6 resep anu pikasieuneun pikeun pésta Lebaran

Méja dipapaésan pikeun Lebaran

Di seueur bumi di dunya, aranjeunna nuju diluncurkeun rencana pikeun wengi Lebaran. Pésta anu ngagabungkeun kasenangan kostum sareng dunya teror. Upami anjeun hoyong adaptasi perayaan ieu supaya barudak tiasa ngaraosan éta, anjeun panginten resep kana perayaan éta pesta di bumi. Ku cara kieu barudak tiasa gaduh kasempetan kanggo macana sareng ngararasakeun diri sareng rerencanganna.

Sangkan pésta henteu mahal teuing, penting anjeun ngarencanakeun sateuacanna. Kalayan sababaraha karajinan anu pikaresepeun sareng bantosan murangkalih anjeun, anjeun tiasa nyiapkeun sadayana anu anjeun peryogikeun tanpa kedah ngainvestasi teuing artos. Di sagigireun éta pakéan mewah atanapi hiasanna, anjeun tiasa nyiapkeun snack anu pikaresepeun sareng pikasieuneun kanggo anu alit.

Mumia sosis

Mumia sosis

Nyiapkeun canapes anu pikaresepeun ieu bakal sababaraha menit. Anjeun ngan peryogi sababaraha lambar pastry puff seger, sosis sareng mustard. Potong pastry puff kana bujur ukuran anu anjeun pikahoyong, tempat sosis di tengah sareng ngadamel sababaraha motongs dina pasisian. Tutup ku gelas adonan, sahingga nutupan sosis dikurangan bagian anu bakal janten rupa mummy. Panggang dugi ka pastry puff na coklat emas sareng siap. Sakali aranjeunna tiis, anjeun ngan ukur kedah nempatkeun sababaraha tetes mustari pikeun panon.

Keju boneka ramo

Keju boneka ramo

Deui anjeun bakal kedah keureut pastry puff seger, motong keureut ipis sareng eusian ku potongan kéju mozzarella. Tutup pastry puff ogé, tinggalkeun sendi dina bagian handap sareng ngadamel sababaraha detil nganggo péso, nyirian alur knuckles. Kuku tiasa didamel nganggo potongan sosis anu anjeun kedah bentuk ku péso. Cét sareng endog keok sareng Panggang salami sababaraha menit, dugi ka pasakan puff na coklat emas.

Burger mummy

Burger mummy

Ieu mangrupakeun ideu anu sampurna pikeun ngalayanan hamburger ka murangkalih tanpa sieun kokotor sagala. Naon dagingna dibungkus ku pastry puff, sadayana kajaga sareng langkung gampang didahar. Nyiapkeun sababaraha burger homemade sareng daging anu anjeun pilih, sapi sareng babi atanapi kalkun. Masak daging dina grill sareng cadangan, maka anjeun ngan ukur kedah motong pastry puff kana bunderan sareng nempatkeun hamburger.

Dina waktos ayeuna anjeun tiasa nambihan saos tomat sareng bahan-bahan sanés anu anjeun pikahoyong, sapertos potongan kéju. Potong sababaraha strip pastry puff pikeun nutupan daging, ngadamel bentuk mummy. Cét sareng endog keok sareng bakar dugi ka puff pastry coklat emas.

Bak kuburan

Bak Lebaran

Anjeun tiasa nganggo cangkir plastik pikeun kaamanan tambahan. Eusian handapeun ku coklat mousse na potongan cookie atanapi chip coklat. Di luhur, rendang sababaraha cookies Oreo sareng taburkeun di luhur mousse. Ngahias sababaraha cacing gummy atanapi serangga anu sami anu anjeun tiasa mendakan di toko permén.

Cupcakes Lebaran

Cupcakes Lebaran

Upami anjeun resep pastry sareng anjeun hoyong nyiapkeun sadaya camilan kanggo pésta di bumi, anjeun tiasa nyiapkeun cupcakes anu pikaresepeun ieu nyalira. Nanging, upami anjeun henteu raoseun nyéépkeun waktos di dapur, henteu aya kajadian, anjeun tiasa ngagaleuh éta parantos parantos sareng teras ngahias aranjeunna di bumi. Anjeun ngan ukur peryogi dasarna janten coklat atanapi buludru beureum, supados hiasan na langkung menonjol.

Dina permukaan anu ageung anjeun tiasa mendakan bahan na boh pikeun ngadamel cupcakes, ogé anu diperyogikeun pikeun ngahias aranjeunna.

Brownie khusus Lebaran

Brownie Lebaran

Pikeun ngadamel brownie Lebaran khusus ieu, anjeun tiasa nganggo resep naon pikeun amis tradisional Amérika ieu. Bagian anu ngajantenkeun aslina nyaéta hiasan luhur, janten, anjeun ngan ukur kedah nyiapkeun brownie atanapi mésér éta parantos disiapkeun. Pikeun hiasan anjeun ngan ukur peryogi chip coklat sareng chip jeruk, ditambah gula kawung. Dina sababaraha menit anjeun bakal ngagaduhan amis anu sampurna ieu pikeun sentuhan amis tina pésta.

Salaku naséhat akhir, cobian yén tuangeun henteu ngandung bahan-bahan anu tiasa nyababkeun réaksi di murangkalih. Upami anjeun tiasa konsultasi sareng sepuhna dinten sateuacan langkung saé, sanésna, éta bakal merenah upami anjeun nganggo bahan anu cocog pikeun sadayana. Utamana ulah aya kacang sareng upami anak henteu sabar, anjeun ngan ukur kedah ngarobih sababaraha bahan. Janten sadayana bakal ngaraos pésta Lebaran sami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.