Naha kuring tiasa nganggo krim anti sélulér nalika kakandungan?

kulit-reuneuhMun anjeun hamil sarta hadir selulit, pasti anjeun bakal ngamimitian ku sababaraha perlakuan pikeun merangan éta. Salah sahiji kontraindikasi nalika kakandungan nyaéta krim anti cellulite, lotion atanapi patch dilarang nalika kakandungan sareng nalika nyusoni.

Alesan pikeun larangan ieu kusabab krim ieu ngandung kafein (bahan aktif penting pikeun ngalawan cellulite). Kafein ieu kaserep ku awak, gancang ngalir kana aliran getih sarta ngahontal orok urang ngaliwatan plasénta (dina kakandungan) atawa ngaliwatan ASI (salila lactation).

Anjeun oge kedah parios lamun éta krim anti cellulite nu Anjeun hoyong mimitian nganggo ngandung prinsip aktip ieu, saprak aya loba nu teu mibanda eta sarta yén anjeun bisa make eta salila tahap ieu.

Anu pangsaéna nyaéta sateuacan ngawitan nganggo éta, anjeun konsultasi sareng dokter ginekologi anjeun sareng yén anjeunna ngabantosan anjeun milih pangobatan anu leres sareng ogé upami idéal pikeun ngamimitian perlakuan anti-selulit dina tahap ieu atanapi ngalakukeunana nalika orokna. disapih.

Upami anjeun hoyong ngalaksanakeun perlakuan anu langkung alami nalika kakandungan pikeun merangan cellulite, anjeun kedah tuang diet anu séhat, latihan, sapatu anu nyaman, mandi tiis dina suku anjeun sareng ngalaksanakeun urut (khususna reducer).


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.