Covid-19 Times: Kumaha Nyiptakeun Zona Studi anu Saé di Bumi

Nyiptakeun zona diajar di bumi

Dina waktos pandemi ieu, nyiptakeun daérah anu saé di bumi penting pisan supados murangkalih tiasa nyandak kursus akademik anu paling pas, dina kamungkinan. Paduli kumaha umur barudak, sadayana badé kumaha waé diajar ti bumi. Boh kusabab aya isolasi samentawis, sabab aranjeunna cukup umur pikeun ngagabungkeun kelas pribadi sareng kelas virtual, sabab ngagaduhan sababaraha masalah kaséhatan anu maksa aranjeunna di bumi atanapi ngan saukur kusabab sadayana kedah nguatkeun diajar unggal dinten.

Pondokna, nalika anjeun ngagaduhan murangkalih umur sakola di bumi, penting pisan pikeun ngagaduhan rohangan anu pas. Tapi dina kaayaan khusus ieu langkung seueur upami tiasa. Éta henteu masalah deui pikeun gaduh méja pikeun barudak pikeun ngalaksanakeun tugas samentawis sadidinten. Éta nyaéta dina waktos-waktos ieu Covid-19, aranjeunna panginten kedah nyéépkeun sababaraha jam di daérah diajarKituna, éta kedah cocog pisan sareng kabutuhan anjeun.

Naon daérah anu saé pikeun diajar di bumi

Diajar ti bumi

Pikeun ngahontal bidang studi di bumi, henteu kedah ngadamel investasi ékonomi anu ageung. Anjeun tiasa ngadamel méja atanapi méja anu lami, ngalereskeunana, ngecét jas, sareng nambihan barang-barang anu praktis pikeun ngajantenkeun langkung épisién. Leres leres, anjeun kedah pastikeun yén méja ngagaduhan ukuran anu pas pikeun ukuran anakku kituna anjeun tiasa teras-teras kéngingkeun sampéan dina taneuh. Langkung pikaresep pikeun ngahemat kana jinis jati, tanpa ngalalaworakeun kana hal-hal penting, sabab dimana anjeun teu kedah ati-ati nyaéta dina korsi méja.

Pentingna korsi éta ergonomis, cocog pikeun umur barudak sareng disiapkeun ambéh aranjeunna tiasa nyéépkeun waktos linggih kalayan henteu ngalaman karusakan dina tonggong. Konci pikeun milih korsi anu pangsaéna nyaéta ngagaduhan backrest tinggi, adjustable jangkungna, korsi bunderan sareng padded sareng upami diperyogikeun, tambihan tapak suku supados suku murangkalih ngawangun sudut 90 derajat. Penting pisan pikeun nyingkahan yén suku ngagantungkeun aranjeunna kusabab éta henteu ngahontal kana taneuh.

Sakali anjeun parantos milih korsi méja sareng méja diajar, waktosna pikeun milarian pencahayaan anu saé. Langkung saé nganggo lampu alam sabisana. Dina tiap hal, sok pilih lampu bodas sareng lampu bohlam. Jinis lampu ieu langkung resep diajar barudak, tanpa capé atanapi ngarusak paningali. Tanpa hilap tabungan ékonomi kusabab low konsumsi bohlam led.

Bahan pendukung

Pikeun ngarengsekeun daérah di bumi, anjeun tiasa ngalebetkeun sagala rupa bahan pangrojong. Salaku conto, cara anu langkung jelas pikeun ngajelaskeun masalah-masalah anu tangtu nyaéta ku ngagunakeun papan tulis, sahingga konsumsi kertas ogé dikirangan. Anjeun tiasa nyiptakeun daérah papan tulis ku sababaraha cara, nganggo papan hideung éta sorangan, sanaos rada beurat sareng anjeun kedah ngadamel liang dina témbok supados henteu bergerak.

Pilihan pangbasajanna nyaéta ieu, dina hiji sisi, anjeun tiasa mésér kapur vinil pangaruh anu gampang nempel dina témbok, bahkan upami anjeun gaduh gotelé dina témbok. Tungtungna sareng pilihan anu dipikaresep kami, cet hiji area tembok ku cet efek kapur. Pilihan ieu murah sareng anjeun tiasa nyiptakeun daérah sabak anu anjeun pikahoyong. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngaluarkeun imajinasi anjeun sareng nyiptakeun gambar ku cet papan tulis, anu salajengna bakal ngamotivasi diajar barudak.

Tempatkeun sagala rupa aksésoris panyimpenan caket meja, sapertos laci, baskét atanapi kaléng kanggo patlot. Ku cara kieu, anjeun bakal mastikeun yén murangkalih gaduh sadayana bahanna bari henteu kedah hudang tina korsi. Ieu bakal nyegah aranjeunna kaleungitan fokus atanapi milarian alesan pikeun bangun unggal dua menit. Ogé, ngagaduhan sadayana dina tempatna bakal ngabantosan anjeun supaya sadayana teratur, anu penting pikeun diajar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.