8 konci pikeun mastikeun yén ngantunkeun popok sanés ngimpina

miceun popok

Ngajarkeun murangkalih ka jamban sareng nunda popok, Éta henteu sakumaha gampangna sigana, sanaos kadang sigana yén sagalana lumrah pisan pikeun batur. Kadang-kadang kalebet perjoangan kakuatan ... anu teu saurang ogé meunang. Nyatana, anjeun kedah pernah ngalawan sareng murangkalih anjeun supados anjeunna nempatkeun popok kumargi anjeun kedah ngantosan momen nalika anjeunna sacara alami siap.

Pindah tina popok janten mandiri pikeun ngagunakeun wc nyaéta prosés alami. Manusa parantos lami ngalakukeunana. Saréréa miceun popok gancang-gancang ... Anjeun moal ningali umur 4 taun diapers! Sareng ka jalma déwasa, kirang ...

Janten anjeun henteu leres-leres kedah ngajar anjeunna, sabab éta bakal kajadian ampir sacara alami. Di sisi anu sanésna, anjeun kedah netepkeun saratna supados murangkalih anjeun tiasa diajar ngalaksanakeunana nalika anjeunna tos sayogi. Tujuan anjeun pikeun ngajantenkeun semudah mungkin sahingga anjeun tiasa ngalakukeun usaha. Pikirkeun ieu salaku prosés diajar anu mekar ku sababaraha waktos, sapertos prosés diajar anu sanés. Entong sono konci ieu anu bakal ngabantosan anjeun ngajantenkeun sadayana langkung gampang sareng langkung alami.

Mimiti maca carita

Aya seueur carita anu nyarioskeun kumaha barudak ninggalkeun popok sareng ngawitan angkat ka jamban kanggo meredihkeun diri. Carita-carita ieu tiasa ngabantosan pisan sabab ngabantosan barudak ngabayangkeun sareng memotivasi diri nganggo pot.

miceun popok

Anjeun modél na

Émut yén kaseueuran naon anu diajar barudak nyaéta modél anjeun. Mimitian ku nyarioskeun naon anu anjeun lakukeun di kamar mandi sareng ngantepkeun murangkalih anjeun sareng anjeun. Anjeun bakal nguntungkeun tina kumaha Ibu sareng Bapa nganggo kamar mandi sareng aranjeunna bakal ngamotivasi pikeun ngalakukeunana ogé, kusabab aranjeunna hoyong janten sapertos ibu sareng bapak!

Aranjeunna resep nyonto budak anu sanés

Sedulur misan atanapi babaturan anu lami anu daék ngagunakeun kamar mandi di payuneun murangkalih anjeun tiasa nguntungkeun pikeun dimodelkeun. Pikeun barudak, anjeun tiasa ngadamel kaulinan ku cara nempatkeun liang leutik di jamban anu tiasa ditingali ku aranjeunna.

Panci sok caket

Mangrupikeun ide anu saé pikeun pottyna caket ku ngarah budak leutik anjeun tiasa ngagunakeunana iraha anjeunna meryogikeunana. Anjeun tiasa ngagaduhan pot di unggal juru bumi atanapi nyandak kana tempat dimana anjeun. Ku cara kieu, upami murangkalih anjeun ngagaduhan kabutuhan, anjeunna tiasa nganggona nalika peryogi.

Budak awéwé linggih dina pot

Entong buru-buru

Henteu, tong buru-buru ngamimitian kumargi anjeun kedah hormat kana kadar budak leutik anjeun. Ngan sacara positif ajak anjeunna kanggo calik sareng di popok na dina pot sareng jelaskeun naon éta pikeun. Ngawangun mémori otot sahingga anak anjeun tiasa angkat sareng mareuman jamban, sareng anjeunna ningali yén anjeun hoyong anjeunna raoseun linggih di dinya. Ngadamel linggih dina WC pikaresepeun, jauh sateuacan kuring mikir ngeunaan kencing di dinya.

Salaku conto, anjeun kedah pastikeun aya buku di gigir pot. Nyanyi lagu lucu atanapi puji anjeunna unggal turun ka wc. Tapi tong maksakeun anak anjeun dumuk kana pot atanapi cicing di dinya upami aranjeunna henteu hoyong.

Saatos anjeunna resep linggih dina pot

Anjeun kedah naros ka anjeunna naha anjeunna hoyong ngalakukeun éta tanpa calana atanapi popok. Anjeunna tiasa nyarios leres atanapi anjeunna nyarios henteu. Upami anjeunna nyarios henteu, ucapkeun sapertos, "Oke, anjeun bakal siap badé linggih dina pot." Tujuan anjeun pikeun anjeunna ngaraos raoseun lengkep. Anjeun tiasa maca buku pot sareng buku anu sanés nalika anjeunna linggih di dinya.

Saurna, upami anjeunna ngocok, tuang eusi popok kana pot nalika anjeun ngarobih anjeunna. Jelaskeun ka anak anjeun yén awakna unggal dinten awakna kotoran sareng ngijih, sareng éta kagolong kana pot. Béjakeun yén iraha anjeunna siap, anjeunna bakal ngamimitian ngijih sareng ngintun tina pot. Saatos sababaraha waktos, nyanggakeun anjeunna ngabantosan anjeun nyiram urinin ka jamban.

Nalika anjeunna ngintip atanapi kotoran dina pot

Nalika anjeunna ngaraosan dirina dina pot, émut nyanyi lagu anjeunna atanapi ngalakukeun tarian khusus di sakuliling bumi. Émut ogé pentingna ngarayakeun hal-hal sanés. Entong seueur teuing ngagunakeun pot supados anjeun henteu ngaraos teuing tekanan atanapi kahariwang ngeunaan ngagunakeun éta. Inget yén anak anjeun masih henteu percanten kana kamampuanana; entong ngadamel anjeunna karaos anjeunna kedah ngulang panggunaan pot, ieu kedah janten pilihan na. Budak anjeun nyaéta jalma anu kedah ngontrol prosésna. Henteu aya tekanan naon waé.

Orok linggih dina pot

Tingali kana tandana

Budak lalaki sareng budak awéwé mimiti sinyal nalika badé angkat kotok, sapertos cicingeun, mundur, atanapi jongkok nyalira. Nalika ieu kajantenan nyarios sapertos:  "Naha anjeun siap kotoran? Naha anjeun badé ngalakukeunana di kamar mandi?"

Manusa alami resep karusiahan nalika dibuang, sareng henteu kunanaon upami anak anjeun hoyong nyalira. Ngingetkeun anjeunna yén kamar mandi mangrupikeun tempat anu hadé pikeun kotoran, yén anjeun bakal ngabantosan anjeunna miceun popok nalika anjeunna siap. Butuh waktos anjeunna tiasa ngawartosan anjeun, tong ngadorong anjeunna, tapi anjeunna bakal ngamimitian diajar konsép yén nalika anjeunna raoseun sapertos kieu, waktuna angkat ka kamar mandi. Antukna, anjeunna panginten badé angkat sareng popok di kamar mandi. Sakali éta kabiasaan Anjeun tiasa naroskeun ka anjeunna naha anjeunna hoyong nyobian linggih dina pot kanggo kotoran, bahkan nganggo popok.

Émut yén penting pisan pikeun ngagaduhan jadwal pikeun terang jam-jam anu anak anjeun biasana kotok unggal dinten sareng ku cara ieu, ajak anjeunna linggih dina pot tanpa baju nalika anjeunna siap dina waktos-waktos éta. Nalika anjeunna sanggup kiih atanapi kotoran kana pot, pujaan ku jogét sareng lagu, pastina anjeunna bakal kadorong pikeun ngulang deui dina waktos payun. Tapi émut, henteu pernah neken atanapi maksa anjeunna pikeun ngalakukeun hal-hal anu anjeunna henteu kersa ... anjeun kedah nuturkeun tingkatanana nyalira.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.