8 tip pikeun mempermudah datangna kakandungan

Tés kakandungan

Ngawétkeun kasuburan anjeun sareng ngagampangkeun datangna kakandungan éta mungkin. Hal kahiji anu kedah diémutan nyaéta, numutkeun para ahli, nyandung éta tiasa lami sataun bahkan tanpa masalah kaséhatan di pasangan. Apalkeun ogé sareng tingali tip ieu pikeun ngajantenkeun kakandungan langkung gampang:

ngan ukur bersantai

Kahariwang sareng setrés ningkatkeun jumlah prolaktin, anu tiasa nunda ovulasi.

Ati-ati ku pangobatan

Upami anjeun nginum obat, konsultasi ka dokter sateuacan nyobian kakandungan. Obat tinangtu tiasa mangaruhan kasuburan sareng nyiptakeun masalah dina fétus nalika hamil.

Kontrol beurat anjeun

Awéwé anu gaduh masalah obesidad gaduh waktos anu langkung hésé hamil. Tuang diet saimbang sareng olahraga pikeun nurunkeun beurat anjeun atanapi tetep pareum. Entong hilap yén kaleungitan beurat awak anu drastis tiasa sami ngabahayakeun sareng beurat awak anu handap anu handap tiasa nyusahkeun émbran.

Entong tunduh teuing ka indung

Kiwari rada rumit, tapi kedah diperhatoskeun yén saatos 35 panginten langkung hésé nyandung. Kuantitas ovules sareng kualitas na turun sareng ieu ngajantenkeun kamungkinan kakandungan langkung sesah, unggal taun, 5% langkung.

Ngurangan asupan kopi anjeun

Henteu ngan ukur mangaruhan kasuburan, tapi ogé ngahambat nyerep kalsium ku awak urang.

Eureun ngaroko

Awéwé anu ngaroko meryogikeun langkung seueur ubar pikeun ngarangsang ovulasi sareng tingkat implantasi langkung handap.

latihan

Tapi milih latihan anu henteu mangaruhan kakandungan sapertos leumpang atanapi ngojay, teu kedah seueur teuing, nyingkahan kahirupan anu cicing teu cukup.

Anjeunna ogé kedah jaga

Setrés, pola dahar anu goréng, bako, obesitas sareng naon waé anu mangaruhan anjeun ogé mangaruhan kualitas mani.

Upami saatos sataun nyobian anjeun teu aya hasilna, disarankeun konsultasi ka spesialis.

Inpormasi lengkep - Kami hoyong gaduh orok! Sabaraha lami waktosna pikeun kéngingkeunana?

Poto - Awéwé unapologetic


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.