8 Tips pikeun ngabantosan sieun cai ka barudak

ngungkulan sieun barudak cai

Waktos kolam renang sareng pantai parantos sumping, dimana barudak kakeunaan cai. Sababaraha barudak langkung berani sareng siga henteu sieun, sedengkeun anu sanésna kabur tanpa alesan anu jelas. Éta mangrupikeun hal anu langkung normal tibatan sigana. Kami ngantunkeun anjeun sababaraha tips pikeun ngabantosan sieun cai dina barudak.

Sanaos kedah aya kasieunan supados aranjeunna hormat ka cai sahingga nyingkahan kacilakaan, barudak kedah terang kumaha napigasi dina cai. Sieun sareng panolakan anu raoseun ku sababaraha barudak pikeun cai tiasa nyegah aranjeunna kéngingkeunana, sareng éta tiasa nyabut aranjeunna tina usum panas.

Dina panangan urang aya hubungan anu ngagaduhan barudak urang sareng cai.

Sieun cai barudak

Langkung seueur kolot anu nyandak murangkalihna ti leuleutik ka kolam renang. Ieu ngabantosan pisan, kumargi orok ngagaduhan refleks anu teu dihaja dimana aranjeunna nutup glottis supados henteu ngambekan di jero cai. Ieu ngabantosan aranjeunna pikeun leres hubunganna sareng cai.

Upami ieu henteu mungkin, barudak kakeunaan cai nalika usum panas, di pantai sareng kolam renang. kami ninggalkeun anjeun 8 tip pikeun ngabantosan murangkalih ngungkulan kasieunan cai sareng yén aranjeunna tiasa ngaraosan cai dina usum panas ieu.

Entong maksakeun anjeunna

Entong maksakeun budak sina teuleum ka cai. Sanajan anjeun pikir éta pikaresepeun, anjeun ngabantosan anjeunna sareng anjeunna bakal ningali yén teu aya kajadian, entong laksanakeun. Ngalakukeun ieu anu paling kontraproduktif nyaéta. Lebet kana cai sanés kawajiban. Barudak kedah raoseun, anjeunna kedah leupas tina éta.

Entong ngahukum anjeunna atanapi ambek

Entong ngahukum anjeunna atanapi ambek ka anjeunna atanapi hubunganana sareng cai bakal parah. Sabar, unggal murangkalih ngagaduhan wirahma masing-masing sareng anjeun kedah nuturkeunana. Cai kedah aya hubunganana sareng senang sareng pikaresepeun, sareng upami anjeun dihukum henteu lebet dina cai éta bakal janten kawajiban.

Adaptasi kutang

Kontak sareng cai kedah janten progresif, nyaéta sakedik-sakedik. Anjeun mimiti tiasa nempatkeun kana a kolam renang tiup di kebon anu teu aya cai (diadaptasi saluyu sareng umur na) sareng cocooanna.

Di pantai, pilih tempat anu sepi pikeun ulin sareng anjeunna di basisir pikeun luluncatan ombak, maén bal… Anjeun tiasa ngabasahi sampéanna nganggo batu és, ngantepkeun anjeunna terang sateuacanna, sareng ngantepkeun anjeunna baseuh ogé. Saatos pertandingan, anjeunna pasti bakal janten anu naroskeun ngadeukeutan cai. Sanaos hilap yén tujuanna sanés diajar ngojay, tapi maén sareng senang-senang. Sésana bakal sumping.

Ayeuna kedahna sakedik sakedik demi sakedik supados murangkalih laun-laun kaleungitan kasieunan, sapinuhna dina laju nyalira. Gumantung kana murangkalihna, prosés ieu bakal nyandak langkung atanapi kirang. Nalika anjeunna ngagaduhan kapercayaan anjeunna bakal hoyong ngaléngkah sakedik.

kiat sieun barudak cai

Pasihan anjeun dukungan instrumental

Di pasar aya sababaraha alat kaamanan pikeun cai sapertos leungeun baju, ngambang, churros. Aranjeunna kedah diluyukeun sareng umur budak sareng tiasa hubungan sareng aranjeunna. Ku cara ieu anjeun bakal ngagaduhan langkung kaamanan, ningali éta bakal ngabantosan anjeun ngambang. Éta anjeun milih anu nyayogikeun paling aman atanapi anjeun henteu hoyong anu mana waé.

Entong tinggalkeun anjeunna nyalira

Kedah aya waé anu parantos déwasa sahingga anjeunna tiasa réaksi upami diperyogikeun, sahingga nyingkahan masalah naon waé sareng ngajantenkeun anjeunna langkung sieun.

Adaptasi kana suhu

Cai tiis henteu biasana daya tarik anu hébat sareng tiasa pikasieuneun. Éta langkung saé pikeun ngamimitian mimitina ku cai haneut sahingga adaptasi.

Pangakuan

Ngahaturkeun nuhun kana kamajuanana. Atanapi teu kedah gaduh pésta, tapi upami aya kecap pangrojong sareng pangjurung, sababaraha rangkulan sareng ciuman. Teu kedah deui.

Sabar

Hubungan anu anjeun lebetkeun ku cai bakal penting pisan pikeun hubungan déwasa anjeun di mangsa hareup. Anjeun kedah sabar pisan sareng tenang. Tiap murangkalih bakal netepkeun lakukeun nyalira.

Naha émut ... sanés ku ngaji langkung anjeun badé dugi ka dinya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.