6 Lagu Natal populér kalayan lirik

Populér Natal carols

Dina Natal anjeun moal tiasa sono hal-hal anu tradisional sapertos nougat, polvorones atanapi lagu Natal. Lagu-lagu anu ngarujuk kana Natal sareng anu tokoh utama nyaéta Virgin Mary sareng Saint Joseph, murangkalih, Tilu Wise Men atanapi Santa Claus, dina lagu Natal anu diékspor ti buana Amérika. carols barudak, maranéhanana hirupna, nyaéta anu paling diinget sareng diulang salami liburan Désémber ieu.

Naha anjeun émut lirik lagu-lagu Natal karesep anjeun? Kadang-kadang ku kematangan anjeun hilap hal-hal sapertos lagu-lagu Natal anu urang teras-terasan nyanyi deui. Lagu-lagu anu tungtungna diémut-émut salami mangtaun-taun sabab éta masih janten karesep sadaya barudak. Anu baheula sareng anu ayeuna, sabab tungtungna, Natal mangrupikeun tradisi sareng kuring émut.

Lagu Natal populér kalayan lirik

Teras we tinggalkeun anjeun daptar 6 populér lagu Natal, eta lagu Natal hirupna nu bakal resep inget jeung leuwih saeutik di imah.

Peuting ka Damai

Wengi perdamaian Peuting Cinta,

Sagalana saré sabudeureun

Di antara béntang-béntang anu nyebarkeun cahayana,

Bella, ngumumkeun Anak Yesus,

Béntang katengtreman bersinar,

béntang asih caang. 

Wengi perdamaian Peuting Cinta,

Sagalana saré sabudeureun

Aranjeunna ukur lalajo dina poék

Angon-angon anu aya di sawah,

Jeung Star of Betlehem,

Jeung Star of Betlehem.

Wengi perdamaian Peuting Cinta,

Sagalana saré sabudeureun

Ngeunaan Anak Suci Yesus,

Hiji béntang nyebarkeun cahayana,

Caang ka Raja

Caang ka Raja.

Anu marimorena

Dina portal Betlehem aya béntang, panonpoé jeung bulan, 

The Virgin jeung Saint Joseph, 

Jeung Anak nu aya dina Lawu.

Leumpang, leumpang, leumpang, La Marimorena, 

Hayu, hayu, hayu, éta Hawa Natal.

Hiji béntang geus leungit jeung teu némbongan di langit,

Manéhna geus asup kana portal jeung beungeutna resplendent.

Leumpang, leumpang, leumpang, La Marimorena,

Hayu, hayu, hayu, éta Hawa Natal.

Sajauh ieu kami parantos sumping 400 dina regu,

Lamun hayang urang diuk turun, nyandak kaluar 400 korsi.

Leumpang, leumpang, leumpang, La Marimorena,

Hayu, hayu, hayu, éta Hawa Natal.

Natal Natal

Oh Natal bodas kuring ngimpi     

Jeung salju sabudeureun

Bodas mangrupikeun chimera kuring,

Sareng anjeunna mangrupikeun utusan karapihan,

Jeung cinta murni.

Duh salju Natal bodas

Hiji harepan sareng lagu,

Anjeun tiasa émut budak leutik anjeun,

Nalika Natal bodas sumping.     

keledai keledai

Nyingkirkeun Borriquito,

Hayu urang ka Betlehem

Éta isukan pésta

Sareng anu sanésna ogé.

Peuting ieu jeung bulan

Jeung isukan jeung Sun.

Urang bakal leumpang ka Betlehem,

Pikeun ningali Dewa Anak geura-giru.

Hayu, para angon, hayu,

Hayu urang ka Betlehem

Pikeun ningali éta budak,

Kamulyaan Eden. 

Bell over Bell

Bell leuwih Bell,

Sareng dina bel hiji,

Deukeut kana jandela,

Anjeun bakal ningali Anak dina ranjang orok.

Belen,

Belen lonceng, 

Éta malaikat maén,

Kumaha anyar aranjeunna mawa kuring.

Ngumpulkeun domba anjeun,

Bade ka mana budak angon?

Abdi badé angkat ka Portal,

Kéju pondok, mentega jeung anggur.

Bell leuwih Bell,

Sareng ngeunaan bel dua,

Deukeut kana jandela,

Anjeun bakal ningali anak Allah.

Leumpang tengah peuting

Dimana anjeun leumpang pendeta?

Abdi nyandak anjeunna Budak anu lahir,

Kawas Allah, haté kuring.

Bell leuwih Bell,

Jeung ngeunaan bel tilu

Dina salib dina jam ieu

Del Niño bakal sangsara.

Tukang kendang

Jalan anu ngaliwat ka Betlehem,

Turun ka lebak anu katutupan salju,

Angon-angon hoyong ningali Rajana,

Aranjeunna mawa anjeunna hadiah dina satchel hina, 

Ro-pompom, Ro-pompom.

Anjeunna lahir di hiji portal of Betlehem,

Dewa budak.

Abdi hoyong nempatkeun kana suku anjeun,

Sababaraha hadiah anu nyenangkeun Gusti,

Tapi anjeun parantos terang yén kuring ogé miskin,

Na kuring boga nanaon tapi hiji kendang heubeul

Ro-pompom, Ro-pompom.

Pikeun ngahargaan anjeun di payuneun portal kuring bakal némpél,

Kalayan kendang kuring.

Jalan anu ngaliwat ka Betlehem,

Abdi badé nyirian kalayan kendang lami,

Teu aya anu langkung saé anu abdi tiasa nawiskeun,

Aksen serakna nyaéta lagu cinta,

Ro-pompom, Ro-pompom.

Nalika Gusti ningali kuring maén sateuacan anjeunna,

Manéhna mesem ka kuring.

Kalayan lagu-lagu Natal anu populér ieu anjeun tiasa nikmati soré Natal sareng budak leutik di bumi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)