Abdi badé janten nini pertama kalina

Nini

Upami anjeun bade janten nini pikeun kahiji kalina anjeun bakal tremendously bungah, bungah jeung hayang pisan nepungan eta jalma anyar anu bakal datang ka kulawarga pikeun ngalengkepan eta. Nini-nini nyebutkeun yén boga incu téh hirup indung ku cara béda, leuwih santai tur leupas tina hal négatip tina kolotna. Sabab nini-nini bisa jadi indung kadua tina sudut pandang nu panghadéna, sanajan sok ngajénan kalungguhan indung.

Kahiji kali biasana pinuh ku kasalahan jeung diajar, hal anu grandmothers teu dibebaskeun tina. Kusabab kadang cinta bisa jadi pedang dua edged dina hal ieu. Sabab jadi nini téh kasempetan pikeun ngarasakeun barudak, tapi ogé cara pikeun neraskeun pagawéan indung, ngabantosan indung, aya di sisina sareng nunjukkeun dukungan iraha waé aranjeunna peryogina.

Keur nini, fase anyar indung

Sagalana geus rengse kalayan cinta, teu aya ragu ngeunaan eta, tapi kadang wates anu ngaleuwihan nu bisa ngabalukarkeun konflik tangtu. Janten nini pikeun kahiji kalina mangrupikeun hal anu pikaresepeun, sabab dina waktos hirup nalika hiji jalma tiasa ngaraos sakedik mangpaat, mahluk anyar datang pikeun masihan sagala cinta jeung parusahaan. Tapi nyaho kumaha carana ngajaga kasang tukang penting, sabab, sanajan dulur hayang pisan cinta orok anyar ieu, indung jeung bapa lamun mungkin jalma nu paling hayang eta di dunya.

Jadi nini Éta bakal ngajentul, anjeun bakal ngagaduhan kasempetan ningali anggota anyar kulawarga anjeun tumbuh, anjeun bakal tiasa ngajar anjeunna sadaya pangalaman hirup anjeun sareng anjeun bakal tiasa nikmati. moments hébat dina unggal tahapan nu saeutik. Anjeun bakal peryogi loba énergi pikeun bisa nuturkeun éta saeutik gempa jeung loba pamahaman ngartos yen meureun kolotna anjeun teu ngalakukeun hal cara nu dipikahoyong.

Ieu mangrupikeun hal anu umum pisan sareng biasana nyababkeun masalah kulawarga, sanaos aranjeunna tiasa direngsekeun ku sababaraha pamahaman sareng seueur cinta. Teu aya indung anu resep diwartosan kumaha ngalakukeunana, tapi aranjeunna sadayana ngahargaan bantosan sareng dukungan tanpa syarat. Ieu mangrupikeun konsép anu béda-béda tapi éta anu bakal ngajantenkeun bédana. Anjeun tiasa nyumbangkeun pangaweruh sareng pangalaman anjeun, tanpa maksakeunana, sahingga aranjeunna bakal ngandelkeun anjeun.

Kumaha carana mantuan ngangkat orok anyar

Pasti anjeun bakal hoyong gaduh budak leutik éta dina panangan anjeun, nyanyi lagu lullabies anjeun ka anjeunna, ngagedekeun anjeunna kalayan sagala cinta anu anjeun ngasuh anak anjeun nyalira. Sareng anjeun tiasa ngalakukeun tina latar tukang, respecting sagalana kolotna maranéhanana mutuskeun. Tapi contributing hikmah anjeun ku kituna diantara sakabeh pangalusna ditawarkeun ka orok éta. Tong nyempad ka kolot, atanapi ngahukum aranjeunna nalika nyandak kaputusan, émut yén janten kolot sanés tugas anu gampang.

Anjeun oge tiasa Nawiskeun pikeun mantuan pagawean imah, dina cara nu kolotna mungkin butuh eta. Kusabab sakapeung, pitulung éta sigana rada invasif, khususna dina privasi bumi. Hal anu henteu pernah gagal nyaéta tupperware tina tuangeun bumi, jinis anu sesah disiapkeun nalika anjeun gaduh orok di bumi. Salawasna mawa wadah kalawan dahareun jeung kunjungan anjeun bakal salawasna narima ogé.

Tangtu, ulah muncul unannounced sabab sakabeh kolot butuh waktu pikeun meunangkeun dipaké pikeun rhythms anyar kulawarga. Tanya heula lamun éta waktu nu sae pikeun nganjang. Rhormat jadwal istirahat sareng ngawatesan kunjungan sedengkeun orokna leutik pisan. Émut yén anu paling penting nyaéta hormat kana rohangan sareng émosi jalma, ogé anu paling dipikacinta. Sareng teu aya jalma anu langkung émosi dina permukaan tibatan indung anu anyar.

Ngarasakeun kasempetan anyar ieu pikeun hirup kahirupan anggota anyar ti tukang. Ieu waktos Anjeun pikeun hirup moments pangalusna, seuri, kaulinan, whims. Tanpa kudu sangsara peuting sleepless jeung moments awon tina keibuan. Ngarasakeun eta ngaran anyar nu bade nampi, sabab ayeuna, salian ti ngaran dina kalahiran jeung nu indung, anjeun bakal nampa ngaran nini.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.