6 resep snack pikaresepeun pikeun murangkalih

Budak awéwé leutik anu ngagaduhan camilan

Kami di ambang ngamimitian kursus anyar, tahap anyar dimana barudak bakal diajar pelajaran anyar sareng kaweruh mendasar anyar pikeun kamekaran pribadi. Di bumi, bapa sareng ibu kedah neraskeun diajar ieu, Ngadukung pelajaran anu dipelajari di kelas, motivasi barudak pikeun ngalaksanakeun padamelan sareng ngajar aranjeunna pentingna sakola dina kahirupan aranjeunna.

Diantara sadaya padamelan sepuh, nyaéta nutrisi murangkalih. Nalika rutinna dimimitian, kawajiban sareng jadwal pikeun dilaksanakeun, normal pikeun mopohokeun detil-detil tinangtu unggal dinten. Snacks barudak mangrupikeun salah sahiji anu henteu diperhatoskeun pikeun tuangeun biasa. Sugan kusabab kurangna waktos, atanapi meureun kusabab snack henteu dianggap tuangeun anu penting.

Tapi nyatana, yén dina sababaraha waktos urang nganggo snacks gampang, pastry industri atanapi manisan. Kadaharan anu kurang gizi anu négatip pisan mangaruhan kaséhatan barudak. Di sisi anu sanésna, upami murangkalih ngagaduhan masalah dina waktos tuang, wajar pikeun aranjeunna pikeun kaleungitan kasabaran sareng salami aranjeunna tuang naon-naon, aranjeunna tungtungna nyerah sareng masihan naon-naon.

Snacks kedah séhat sareng bergizi

Peryogi tuangeun barudak dipasihan pentingna diperyogikeun, sanés ngan ukur tuangeun anu paling penting sadidinten. Napsu sareng jajanan kedah sami diperhatoskeun, sabab sagala hal anu dikonsumsi ku barudak penting pikeun kamekaran anjeun sareng kasihatan anjeun.

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyiapkeun a camilan anu séhat, séhat sareng pikaresepeun dina sababaraha menit, sahingga pikaresepeun pikeun barudak. Dihandap ieu anjeun bakal mendakan serangkaian pikaresepeun, séhat sareng gampang pikeun nyiapkeun pilihan snack.

Monster sandwich

Monster sandwich

Roti lapis roti anu diiris tipis tiasa pikaresepeun pikeun barudak, kalayan ngan ukur sababaraha menit kanggo nyiapkeun. Anjeun tiasa kéngingkeun sababaraha kapang kalayan bentuk anu béda pikeun motong roti Sareng potongan tiis, sapertos anjeun bakal ningali, sandwich monstrous ieu anu paling tiasa didahar.

Sandwich ngawangun kelinci

Sandwich ngawangun kelinci

Ieu ideu anu sanés kanggo nyiapkeun sandwich anu pikaresepeun sareng pikaresepeun pikeun murangkalih, dina hal ieu anjeun henteu kedah kapang, anjeun tiasa motong roti sareng sésana bahan na nganggo gelas. Anggo bahan anu anjeun pikaresep pikeun ngeusianana, upami murangkalih ngagaduhan masalah tuang sayuran, Anjeun tiasa ngamangpaatkeun sareng ngeusianana ku salad wortel, apu sareng tomat anu dicincang pisan, dicampur sareng ham sareng kéju.

Anjing panas

Anjing panas

Sangkan anjing panas sakumaha pikaresepeun sapertos kieu, anjeun henteu kedah ngagaduhan roti anu bentukna anak anjing, sanaos henteu tiasa ditolak yén aranjeunna lucu pisan sareng didahar. Anjeun tiasa ngadamel vérsi homemade nganggo roti buleud, potong satengah sareng katuangan ku sayuran héjo supados sosis tetep di luhur. Sanaos upami anjeun resep masak, anjeun tiasa nyiapkeun roti nyalira di bumi sareng nganggo kapang dina bentuk anak anjing. Anjeun tiasa beku ku hijian sareng dianggo nalika anjeun peryogi.

Yogurt sareng buah

Yogurt sareng dalima

Produk susu penting pisan pikeun tumuh tulang sareng pikeun nyayogikeun kalsium anu diperyogikeun dina diet barudak. Snack anu sampurna tiasa saderhana yogurt kalayan buah seger dicincang, tapi upami anjeun nampilkeun ku cara anu langkung narik ati, barudak bakal langkung gampang nyandak éta. Di dieu anjeun ngagaduhan pilihan anu saé, anjeun ngan ukur peryogi butir dalima alami, buah anu ideal pikeun murangkalih sabab euyeub ku antioksidan. Kalebet yogurt Yunani anu raoseun sareng anjeun parantos gaduh alternatif anu saé pikeun snack.

Lemes buah sareng siki

Lemes buah sareng siki

Nyiapkeun aing atanapi lemes nyaéta hal saderhana pisan sareng peryogi sababaraha menit. Anjeun tiasa ngan ukur ku buah atanapi nambihan susu. Upami anjeun ogé nambihan sababaraha siki sapertos chia, siki waluh atanapi rami, anjeun bakal nambihan sajumlah ageung vitamin sareng lemak ésénsial.

Coklat sareng pizza buah

Pizza amis

Tungtungna kuring ninggalkeun anjeun alternatif ieu pikeun sababaraha dinten anu khusus, sabtu minggu atanapi nyiapkeun barudak. Pizza amis ieu disiapkeun nganggo dasar pastry puff, anjeun ngan ukur kedah motong adonan dugi ka ukuran anu anjeun pikahoyong, cét ku konéng endog sareng bakar dugi ka emas. Teras, anjeun kedah nambihan dasar krim koko, sareng buah-buahan seger secukupnya. A snack anu lezat, pikaresepeun sareng gampang dilakukeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.