6 Trik supados henteu kaleungitan kasabaran sareng murangkalih

trik ulah éléh kasabaran barudak

Hayu urang ngaku ku barudak gampang leungit kasabaran. Tantrums, nangis, ngemis ... anjeun buru-buru sareng putra anjeun nampilkeun pertunjukan pikeun anjeun di supermarket kusabab anjeunna hoyong cocooan dina tugas atanapi anjeunna parantos mutuskeun dina dinten anu paling parah anjeun kedah patri atanapi turun. Dina waktos-waktos éta urang tiasa kaleungitan kasabaran sareng ngalakukeun sareng nyarios hal-hal anu engké urang kaduhung. Hayu urang tingali naon na 6 trik supados henteu kaleungitan kasabaran sareng murangkalih.

Seni kasabaran

Naha éta teh kasabaran mangrupikeun seni anu anjeun kedah kerjakeun. Henteu janten masalah upami anjeun gaduh kasabaran atanapi henteu, murangkalih anjeun bakal niupkeun sadayana dina sababaraha detik sareng kasabaran anjeun bakal ngahontal wates dina sababaraha waktos. Tetep dina kasabaran janten tangtangan, sareng kadang gampang ngabeledug sareng ngajantenkeun kaayaan langkung parah.

Tugas pendidikan sanés hal anu gampang, sareng kami henteu ngagaduhan manual pikeun ngajarkeun naon anu kedah dilakukeun. Barudak guligah, aranjeunna henteu tetep sareng urang, aranjeunna henteu kaduga sareng gampang frustasi. Urang ogé ngagaduhan seueur kawajiban anu kedah diilirkeun dina waktos anu sami: damel, bumi sareng kulawarga.

Naon kajadian nalika urang kaleungitan kasabaran ka barudak?

  • Nalika urang kaleungitan kasabaran urang sadaya anu ngagaduhan ngajantenkeun kaayaan langkung parah. Kami ngeusi tegangan sareng ngagorowok hal-hal anu nganyenyeri, anu seueur ngarusak harga diri barudak.
  • A iklim tina tegangan langkung parah tibatan anu sateuacanna, sareng murangkalih, tibatan tenang, janten langkung setrés. Henteu terang kumaha ngatur tegangan, urang janten langkung stres, sareng konflik didamel.
  • Kami ngajar aranjeunna a conto goréng tina kalakuan teu sabar ka barudak urang, tina naon anu henteu kedah dilakukeun. Anjeun parantos terang yén barudak diajar seueur ku niru.
  • Kami henteu ngahargaan kamekaran budak. Barudak mangrupikeun murangkalih, sareng aranjeunna henteu ngartos rurusuhan atanapi wirahma déwasa. Sareng éta ogé ngorotan hubungan kolot-budak ku nyiptakeun iklim anu ketegangan sareng kurang ngarti.

Sadaya kolot hoyong langkung kasabaran pikeun langkung tiasa ngajalankeun kahirupan kulawarga sareng nunjukkeun conto kasabaran, janten kami ngantepkeun anjeun sababaraha trik supados henteu kaleungitan kasabaran sareng murangkalih sareng henteu kaleungitan saraf anjeun.

trik kasabaran barudak

6 Trik supados henteu kaleungitan kasabaran sareng murangkalih

  1. Sabaraha dugi ka 10. Éta téhnik anu paling dikenal sareng anu éta. Upami tibatan ngaréaksikeun émosina, urang ngambekan sareng cacah 10, urang ngajantenkeun émosina santai sareng langkung gampil pikeun urang réaksi anu pantes. Éta ogé moal nyandak anjeun lami ogé. Kalayan latihan anjeun bakal ningali yén anjeun henteu kedah deui ngahontal 10 pikeun bersantai, anjeun bakal ngahontal éta langkung gancang. Upami anjeun resep, anjeun tiasa angkat ka kamar anu sanés bari.
  2. De-dramatisasi. Nalika urang ngaleutikan hal-hal, éta henteu gampang diatur. Upami urang henteu dugi kana waktosna, maka moal aya kajadian ogé, urang angkat sareng barudak sareng éta tiasa kahartos. Kami henteu tiasa ngendalikeun sadayana. Rasa humor mangrupikeun alat anu hadé pikeun de-drama.
  3. Éta sanés pribadi. Barudak henteu aya pikeun ngaganggu déwasa. Barudak ngalakukeun hal-hal sepanjang waktos pikeun terang dimana wates éta. Aranjeunna bakal terang kana waktos, aranjeunna bakal nguji wates anjeun sapertos sadaya murangkalih.
  4. Émut yén anjeun ogé hiji. Sanaos urang hilap gampang, urang ogé budak sareng ngalakukeun hal anu sami. Émut kumaha bakal nganyenyeri upami aya anu nyentak anjeun ambek-ambekan sareng anjeun henteu ngartos naon anu kajantenan. Laksanakeun empati anjeun sareng nempatkeun diri anjeun dina tempatna.
  5. Ménta tulung. Sababaraha kali urang dibeungbeuratan ku rébuan tanggung jawab anu ngan ukur nyiptakeun setrés sareng tegangan. Diajar nyuhungkeun bantosan pikeun meringankeun beban anjeun sareng anjeun kirang setrés.
  6. Ajak aranjeunna pikeun nganyatakeun émosina. Upami urang ngagorowok kami ngahambat éksprési émosina sareng aranjeunna mundur. Tina tenang éta langkung gampang naroskeun ka aranjeunna naon anu salah sareng aranjeunna sareng ngawangun iklim kapercayaan di antara anjeun.

Kusabab émut ... cobi henteu réaksi dina émosi sengit janten anjeun henteu kedah kuciwa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.