6 ornamén asli pikeun ngahias tangkal Natal

Hiasan Natal DIY

Ngahias bumi ku motif Natal, éta salah sahiji momen anu paling istiméwa dina usum Natal. Hiasan has tina liburan ieu pinuh ku warna lamunan, motif anu ngeusi bumi bumi sareng perasaan haneut sareng ilusi. Di pasar anjeun tiasa mendakan hiasan pikeun sadaya rasa, unggal taun warna diperpanjang, gaya robih sareng detil anyar diwanohkeun.

Tapi pikeun anu sumanget kana karajinan sareng DIY, usum Natal janten waktos anu pangsaéna dina sataun pikeun kéngingkeun sagala kréativitas. Kalayan sababaraha bahan didaur ulang, anjeun tiasa nyieun ornamén unik sareng aslina anjeun nyalira, sareng terasrasakeun mimiti karajinan ngadamel Natal. Upami anjeun ngagaduhan murangkalih di bumi, anjeun tiasa nyiapkeun sababaraha ornamén saderhana pikeun aranjeunna pikeun ngahias tangkal Natal.

Ngadamel hiasan Natal di bumi

Dihandap ieu anjeun bakal mendakan pilihan ornamén buatan tangan, sadayana saderhana sareng gampang didamel. Ideu ieu tiasa janten inspirasi mendesain ornamén anjeun nyalira. Bahan naon waé tiasa dianggo, khususna anu aya di alam sapertos dahan tangkal alit, buket pinus, buah sareng buah beureum atanapi babakan tangkal.

Sajaba ti éta, dirasa mangrupikeun bahan anu penting pikeun hiasan NatalAnjeun tiasa sacara gampil mendakannana di toko karajinan sareng pasar anu harga terjangkau pisan.

Ngalaman bola natal

Ngalaman bola natal

Kalayan sababaraha potongan lawon anu dirasa anjeun tiasa ngadamel hiasan sapertos anu aya dina gambar, hiasan éndah tur asli pikeun tangkal Natal anjeun. Pikeun ngadamel ornamén ieu, anjeun mimitina kedah motong bunderan tina kardus dina ukuran anu dipilih. Teras diteukteuk dua bunderan dina dirasakeun, ku séntiméter tambahan pikeun tiasa nutupan raos anu saé. Lemkeun lawon kana kardus, sisi tukangna heula, sareng ngantepkeun garing nalika anjeun nyiapkeun payunna.

Sateuacan nempelkeun payun, anjeun kedah ngadamel hiasan anu dipilih. Anjeun kedah motong sababaraha potongan aran sareng ngaput ku sababaraha jahitan saderhana. Sakali siap, lem kana karton ku ngadamel hem leutik sateuacan nempel sareng perekat lawon. Di tepi anjeun tiasa nambihan pita hiasan, busur satin atanapi detail anu anjeun pikaresep. Entong hilap ngadamel liang dina tungtung luhur pikeun nempatkeun pita sareng tiasa ngagantungkeun hiasan anjeun dina tangkal Natal.

Ngarasa haté

DIY ngaraos haté kana tangkal Natal

Neruskeun anu dirasakeun, didieu kuring ngantepkeun anjeun ideu anu langkung saderhana tapi dina waktos anu sami menawan sareng hiasan. Haté anu dirasakan ieu dilakukeun dina sababaraha menit. Pikeun ngamimitian, anjeun kedah ngagambar sareng motong haté tina kardus pikeun témplat. Teras gambarkeun seueur potongan sakumaha anu anjeun hoyongkeun dina rasana, tetep diémutan yén éta kedah langkung saé.

Kalayan gunting atanapi awl, nyieun liang leutik di sakuriling dua potongan tina lawon, janten tiasa ngalebetkeun kasét tanpa kedah ngaput. Teras, anjeun ngan ukur kedah muterkeun kasét dugi ka ngahontal tungtung luhur, sateuacan ditutup, eusian ku serat katun. Pastikeun anjeun ngantunkeun cekap serat pikeun ngagantungkeun tina dahan tangkal anjeun.

Ngarasa kawung

Ngarasa manuk kawung pikeun tangkal Natal

Pikeun ngarengsekeun rasa, ieu aya ideu anu pikaresepeun pisan pikeun ngawarnaan tangkal Natal anjeun. Sanaos katingalina beurat pisan, anjeun kedah angkat ngahijikeun potongan leutik karasana ku jahitan saderhana.

Tatangkalan Natal Leutik

Hiasan tangkal Natal sareng kayu manis

Kalayan ornamén ieu anjeun ogé bakal nambihan warna, aroma anu raoseun ka bumi anjeun. Salaku tambahan, anjeun tiasa nyandak kauntungan tina dahan anu biasana murag tina tangkal Natal, sanajan anjeun ogé tiasa nganggo cabang pinus alami. Kalayan silikon panas alit, lengket dahan pinus alit kana iteuk kayu manis. Dina bagian luhur, tempatkeun sapotong tali esparto sareng kanggo masihan warna ornamén ieu, lemkeun sababaraha tombol warna.

Tangkal Natal nganggo és krim és

Tangkal Natal DIY leutik pikeun ngahias tangkal

Ieu ideu anu sampurna pikeun barudak, anjeun ngan ukur butuh sababaraha és krim és sareng sababaraha stiker hérang. Dina sababaraha menit anjeun tiasa ngadamel hiasan anu pikaresepeun pikeun tangkal sareng anu alit bakal gaduh waktos anu saé pikeun ngalakukeun karajinan Natal ieu.

Bal Natal

Bal DIY pikeun tangkal Natal

Akhirna, ideu pikaresepeun sareng asli ieu anu anjeun pasti bakal resep. Anjeun peryogi sababaraha raka, aya seueur ukuran sahingga anjeun tiasa milih tina sababaraha jinis. Kalayan lawon katun bodas, tina kaos oblong contona, anjeun bakal ngagaduhan kanvas pikeun gambarna. Engké, masing-masing tiasa ngagambar naon waé anu dipikahoyong dina bal aslina sareng unikna pikeun tangkal Natal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.