9 ménu seger sareng gampang pikeun dibawa ka pantai

Tupper bungkus kanggo tuangeun barudak di pantai.

Dina usum panas sareng ka pantai, anjeun tiasa nganggo ménu anu kirang rumit, tapi éta ngandung nutrisi anu sami sareng resep ku barudak.

Datang usum panas, liburan kulawarga ka tempat-tempat anu anjeun tiasa tiis sareng senang sareng murangkalih langkung umum. Kaluar piknik ka pantai biasa, sareng sadaya barudak resep pisan. Hayu urang tingali naon pilihan ménu anu gancang sareng nyegerkeun anu tiasa dicandak.

Piknik barudak di pantai

Pikeun nyingkahan nyéépkeun seueur waktos di dapur kalayan panas usum panas, sareng yén tuangeunana henteu beurat atanapi panas, anjeun tiasa nganggo ménu anu kirang rumit anu ngandung nutrisi anu sami sareng anu resep ku barudak. Idéalna nyaéta milih ménu anu nyegerkeun, gampang disiapkeun, anu henteu rumit pikeun didahar dina keusik, sareng yén aranjeunna ngajaga sumbangan vitamin-énergi.

Entong hilap nganggo kantong anu langkung tiis atanapi termal anu ngamungkinkeun anjeun ngajaga katuangan dina suhu anu leres kalayan memperhatoskeun suhu anu luhur. Éta ogé penting pikeun mawa cukup cai pikeun tetep hidrasi hidep sapopoe. Pikeun barudak, pilihan tuangeun seueur sareng gampang disiapkeun. Penting pikeun nganggo tuangeun anu nyayogikeun nutrisi anu diperyogikeun pikeun murangkalih, sanaos ménu kirang siap. Dina sababaraha buah anjeun bakal mendakan vitamin sapertos A (wortel sareng melon) atanapi C (strawberry sareng kiwi), dina susu sareng sayuran, natrium sareng kalium.

Ménu nyegerkeun pikeun barudak di pantai

Pilihan kutub buah musiman anu séhat sareng bergizi.

Salah sahiji kamungkinan panganan cuci mulut anu pangsaéna di pantai nyaéta yogurt beku kalayan buah alami atanapi lisah rasa organik.

Pasta atanapi salad béas

Ampir kabéh barudak resep piring pasta. Pilihan "pantai" bakal janten tiis. Mangrupikeun piring anu nyayogikeun énergi sareng anu anjeun tiasa nempatkeun bahan anu bénten-bénten numutkeun raos anu alit. Sababaraha bahan anu tiasa diantarana nyaéta: kalkun, ham asak, zaitun, kacang, hayam, endog pindang atanapi tomat.

Sapertos salad pasta, salad béas ogé tiasa janten pilihan anu pikaresepeun pikeun murangkalih. Bahanna ogé tiasa rupa-rupa sareng opsional, sapertos kacang polong, wortel, bonténg, udang ... salad gampang dibawa dina Tupperware individu sareng siap gancang. Duanana pilihan aranjeunna tiasa gembleng upami anjeun resep sareng dibumbui ku girimis minyak zaitun.

Quinoa atanapi salad lentil

Sapertos pasta atanapi salad béas, salad quinoa sareng lentil disiapkeun dina cara anu sami sareng kénging tiis. Lentil langkung lami pikeun masak, sakitar 40 menit, upami henteu acan asak. Éta ogé ngaku seueur bahan sareng gampang dikonsumsi. Bagéan lentil pastina langkung alit tibatan salad sanés kumargi pencernaanna rada beurat.

quiches mini

Mini quiches tiasa didamel nganggo ham atanapi bacon, kéju, tomat, zucchini, wortel ..., sareng nganggo dasar roti puff atanapi roti anu diiris. Éta raos, gampang dikonsumsi sareng ku ngandung sayuran, aranjeunna mangrupikeun tuangeun anu beunghar sareng séhat pikeun murangkalih. Diantara bahan-bahan na nyaéta kangkung sareng sababaraha jinis kéju. Tiis aranjeunna nikmat!

Omélét

Tangtosna, piring Spanyol pisan anu biasana resep sadayana. Éta piring anu gampang disiapkeun anu tiasa didahar panas atanapi tiis, dina sandwich, dina tutup ...Ayeuna aya seueur jinis bahan sareng jinis tortilla: omelet dieusian ku ham sareng kéju, siga sandwich, omelet sayuran sareng wortel, zucchini ..., omarette asparagus. Séhat pisan pikeun anu leutik.

Croquette buatan bumi

Croquettes buatan imah, biasana tina resep ninina, éta ngatur ngadamel hayam, serrano ham, tuna, udang, cod ...Lumayan sababaraha sesa tuangeun tina tuang sateuacana sering dianggo kanggo ngeusian. Pangintenna aranjeunna mangrupikeun salah sahiji asakan anu dipikaresep ku barudak.

Rupa-rupa sandwich atanapi camilan

Sandwich mangrupikeun ménu anu gampang pisan pikeun nyiapkeun sareng ngangkut dimana waé anjeun angkat. Tina sandwich khas ham sareng kéju, kana anu kalebet tomat, apu sareng bawang atanapi tuna kalayan endog anu dikulub. Boh sandwich sareng sandwich anu kawéntar tiasa didamel tina roti wholemeal atanapi bodas sareng dieusian hayam, cumi-cumi, sayuran ... Asupan roti ngabantosan usaha fisik anu dilakukeun ku barudak unggal dinten, nyayogikeun aranjeunna ku énergi anu cekap. Sangkan maranéhna langkung raoseun, sisina sandwich tiasa dipangkas sareng dibentuk.

Daging hayam atanapi kalkun

Upami hayam atanapi dada kalkun parantos dipanggang, éta bakal ngagaduhan raos anu langkung khusus sareng janten tuangeun anu lezat kanggo murangkalih. Upami dibarengan ku sayuran atah sapertos wortel atanapi keripik kentang, ogé didamel di bumi, ménu lengkep sareng cocog pikeun sapoé di pantai.

Bungkus

Éta pancake gandum anu tiasa diasakan di bumi atanapi dipésér di supermarket, sareng dijual dina bungkus 5 atanapi 6 unit. Biasana aranjeunna preheated dina panci sareng bahan anu dipikahoyong ditambihJanten hayam, sosis, daging, sayuran ... Akhirna aranjeunna digulung sareng siap tuang.

Salat buah, leueur atanapi goyang

Buahna penting dina usum panas. TOngandung vitamin, mineral sareng sajumlah ageung jus alami. Kalayan tipena béda buah, musiman upami tiasa, anjeun tiasa ngadamel salad buah, motong potongan sareng nempatkeun kana tupper, smoothie atanapi oyag tina rasa anu anjeun pikaresep, tambahkeun cai atanapi susu. Persiapan cair kedah dibungkus dina wadah anu cocog pikeun tetep tiis sareng dina ademna.

Dahareun anu séhat, seger sareng musiman

Langkung saé nganggo makanan seger sareng musiman kanggo nyiapkeun masing-masing ménuNanging, aya kamungkinan kanggo mésér produk anu tos diasakan sareng ampir siap tuang, sapertos tortilla kanggo ngadamel bungkus, quinoa, anu tiasa dipendakan dina kendi masing-masing kanggo dilebetkeun dina gelombang mikro, atanapi hayam alami dina strip.

Dina kasus hoyong tuangeun anu sanés sanés tina buah, yogurt anu leres dilestarikan di kulkas laptop atanapi és krim, éta mangrupikeun hal anu paling seueur dina cuaca panas. Salah sahiji kamungkinan anu pangsaéna pikeun barudak nyaéta yogurt beku kalayan potongan buah alami atanapi lisah rasa organik.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.