Disarankeun Maca pikeun Barudak dina Cai

Pentingna cai

Tanggal 22 Maret, anu Ari cai dunya Sareng sakumaha unggal taun urang hoyong nyiptakeun kasadaran pentingna tiasa ngurus éta pikeun kahirupan Planét. Éta a elemen indispensable pikeun manusa, sadaya mahluk hirup sareng spésiés anu betah di sakitar urang.

Masih aya jutaan jalma anu gaduh masalah sareng pasokan cai nginum. Maka pentingna ningkatkeun kasadaran ngeunaan pentingna henteu miceun éta penting sareng dimana cara anu langkung saé tibatan ngamimitian ti budak. Dina raraga nyayogikeun inpormasi konci anu tiasa urang laksanakeun réa kagiatan ngeunaan kanyaho anjeun sareng upami anjeun resep maca, mimitian dinten anjeun tiasa ngamimitian maca salah sahiji libros dimana tokoh utama na nyaéta cai.

Putri cai

Buku sakapeung sareng didaktis anu nyarioskeun pentingna cai nginum. Protagonisna mangrupikeun mojang Afrika anu namina Gie Gie, dimana aya hubunganana kumaha unggal énjing-énjing anjeunna gugah kanggo milampah sababaraha kilométer dugi ka ngahontal sumur pikeun ngumpulkeun cai. Kalayan inpormasi ieu anjeunna ngenalkeun urang kana dunya sareng dimana éta tiasa dititénan pentingna teu gaduh cai minum.

Siklus cai

Éta bakal ngagali urang kana kumaha alam ditugaskeun siklus cai. Anu maca bakal tiasa teuleum dina jalur rébuan tetes dimana anjeunna bakal nyebrang laut, walungan, aliran sareng perairan bawah tanah. Buku ieu ngajarkeun kumaha atikan sareng pikaresepeun prosés cai ti nalika ngejat di laut kana perjalanan na ngalangkungan gunung, dimana éta bakal ngalirkeun di salah sahiji nagara bagian na sareng ngajantenkeun salju, hujan atanapi salju.

Pentingna cai

Sakali mangsa aya curuk hujan

Carita ieu nyaritakeun kumaha protagonis na ngajarkeun kumaha éta siklus cai, ti iraha mimiti na tetes murag dugi ka mimiti perjalanan dugi ka balik deui ka kami. Tanpa ragu, éta mangrupikeun petualangan pikeun diajar sagala hal ngeunaan cai sareng kakuatan. ningkatkeun kasadaran dina carita ieu ngeunaan pentingna sumberdaya na.

Tanpa cai moal aya anu tiasa

Barudak ti budakna terang pentingna cai sareng kumaha khususna tiasa, tapi kunaon? Dina bacaan anjeun éta bakal dipedar ku cara anu pikaresepeun kunaon urang kedahna ngalestarikeun sareng ngalestarikeun sumberdaya urang. Kumaha urang tiasa nguntungkeun ti dinya tanpa miceunan sareng kumaha ampuhna upami urang kaleungitan.

Pentingna cai

Barudak cai

Maca na ngajak urang ngumbara dua belas nagara di dunya budaya sareng peradaban anu béda. Protagonis na nyaéta barudak anu, dina kecap na, sacara réalistis bakal ngajentrekeun pentingna sumber ieu pikeun aranjeunna. Kalayan carita ieu bakal tiasa ditepikeun ka anu maca kumaha kaayaan aranjeunna aksés béda kana cai Di réa penjuru dunya.

naha kuring kedah ngahémat cai?

Upami urang parantos nyarioskeun pentingna cai, di dieu urang gaduh buku anu ogé detil pentingna unsur ieu, kumaha urang tiasa masihan sumbangan salaku manusa supados henteu dibahekeun sareng nyumbang kana hematna. Kami ogé bakal mendakan catetan kanggo sepuh sareng guru, ogé sababaraha kagiatan pikeun diajar ku maén.

ipiccy_image (1)

Oh! Cai

Buku ieu nawiskeun kami inpormasi didaktik sareng nguntungkeun dina pentingna cai leuwih jutaan taun. Barudak bakal tiasa mendakan kunaon Bumi disebut planét biru sareng kunaon dinosaurus ogé nginum cai anu sami sareng urang. Tanpa ragu, éta bakal ngajarkeun barudak leutik pikeun niténan, ékspérimén sareng hubunganana seueur hal anu ngurilingan aranjeunna ku cai.

Cai mangrupikeun salah sahiji unsur anu henteu diragukeun teras-terasan diapresiasi sareng anu parantos dipikaterang parantos mangtaun-taun. Urang teu kedah hilap yén sapertos cai aya seueur langkung seueur sumberdaya anu kami anggo sareng yén urang kedah ulah mopohokeun, urang kedah jaga sareng ngahargaan seueur naon anu tiasa ditawarkeun ku planet urang.

Tulisan anu aya hubunganana:
7 tips pikeun ngajar murangkalih jaga lingkungan

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.