7 tips pikeun penjualan éfisién

Poster jual

Penjualan usum panas dimimitian sabtu minggu ieu di panjuru nagara, dua bulan anu panjang dimana poster penjualan bakal banjir dina windows sadaya toko. Mangsa penjualan sampurna pikeun ngagaleuh sababaraha hal penting dina harga anu saé. Tapi penting pisan pikeun gaduh sababaraha pancegahan, sabab urang tiasa ngajantenkeun penjualan janten karusakan ekonomi alit.

Sadayana parantos ngagaleuh barang pakean anu dijual, ngan saukur kusabab harga jualna terlalu mencolok. Sareng kaseueuran urang gaduh dina lomari baju éta, pasti urang moal nganggo. Ngamangpaatkeun kanyataan yén penjualan usum panas dimimitian ayeuna, urang bakal ningali séri tips pikeun ngamangpaatkeun diskon ieu, dina cara éfisién.

1. Ngadamel daptar kabutuhan

Awéwé balanja

Hal anu paling penting pikeun nguntungkeun tina penjualan nyaéta terang naon anu anjeun leres-leres butuhkeun. Pikeun ngalakukeun ieu, ngadamel daptar nyatet hal-hal anu diperyogikeun masing-masing anggota kulawarga. Salawasna mawa daptar kabutuhan anu dibarengan ku anjeun, janten unggal-unggal anjeun ka toko sareng mésér naon-naon tina daptar éta, anjeun tiasa ngalangkunganana. Pikirkeun sadayana anu diperyogikeun masing-masing, barudak kedah peryogi kaos, baju jero atanapi sapatu anu énggal.

2. Daptar anu dipikahoyong

Daptar kahoyong khusus pikeun anjeun, sabab anjeun ogé pantes ngubaran diri. Indung condong ngutamakeun kabutuhan budak urang tibatan milik urang. Baju pikeun urang sareng whims condong aya di handapeun daptar, dimana aranjeunna henteu kantos kaluar. Tulis dina daptar hajat anjeun, hal-hal anu anjeun parantos pikahoyong parantos lami sareng ku alesan naon waé anu anjeun henteu acan ngagaleuh.

Guarda bagian tina anggaran penjualan kanggo kahoyong anjeunAnjeun panginten henteu tiasa mésér sadayana sakaligus, tapi ngaléos kana daptar éta bakal ngabantosan anjeun yén éta mungkin. Ngamangpaatkeun waktos diskon pikeun kaperluan anjeun.

3. Nyiptakeun anggaran pikeun nyéépkeun dina penjualan usum panas

Gampang pisan ngagaleuh teuing penjualan upami anjeun henteu nganggo anggaran, labél kalayan harga anu murah pisan narik teuing perhatian. Meureun di toko anjeun nyéépkeun sakedik pisan, tapi nalika anjeun ngamimitian nambihan anjeun sadar anjeun parantos nyéépkeun teuing. Netepkeun anggaran sateuacan angkat ka bumi, sareng ngadistribusikaeun sabagian ka unggal anggota kulawarga. Buka nyerat unggal pameseran anjeun pikeun ngirangan tina anggaran. Ku cara ieu anjeun tiasa mariksa naon anu anjeun kéngingkeun kanggo mésér sareng artos sésa.

4. Milarian baju tina musim anu sanés

Salami periode penjualan, anjeun tiasa mendakan diskon anu saé kanggo baju anu anjeun peryogikeun sakedik engké. Barudak khususna kedah ngomean papakéan sacara praktis unggal taun, milari baju haneut anu diperyogikeun ku aranjeunna dina sababaraha sasih. Pakean ieu aranjeunna biasana nyandak diskon panggedéna, Milarian jas sareng sapatu pikeun usum salju.

Anjeun kedah tumut kana akun ukuran naHenteu janten masalah yén éta mangrupikeun hal anu ageung sabab pastina bakal ngabdi ka barudak sanésna. Upami dina waktos penjualan anjeun ngarobih papakéan barudak, nalika tahap sakola énggal sumping aranjeunna bakal siap sareng anjeun henteu kedah ngadamel pengeluaran kauangan anu ageung.

5. Penjualan kahiji sareng kadua

Penjualan kadua

Salila dinten-dinten mimiti penjualan, éta dimana anjeun tiasa mendakan baju musiman kalayan diskon. Candak kasempetan kanggo ngagaleuh naon anu anjeun peryogikeun pikeun usum panas. Mangrupikeun dinten-dinten, toko-toko mimiti ngumumkeun penjualan anu kadua. Ieu ngandung harti yén pakean musiman moal dijual deui sareng diskon bakal pikeun pakean tina musim anu katukang.

Dina waktos ieu anjeun tiasa mendakan tawar anu hébat, kaos oblong katun euro, aksésoris sareng baju jero kalayan diskon anu saé. Ngamangpaatkeun musim ieu pikeun kéngingkeun hal-hal ieu, éta waktos anu pangsaéna pikeun ngomean anting sareng asesoris umumna.

6. Mésér online

Toko anu dijual sok pinuh ku jalma, anjeun kedah gaduh kasabaran anu hébat pikeun ngarobih rak, ngantri kanggo kamar pas sareng badé ka Checkout. Ogé di toko hésé pisan mendakan ukuran anu dipilari. Hal anu paling raoseun nyaéta mésér online, tina kanyamanan bumi anjeun anjeun tiasa ningali sadaya baju sareng ukuran anu sayogi anu tetep. Anjeun tiasa nampi pesenan di bumi dina sababaraha dinten sareng nyobian sadayana kalem sareng henteu ngantosan antrian.

Penjualan online

Upami anjeun parantos maréntahkeun anjeun henteu resep atanapi anjeun henteu ngagaduhan ukuran anu pas, anjeun kedah candak ka toko sareng balikeun deui. Jauh langkung gampang tibatan ngotéktak toko anu milari tawaran.

7. Hal kahiji dina beurang

Upami anjeun salah sahiji jalma anu resep ningali baju éta langsung, langkung saé anjeun nyobian indit heula énjing-énjing. Anjeun bakal mendakan toko-toko ogé teratur sareng anjeun tiasa ningali kana rak sareng sakedik mesen. Salaku jam ngalirkeun, toko robah jadi huru-hara. Pikir taliti sateuacan angkat ka bumi toko mana anu anjeun badé angkat heula, milari langsung hal anu munggaran dina daptar. Organisasi bakal ngahémat anjeun sababaraha jam ngantosan dina antrian panjang sareng anjeun bakal nyéépkeun cukup.

Bingah penjualan!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.