7 kulawarga ngarencanakeun pikeun ngalakukeun dina Natal

Indung sareng murangkalih nyiapkeun manisan Natal

Kami aya di tengah usum Natal sareng duanana di jalan-jalan di sadaya kota sareng di kalolobaan bumi, anjeun tiasa ngambekan suasana perayaan anu khas sapertos Natal. Tapi di luhur sadayana, éta waktos anu sampurna pikeun ngarencanakeun anu béda-béda salaku kulawarga. Ku cara kieu, anjeun tiasa pinuh resep Natal sareng nyiptakeun kenangan berharga sareng tradisi anyar pikeun pulih unggal taun.

Ampir sadayana kota gaduh kagiatan khusus anu dipikaresep ku barudak dina usum kieu, tapi anjeun ogé tiasa ngatur kagiatan anu béda di bumi atanapi ku cara anu langkung asli. Upami anjeun peryogi inspirasi sakedik, ieu daptar kagiatan sareng rencana khusus pikeun dilakukeun salaku kulawarga Natal ieu. Naha anjeun tiasa mikir deui?

1. Ngadamel cookies Natal sareng permén

Barudak gumbira ngeunaan baking, sanés ngan ukur tuangeunana, tapi nyiapkeun sareng maénkeun tipung sareng sadaya bahan anu pikaresepeun anu dianggo ngadamel manisan. Cookie sareng manisan Natal anu khas nyaéta pikaresepeun tur sampurna pikeun nyiapkeun sareng barudak. Anjeun tiasa nyandak éta pikeun camilan, tapi éta ogé tiasa janten kado anu hadé pikeun nganjang ka kulawarga sareng réréncangan.

Upami anjeun peryogi resep naon, didieu anjeun bakal mendakan enak Cookies Natal, un Batang Natal komo, undak-usuk pikeun ngajantenkeun tradisional imah roti jahe.

2. karajinan Natal

Kulawarga ngadamel karajinan Natal

Karajinan mangrupikeun kagiatan anu sampurna pikeun barudak ngembangkeun sagala kreativitasna, kamampuan fisik sareng katerampilan sosialna, sapertos damel tim. Aya kamungkinan anu teu aya hubunganana sareng anu leutik, ti ornamén Natal pikeun ngahias bumi anjeun, bahkan lanjeun kado yén barudak tiasa masihan ka babaturan sareng kulawargana.

3. Lalajo pilem Natal

Cara anu idéal pikeun nyéépkeun waktos sareng kulawarga sareng mikaresep Natal nyaéta ngatur pilem soré sareng anu alit. Cuaca usum tiis ngundang anjeun cicing di bumi ngararasakeun kahaneutan di bumi sareng sababaraha pilem Natal anu éndah sareng has. Nyiapkeun coklat panas anu saé, sababaraha cookies Natal sareng pilih pilem anu bakal anjeun bagikeun sareng murangkalih ieu liburan ieu. Di dieu kami ngantepkeun pilihan kami tina Bioskop Natal sampurna pikeun sakabeh kulawarga.

4. Ngadamel pidéo salam Natal

Sanaos seueur jalma masih nganggo kartu Natal tradisional pikeun ngabagjakeun kulawarga, anu leres nyaéta dinten ayeuna langkung gampang ngagunakeun téknologi anyar. Salaku tambahan, aranjeunna nawiskeun anjeun kamungkinan ngalakukeun pangbagéa anu kreatif sareng aslina. Gagasan anu pikaresepeun pisan nyaéta ngarékam pidéo sakulawarga kalayan ucapan salamet khusus.

Supados langkung pikaresepeun, anjeun tiasa nganggo kostum, nyanyi lagu Natal atanapi nyieun deui adegan Natal anu has. Kulawarga sareng réréncangan anjeun pasti bakal resep kana kartu Natal.

5. Marathon tina lampu Natal

Jalan-jalan di sadaya kota dipinuhan ku lampu sareng hiasan khusus kanggo Natal sareng di unggal lingkungan sareng di unggal kota, éta benten. Pilih tempat anu béda caket daérah anjeun didatangan lampu Natal, teu perlu éta janten poék pisan, kumargi umumna ti tabuh 18.00 soré lampu hurung di sadaya kota.

6. Émut momen anu istiméwa hirup dina sataun

Taun ayeuna bakal réngsé sareng cara anu saé kanggo pamitan nyaéta émut sadayana anu anjeun parantos alami salaku kulawarga. Pikeun nyiptakeun tradisi énggal, anjeun tiasa pakéan sareng nyiapkeun camilan khusus, teras di sakitar méja masing-masing kedah nyarios naon waktos taun anu anjeun paling resep. Janten sasarengan, anjeun tiasa émut saat-saat anu anjeun resep pisan dina dinten anjeun sareng anu parantos hilap.

7. Nyanyi lagu Natal di jalan

Barudak nyanyi lagu Natal

Ieu mangrupikeun tradisi anu masih teras-teras naék di seueur nagara, henteu sapertos di urang. Sareng karunya ieu ieu musna, kumargi nyanyi lagu Natal ngahiji sareng jalma mangrupikeun cara anu saé pikeun ngagungkeun Natal di masarakat. Kaluar di lingkungan anjeun sareng sababaraha rebana sareng nyanyi lagu Natal Kalayan murangkalih anjeun, pastina seueur jalma bakal ngiringan sareng anjeun, anjeun bakal ngadorong seueur jalma anu cicing dina liburan ieu nyalira di imahna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.