6 ideu pikeun sési poto anu saé sareng barudak

 

Poto sareng murangkalih

Fotografi mangrupikeun seni murni. Kalayan éta anjeun tiasa néwak pamandangan anu héran boh bentang, arsitéktur sareng jalmi. Anu jelas nyaéta ngalakukeun éta sareng barudak tiasa pikaresepeun. Poto sareng murangkalih tiasa imajinatif pisan, sabab kamalinaan sareng kaayaan murni jiwa masarakat direbut. Ngagabungkeun elemen ieu sareng objék hiasan anu sanés atanapi setting anu nyaman tiasa nyiptakeun poto anu unik sareng ekslusif.

Pikeun ngalakukeun sési poto sareng murangkalih, anjeun kedah ngantepkeun imajinasi anjeun janten liar. Mangga nyiptakeun suasana santai sareng kulawarga janten anjeun tiasa nyandak poto anjeun nyalira. Éksklusif anjeun kedah candak hakekat momen sareng detail anu alit. Penting pisan pikeun sabar sareng entong ambek ngeunaan prioritas dina poto adegan anu dipikahoyong.

6 sési poto sareng murangkalih

Ngawengku waktos senang pikeun barudak janten nyaman sareng upami dibarengan ku suka-suka, éta bakal langkung saé pikeun aranjeunna. Aranjeunna tiasa ngupingkeun musik, maénkeun kalayan elemen sapertos cai, gelembung sabun atanapi ngan ukur maénkeun kaulinan, tujuanana nyaéta pikeun ngaluarkeun tanaga sareng émosi anjeun.

Poto milari gerakan

Sababaraha kali éta henteu diwangun ku milari poto panorama sareng nyandak pigura sadayana sareng unsur-unsur na sacara umum. The sapuan leutik atanapi adegan alit aranjeunna gambar pisan pikaresepeun. Milarian sikep atanapi tampilan tiasa rada pikaboseneun pikeun fotografer boh murangkalih anu kedah ngaos. Éta sababna improvisasi jinis skénario ieu tiasa unik, sareng néwak jinis-jinis ieu. éta tiasa tétéla yén aranjeunna nangkep émosi anu ningali.  Candak nembak kaki orok atanapi leungeun dibarengan ku indung indungna, sanaos ditarik hideung sareng bodas sareng teu keuna pokus jero, aranjeunna bakal poto khusus pisan.

Poto sareng murangkalih

Poto di alam

Luar sareng dikurilingan alam mangrupikeun pilihan anu sanés. Anjeun teu kedah milarian dinten anu jelas pikeun néwak pamandangan anu pikaresepeun. Anjeun tiasa ngalakukeun éta sepanjang waktos dina sataun sareng upami éta masihan anjeun nasihat bahkan dina pamandangan salju. Wayah pangsaéna taun henteu diragukeun gugur, Anjeun tiasa teras-terasan mendakan skénario anu pangsaéna kalayan taman anu pinuh ku daun atanapi di tempat anu daunna murag tina warna anu béda. Barudak bakal resep maén sareng aranjeunna. Ngantosan surup Éta bakal tétéla pikeun nganyatakeun poto kalayan pesona hébat.

Poto sareng murangkalih

Adegan kalayan unsur alam

Ngadamel deui momen anu warna-warni éta bakal ngajantenkeun poto dipoto kalayan langkung sumanget. Keragaman warna kalintang populér, utamina upami urang mendakan éta dina unsur alam sapertos kembang sareng buah. Jantenkeun aranjeunna tuang sapotong buah kalayan warna anu menonjol atanapi dikurilingan ku kembang, éta mangrupikeun usul anu sanés sareng aslina. Sato aranjeunna ogé tiasa ngawangun unsur anu penting pisan.

Poto sareng murangkalih

Maén dina sababaraha atraksi

Gambar gerak pisan nyata. Upami murangkalih seuri sareng senang, momen éta bakal tétéla kreatif pisan. Témbakan anu dilakukeun kalayan luncat atanapi maénkeun atraksi éta sareng sababaraha murangkalih mangrupikeun ideu anu saé pisan. Pasang dina kolam renang sareng percikan ku cai masihan hasil anu saé pisan.

Poto kalayan lukisan multi-paparan atanapi lampu

Upami anjeun resep pisan fotografi sareng terang kumaha nanganan kaméra SLR anjeun tanpa kasusah, anjeun tiasa ngagunakeun éta multi paparan. Éta cara anu pikaresepeun pikeun candak anak anjeun dina sababaraha adegan sareng dina poto anu sami. Bakal butuh usaha pikeun meunangkeun pangaruh anu dipikahoyong kumargi nyandak poto statis murangkalih anjeun kedah seueur kasabaran.

Dina cara nu sami kajadian sareng lukisan lampu, éta téhnik anu sanés anu butuh latihan sareng kasabaran. Éta diwangun ku gaduh bentuk naon waé anu dicét sareng senter alit dina total gelap. Anjeun tiasa ningali téhnik ieu ku ngaklik dieu.

Poto sareng murangkalih

Kalayan sababaraha alat musik

Upami putra anjeun resep musik éta usul sanés. Alat musikna katalog pisan dina pamandangan fotografi. Upami anjeun ngagem anjeunna nganggo jas anu resmi atanapi lamunan, susunanana bakal idéal.

Poto sareng murangkalih

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.