7 Hal Anu Pikaresepeun ku Orok dina Bom

hal resep kakandungan orok

Ti saprak anjeun terang yén anjeun reuneuh, mamang sareng sieun dimimitian ngeunaan hal-hal anu tiasa dilakukeun atanapi henteu, kumaha tuangeun, naon anu anjeun rasakeun, naon anu anjeun rasakeun, ...Dinten ayeuna urang bade ngajelaskeun hal-hal anu orok pang resepna dina rahim.

Kakandungan mangrupikeun perjalanan anu tiasa tenang sareng tenang atanapi hectic sareng ngagalura. Unggal awéwé sareng unggal kakandungan unik, tapi langkung seueur inpormasi anu urang gaduh, beuki seueur urang tiasa nikmati tahap anyar ieu.

7 Hal Anu Pikaresepeun ku Orok dina Bom

Orok mekar a dunya sensasi salami kamekaran dina rahim, sareng sababaraha sensasi anu anjeun resep langkung ti anu sanés. Kami badé daptar anu anjeun paling resep:

Nyeuseup Ibu

Dimimitian di 7 minggu kehamilan ngembangkeun rasa touch anjeun. Éta mangrupikeun indera munggaran anu tumuh, mimiti di sakitar sungut anjeun teras sumebar ka sakujur awak anjeun. Aranjeunna tiasa ngaraos belus indung dina beuteung siga anu ngelus langsung. Anjeun tiasa ogé ngobrol sareng anjeunna nalika anjeun ngalakukeun éta, anjeunna bakal resep! Ti minggu 27 anjeun parantos tiasa ngabédakeun sora anjeun ti jalma sanés.

Kadaharan anu amis

Dimimitian di 12 minggu rasa raos anjeun ngaraos. Éta parantos terang kumaha ngabédakeun rasa cairan amniotik sareng naon anu anjeun tuang. Aranjeunna resep pisan kana rasa anu amis, Éta bakal janten panjelasan pikeun idaman anu terkenal. Tapi anjeun kedah ati-ati ulah kaleuleuwihi atanapi aya bahaya kéngingkeun diabetes kehamilan.

naon anu dipikaresep ku orok dina rahim

Latihan

Olahraga nalika kakandungan ningkatkeun tingkat oksigén getih sareng tingkat serotonin anjeun. Éta ngabantosan anjeun tetep aktip, ngagaduhan kakandungan anu séhat, pangiriman anu lancar sareng pamulihan postpartum langkung gampang. Anu paling disarankeun dina tahap ieu nyaéta latihan tabrakan rendah sapertos ngojay, leumpang, jogét atanapi elips.

Mélodi musik

Kabuktosan yén orok dina rahim ngaréspon mélodi musik. Urang tiasa ngamangpaatkeun élmu ieu pikeun nempatkeun musik santai bari sistim saraf anjeun berkembang langkung harmonis.

Rélaxasi

Dupi anjeun tiasa yoga pikeun ibu hamil atanapi tapa pikeun ngahontal kaayaan rélaxasi dina duanana. Éta bakal ngabantosan urang pikeun langkung positip sareng nempatkeun stres, sareng urang ogé bakal ngirimkeun katenangan dina orok.

awewe atawa lalaki

Kelamin nalika kakandungan sigana poko sareng anjeun kedah ngarecah tembok. Sanaos naon panginten kelamin sami mangpaatna pikeun orok salaku olahraga. Salaku tambahan, sagala rupa anu ngahasilkeun karaharjaan dina indung, orok ogé resep.

Pijet

Seueur ibu anu bakal datang ngagaduhan masalah deui. Langkung 70% sangsara tina nyeri tonggong low, 45% tina peradangan saraf sciatic sareng 65% tina nyeri pelvis. Pijat salian ti ngabantosan aranjeunna dina nyeri payudara (upami disarankeun ku dokter) aranjeunna nyababkeun rélaxasi sareng karaharjaan dina orok.

kacindekan

Orok ngaraos émosi anu raoseun para ibu. Upami anjeun perhatoskeun yén anjeunna rada gelisah, cobian ngalaksanakeun kagiatan anu kami nunjukkeun di luhur pikeun bersantai anjeunna. Saraf sareng setrés normal dina kakandungan, tapi langkung tenang anjeun nyandak éta, langkung saé sagalana bakal balik.

Naha émut ...ngalakukeun hal-hal anu nyandak anjeun karaharjaan sareng rélaxasi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.