkung saé tetep sareng naon anu parantos diajarkeun ku urang, tanpa grundung.

Nalika silaturahim réngsé, biasana mangrupikeun tanda yén aya anu rusak. Ajak putri anjeun henteu mikirkeun naon anu aya, tapi ningali éta salaku kasempetan pikeun ngantepkeun sobat dalit salajengna. Ngakui yén putri anjeun bakal sedih ku pangalaman éta, tapi ngingetkeun yén haténa kuat ... upami henteu nutup haténa, anjeunna bakal gancang mendakan babaturan anu pantes.

Nyéépkeun waktos anjeun sareng rerencangan henteu réalistis

Normal pikeun silaturahim ngalir sareng ngarepkeun anu béda henteu séhat. Ngingetkeun putri anjeun yén bakal aya waktos nalika sobatna sibuk teuing sareng kagiatan sareng komitmen pikeun nyéépkeun waktos babarengan.

budak lalaki jeung budak awéwé rumaja

Atanapi, panginten aya waktos nalika anjeunna sibuk teuing. Jalan anu mana waé, éta tiasa ngaraos henteu nganggo waktos sasarengan, tapi jarang pribadi sareng kedah ditampi. Ngajantenkeun pribadi sering ngajantenkeun kaayaan langkung parah sareng nyababkeun konflik. Putri anjeun kedah ngartos yén teuing clingy atanapi nungtut tiasa ngadorong sobat jauh. Bantosan anjeunna sadar yén putus sareng rerencangan sanés hal anu goréng. Sabalikna, éta ngamungkinkeun anjeun cekap rohangan pikeun mendakan babaturan anu sanés anjeun tiasa sambungkeun.

Pasangan henteu kedah nyolong sadaya waktos ogé

Seueur budak awéwé ngalakukeun kasalahan ninggalkeun baturna nalika aranjeunna mimiti bobogohan sareng jalmi, aranjeunna pikir éta normal sareng éta hal anu leres anu kedah dilakukeun. Euweuh anu jauh tina kanyataan.  Sapertos babaturan anjeun, hubungan anjeun sareng pasangan anjeun langkung séhat nalika anjeun henteu nyéépkeun waktos anjeun sareng jalmi éta.

Éta henteu séhat upami kabogoh anjeun nungtut sadaya waktos anjeun. Monopoli sareng ngendalikeun jadwal putri anjeun mangrupikeun tanda peringatan tina panyiksa. Anjeun hoyong pastikeun anak awéwé anjeun terang yén hubungan anu langkung séhat saimbang ku nyéépkeun waktos sareng rerencangan sareng waktos sareng kabogohna. Ogé, pastikeun saha anu terang kumaha mendakan kabogoh anu nyiksa atanapi nyiksa sateuacan janten bahaya.

Anjeun tiasa ngagaduhan rerencangan palsu

Silaturahmi palsu aya sareng umum ... kanyataanna, aya seueur jalma anu palsu sareng anu sigana hiji hal tapi teras anu sanés. Silaturahim kadang-kadang katingali hiji sisi, sareng nalika éta kajantenan éta kusabab aranjeunna sanés babaturan.

nonoman mikaresep waktos babarengan

Nalika ieu kajadian anak awéwé anjeun tiasa ngaraoskeun kanyeri émosional, tapi éta ogé bakal ngajantenkeun anjeunna langkung kuat sareng ngabantosan anjeunna naon hartosna silaturahim anu sajati ... sareng langkung séhat Silaturahim toksik kedahna teu ngagaduhan tempat dina kahirupan anjeun. Langkung seueur waktos anjeunna nyéépkeun jalma anu henteu séhat, langkung ageung biaya émosional kanggo dirina. Gancang anjeun sadar anjeun kedah ngaléngkah, langkung saé.

Sanaos kami parantos nyebatkeun tip ieu "kanggo budak awéwé", dina kanyataanana, éta tiasa dianggo pikeun budak lalaki sareng budak awéwé, kusabab silaturahim henteu ngartos jinis atanapi umur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.