8 kasalahan nalika hoyong ngajar murangkalih tuang

kasalahan nalika hoyong ngajar murangkalih tuang

Waktu tuang kanggo seueur sepuh tiasa janten cobaan anu nyata. Barudak kedah tuang sadayana, tuangeun diet saimbang sareng tuangeun saé. Kami hoyong aranjeunna tuang saé sareng séhat, sareng dina usaha aranjeunna urang tiasa ngalakukeun sababaraha kasalahan anu tiasa nyegah urang ngahontal éta.

Kadaharan penting pisan pikeun barudak urang pikeun ngembangkeun leres. Kusabab kitu kami nyungkeun daptar 8 kasalahan nalika hoyong ngajar murangkalih tuang supados anjeun nyingkahanana. Ku cara kieu urang bakal mastikeun yén barudak ngagaduhan hubungan anu séhat sareng tuangeun ti alit pisan.

Anggo tipi atanapi telepon sélulér pikeun tuangeun

Mangrupikeun sumber anu paling seueur dianggo ku sepuh dina upaya ngahibur diri sahingga tuang langkung seueur. Éta sigana henteu bahaya, tapi hanjakalna éta mangrupikeun salah sahiji kasalahan anu paling parah anu anjeun tiasa bunuh nalika tuang.

Pikeun barudak, dahareun mangrupikeun papanggihan. Aranjeunna ngajajah rasa, tékstur sareng sensasi. Barudak kedah sambung sareng tahapan pamanggihan ieu. Upami anjeun nempatkeun tipi atanapi telepon sélulér éta, aranjeunna bakal diculik sareng tuang sacara otomatis. Aranjeunna kedah ngajajah, nyokot garpuh, nangkep tuangeun ku panangan, noda diri, sareng raos raos.

Nya kitu ogé pikeun kolot. Upami anak anjeun henteu ngantep anjeunna maén sareng cocooan nalika anjeunna tuang, anjeun moal tiasa nganggo ponsel anjeun. Barudak parantos terang yén aranjeunna diajar tina conto. Pasang telepon anjeun disamping nalika tuang.

Salaku tambahan, tuang tiasa janten waktos anu saé pikeun babarengan sareng kulawarga sareng silih sambung. Langkung saé pikeun mareuman tipi atanapi sélulér, sareng ningali éta dina waktos anu sanés.

Nawiskeun tuangeun anu sanés

Kumaha has indung pikeun nyarios "upami anjeun henteu resep, kuring bakal ngalakukeun anu sanés pikeun anjeun." Upami anjeun masihan anak pilihan pikeun tuang piring anu sanés anu anjeunna henteu kantos nyobian anu resep, jelas anjeun bakal milih anu parantos anjeun terang. Kalayan téhnik ieu kami bakal nyegah anjeun nyobian hal-hal anu énggal. Upami anjeunna henteu resep yén anjeunna henteu tuang, anjeun henteu kedah hariwang, anjeunna bakal tuang langkung seueur dina tuang salajengna.

Aranjeunna kedah terang yén sakapeung aranjeunna bakal langkung resep dahareun tibatan anu sanés. Kami henteu ngalakukeun nanaon pikeun aranjeunna ku ngajantenkeun aranjeunna tuang anu sanés.

naséhat barudak tuang

Maksakeun aranjeunna tuang

Sabaraha kali kuring kantos nguping yén "anjeun henteu ngalih tina méja dugi ka tuangeun." Frasa ieu Éta nyababkeun kuring hariwang, sedih sareng nyeri beuteung kusabab didahar maksakeun.

Barudak tuang langkung hiji dinten sareng kirang tuang dinten anu sanés. Entong maksakeun anjeunna tuang, tong ngajantenkeun tuangeun janten waktos anu goréng.

Kenalkeun tuangeun sateuacanna

Nganti 6 bulan, WHO nyarankeun nyusu khusus, sareng ti saprak éta ditambihkeun kana kadaharan anu sanés. Upami anjeun nyobaan nempatkeun tuangeun sapertos séréal atanapi buah sateuacanna, hiji-hijina hal anu anjeun bakal kéngingkeun nyaéta anjeunna ngagaduhan masalah beuteung. Dokter murangkalih bakal aya anu nyaritakeun mana waé katuangan pikeun ngenalkeun hiji-hiji supados anjeun tiasa nyobian.

Entong ngantep aranjeunna kokotor

Barudak noda nalika tuang. Aranjeunna nyandak tuangeun ku panangan, éta murag kana ... ulah dimarahieun aranjeunna atanapi hariwang. Éta normal! Aranjeunna ékspérimén sareng ngajantenkeun aranjeunna langkung otonom bakal hoyong tuang nyalira. Butuh aranjeunna langkung lami sareng aranjeunna musna, tapi pikeun aranjeunna éta langkung seueur pahala. Entong nyandak éta ti aranjeunna.

Eusian piring ka luhur

Pikeun murangkalih anu goréng tuang, Ningali piring tina luhur tiasa pikasieuneun pisan. Upami anu dipikahoyong nyaéta tuang deui, urang tiasa ngahontal pangaruh anu sabalikna. Langkung saé kéngingkeun langkung kosong sareng malikeun upami anjeun hoyong.

Piceun tuangeun

Nalika aranjeunna ngalaman rasa, sok aya sababaraha kadaharan anu nolak aranjeunna. Entong dianggap enteng, meureun aya cara pikeun masak éta anu anjeun resep. Balik nyobian resep anu sanés ku tuangeun éta.

Janten obsesi

Ieu mangrupikeun masalah anu matak hariwang pisan tapi anjeun teu kedah obsesi kana tuangeun. Barudak nyokot parasaan éta sareng nurunkeunana ka aranjeunna.

Naha émut ... tuang séhat atanapi henteu mangrupikeun kabiasaan diajar. Pikeun hubunganana sareng dahareun janten séhat, kolot kedah ngalakukeun bagian urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.