7 cara pikeun ngarayakeun ulang taun sareng murangkalih

Ngagungkeun ulang taun ku barudak

Kami resep pesta ulang taun sareng tanpa éta ngeunaan pésta murangkalih langkung seueur. Aya alesan pésta murangkalih parantos ketat, sareng éta téma pandemi parantos nyingcet cara ngagungkeunana di seueur tempat, ku alesan kaamanan. Dina Ibu Ayeuna kami nunjukkeun cara anu pangsaéna pikeun ngarayakeun ulang taun pikeun barudak kalayan jenis larangan ieu.

Sareng éta urang moal tiasa nyandak ilusi éta ti barudak, aranjeunna resep pésta sareng upami éta milik anjeun, langkung seueur deui. Diantara sadaya pilihan urang peryogi rohangan ageung sareng tempat outdoor kanggo tiasa gaduh waktos anu saé, sareng éta tiasa dilakukeun di seueur tempat.

Cara pikaresepeun pikeun ngarayakeun ulang taun

Kami boga pilihan tina ngagungkeunana dina rohangan anu tertutup sareng terbuka, kalayan jumlah babaturan anu kawates, kalayan tindakan kaamanan anu ketat, sareng kéngingkeun, sajauh-jauhna, maénkeun sagala rupa anu aranjeunna resep: luncat, lumpat sareng jeritan

1- Taman umum

Éta mangrupikeun pilihan anu seueur anu dipikaterang ku kolot, supados murangkalih tiasa senang-senang. Boh di kota sareng kota sok aya rohangan pikeun tiasa gaduh piknik sakedik sareng yén barudak tiasa ngarayakeun pésta ulang taun na.

2- Imah sareng kebon ageung

Pilihan ieu tiasa janten panangan jalma anu ngagaduhan bumi anu gaduh ciri sapertos kieu. Pilihan sanésna nyaéta nyéwa tempat sareng kebon, Hayu batur anu caket anjeun nginjeumkeun ka anjeun atanapi nyéwa bumi padésan. Pilihan naon waé kapinteran, sabab di jero anjeun tiasa lulus dinten spektakuler pinuh ku kaulinan, kostum, snack anu saé, musik, olahraga sareng perusahaan anu pangsaéna.

Ngagungkeun ulang taun ku barudak

3- bengkel kréatip

Aya tempat anu ditawarkeun kalayan sagala ukuran kaamanan na janten anjeun tiasa ngarayakeun ulang taun anu béda. Cara anu béda-béda ieu tiasa nyiptakeun bengkel kréatip sapertos seni, masak, ngalukis, kostum atanapi gim nganggo olahraga alit. Anjeun bahkan tiasa ngagabungkeun sababaraha diantarana sareng anjeun pasti moal sono kana camilan anu saé.

4- Sore di cai

Budak naon anu henteu resep cai? Éta tiasa janten ide anu saé pikeun murangkalih ngagungkeun ulang taun di cai. Pantai mangrupakeun ide anu saé, Kalayan keusik kanggo dimaénkeun sareng ombak kanggo ngaluncatan. Nanging, waktos snack bakal sakedik rumit janten urang ngagaduhan pilihan pikeun dilakukeun un piknik hal anu teu resmi.

Taman hiburan cai aranjeunna langkung senang, ku slide sareng ragrag turun-turun deui sareng deui. Sarana ieu parantos disiapkeun sahingga jajanan alit tiasa didamel. Sareng upami anjeun henteu ngagaduhan pilihan, atanapi anu sanés, anjeun tiasa milih kolam renang swasta, kolam renang umum atanapi walungan deet dina hiji kebon leutik.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha carana ngadamel kantong goodie homemade kanggo ulang taun

5- Taman hiburan

Éta bet aman. Aranjeunna tiasa naek seueur tempat wisata, tingali acara sareng tuang snack sareng menu barudak. Henteu aya kakurangan jéntré dina perayaan ieu, dimana sadaya murangkalih hoyong ngagungkeun émosina sareng seuri sareng anu sanés. Sababaraha taman hiburan nawiskeun sababaraha hiburan barudak pikeun kelompok sareng iringan monitor sahingga perayaan éta langkung aman sareng langkung sepi.

Ngagungkeun ulang taun ku barudak

6- Kebon Binatang

Éta taman sanés pikeun ngajamin kasenangan. Barudak tiasa resep sareng pesona sato sareng panasaran anu museur ka aranjeunna. Aya seueur kebon binatang anu museurkeun kunjunganna pikeun perayaan sareng murangkalih, dimana aranjeunna bakal nawiskeun jalma pikeun ngabimbing aranjeunna nalika didatangan sareng aranjeunna tiasa ningali sadaya sato dina urutan.

7- Museum

Seueur musium anu urang gaduh di kota-kota urang Aranjeunna difokuskeun pikeun kunjungan barudak leutik. Idéal pikeun ningali kumaha aranjeunna nyiptakeun panasaran ningali bagian tina tempat-tempat ieu ditawarkeun, kumargi seueur kamarna didesain kalayan kunjungan sareng kaulinan pikeun murangkalih. Musium élmu anu paling resep sareng anjeun kedah naros naha pedoman anjeun kalebet menu murangkalih supados aranjeunna tiasa ngagaduhan cemilan.

Tanpa diragukeun, ulang taun kudu ditandaan dina sadinten pikeun émut. Aya barudak anu nyéépkeun ulang taun di kurungan sareng kolotna aranjeunna parantos nyiptakeun deui bentuk sareng cara pikeun ngagungkeun éta. Aya kaulinan interaktif dimana murangkalih tiasa maén tanpa ninggalkeun bumi sareng nyéépkeun waktos-waktos. Pikeun diajar langkung seueur ngeunaan ulang taun barudak anjeun tiasa maca "kumaha ngarayakeun ulang taun di bumi"Atawa"kumaha cara ngadamel kuéh asli kanggo ulang taun".


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.