6 ideu asli pikeun ngatur pésta murangkalih

Pesta barudak

Ngatur pésta murangkalih tiasa setrés pisan, utamina upami henteu dilakukeun ku cekap waktos sareng upami anjeun henteu ngagaduhan perencanaan anu saé. Kiwari, ulang taun sareng kajadian anu janten palaku protagonis parantos robih pisan. Téori na tetep sami, pihak pikeun ngahargaan budak pikeun alesan naon. Tapi, sandwich sareng minuman ringan anu disayogikeun mangtaun-taun ka pengker, parantos dimodernisasi sareng diadaptasi kana jaman anu énggal.

Tapi penting pisan pikeun ngarencanakeun sadayana kalayan saé pisan, upami henteu anggaranana tiasa kaleuleuwihi. Pesta barudak tiasa nyiapkeun homemade sareng tanpa nyéépkeun teuing. Anjeun ngan ukur kedah nempatkeun sagala kreativitas anjeun sareng ngabantuan barudak. Ku cara kieu, anjeun tiasa nyiapkeun pésta anu luar biasa tanpa kedah nyéépkeun seueur artos.

Rancang pésta

Léngkah munggaran nyaéta mendesain pésta éta, pilih téma supados sagala hal anu saluyu sareng ngurilingan éta. Kauntungan gede pikeun pesta barudak nyaéta praktis naon waé anu janten, langkung warna, langkung pikaresepeun. Janten hiasanna bakal gampang disiapkeun, anjeun bahkan tiasa nganggo deui bahan anu tos anjeun gaduh di bumi sareng ngahémat artos.

Éta ogé penting ngalibetkeun anak anjeun dina nyiapkeun péstaKu cara kieu, anjeun bakal ngaraosan langkung lami deui. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngabantosan sadaya tugas persiapan sareng anjeun bakal gaduh perasaan yén pésta anjeun langkung lami deui. Yén anakna diwartosan ngeunaan sagala hal anu penting, sabab upami henteu, mendakan sadayana ku reuwas tiasa nyababkeun anjeunna henteu ngantep anjeunna menikmatna ogé.

Tamu

Barudak dina pésta ulang taun

Penting pikeun nyiapkeun daptar sareng tamu supados anjeun tiasa nyiapkeun léngkah-léngkah salajengna persis. Jumlah barudak anu diondang anjeun bakal gumantung kana rohangan anu anjeun ngagaduhan, umur budak sareng, sabagéan, anu dipikahoyong. Kusabab pésta pikeun anak, hayu si alit milih tamu na, tapi tong hilap nyirian sajumlah maksimum budak.

Anu diulem

Sakali anjeun parantos sayogi daptar tamu, waktosna kanggo nyiapkeun uleman. Perlu dilakukeun aranjeunna sareng nganteurkeunana dina waktosna, kumargi barudak kedah nyuhungkeun sepuhna pikeun idin sareng anjeun kedah terang naha aranjeunna badé sumping atanapi henteu. Siapkeun sareng murangkalih anjeun hiji siang karajinan tempat anjeun tiasa ngadamel uleman di bumi. Sadayana bakal béda sareng unik, sareng anak anjeun bakal resep olahan pikeun péstana.

Dekorasi

Hiasan pésta barudak gampang disiapkeun di bumi, gumantung kana bantosan murangkalih anjeun sahingga anjeun tiasa ngadamel seueur elemen hiasan di bumi. Garland sampurna pikeun ngahias pésta naon waé sareng tiasa disiapkeun ku sababaraha bahan. Dina tautan ieu, kami nyungkeun sababaraha ideu pikeun disiapkeun karangan bunga buatan imah pikeun ngahias pesta barudak.

Jajanan

Kadaharan pikeun pésta murangkalih

Snack mangrupikeun hal sanés anu anjeun kedah rancang kalayan cekap waktos. Penting pikeun tuangeunana gampang didahar, henteu kedah nganggo méja pikeun nyandak camilan sareng éta ogé henteu teuing kokotor. Tapi sajauh mungkin, anjeun kedah nyayogikeun tuangeun anu séhat sareng beunghar pikeun murangkalih. Upami anjeun peryogi inspirasi sakedik, dina tautan ieu kami masihan anjeun sababaraha ideu resep gampang sareng saderhana, sampurna pikeun pésta murangkalih.

Kaulinan na

Pésta murangkalih kedahna pikaresepeun, kalayan musik sareng kaulinan diadaptasi kana umur budak leutik. Pasti, barudak tiasa mikir seueur kaulinan, tapi upami kitu, penting pikeun anjeun gaduh sababaraha kagiatan anu direncanakeun. Ieu bakal mastikeun yén aranjeunna bakal cocog pikeun umur na, yén anjeun bakal ngagaduhan rohangan anu diperyogikeun sareng anjeun ogé ngagaduhan bahan anu diperyogikeun pikeun tiap pertandingan.

Di dieu urang ngantepkeun anjeun sababaraha ideu kaulinan pikeun ngahirupkeun pesta barudak, sababaraha anu dirancang maén di luar upami pésta aya di daérah terbuka sareng anu sanésna, khusus pikeun di jero rohangan. Ku cara kieu, anjeun bakal siap ngahargaan budak leutik anjeun sareng anjeun tiasa ngaraosan pésta sasarengan sareng sadaya tamu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.