Dupi abdi tiasa tuang tuna kaleng nalika kakandungan?

Dupi abdi tiasa tuang tuna kaleng nalika kakandungan 20

Naha saé tuang tuna kaleng nalika kakandungan? Panginten éta mangrupikeun salah sahiji patarosan anu anjeun naroskeun ka diri unggal dinten. Utamana ayeuna yén usum salad sareng tuangeun seger mangrupikeun tatanan dinten. Lantaran kitu, di jerona, tuna mangrupikeun salah sahiji protéin anu paling nikmat pikeun nambihan. Tangtosna, upami anjeun ngarepkeun orok, éta logis yén mamang nyerang anjeun deui-deui.

Sabab Anjeun kudu boga diet bener cageur, boh pikeun anjeun jeung orok Anjeun utamana. Lantaran kitu, anjeun parantos terang naon anu henteu kedah dikonsumsi sareng dina waktos anu sanés timbul ragu-ragu, sapertos anu lumangsung dina tuna. Janten upami éta mangrupikeun tuangeun anu anjeun pikahoyong, maka kami bakal ngabebaskeun anjeun tina ragu pas mungkin. Anjeun siap?

Naon mangpaat tuna kaléng

Anjeun kedah terang yén tuna ngagaduhan seueur mangpaat. Disisi lain Éta ngandung seueur vitamin sapertos vitamin A, D, B3 sareng B12. Janten hatur nuhun ka aranjeunna urang bakal ningali kumaha kulit urang langkung dirawat sareng dina waktos anu sami, éta ogé penting pikeun uteuk urang. Lantaran kitu urang manggihan sabaraha penting tuna pikeun bagian béda awak. Urang moal tiasa hilap yén éta beunghar Omega-3, anu narjamahkeun kana sirkulasi getih anu langkung saé sareng, sapertos kitu, nurunkeun koléstérol. Tangtosna, éta ogé kedah diperhatoskeun yén aya mineral, ti fosfor ka iodin atanapi beusi. Janten apriori, tuangeun ieu mangrupikeun dasar anu saé anu aya dina diet saimbang urang.

Dupi abdi tiasa tuang tuna kaleng nalika kakandungan?

Patarosan langgeng, sakumaha kajadian kalawan pangan dasar sejen, aya dina hawa. Urang bisa nyebutkeun éta enya anjeun tiasa tuang tuna kaleng nalika kakandungan. Sabab boga protéin, jeung nu sok disarankeun, tapi kudu inget yen urang kudu ati jeung teu nyokot eta unggal poe. Hartina, urang boga pilihan consuming eta tanpa masalah, tapi dina jumlah sedeng. Kusabab eta disebutkeun yen lamun urang ngaleuwihan jumlah ieu, eta bisa maénkeun trik on kami kusabab raksa eta ngandung. Salaku tambahan, anjeun kedah milih tuna alami atanapi anu rendah uyah, supados natrium henteu janten masalah dina tekanan darah anjeun. Ogé poho ngeunaan kaléng nu nawarkeun kami pickled tuna sabab bisa mibanda aditif leuwih teu perlu.

Sabaraha kaléng tuna anu abdi tiasa tuang nalika kakandungan?

Janten ayeuna urang terang yén anjeun tiasa gaduh tuna kaléng. Urang bakal salawasna milih tuna albacore, albacore atanapi tuna lampu, sakumaha urang terang eta. Ninggalkeun tuna sirip biru, bisi aya patarosan. Kusabab ieu ngagaduhan jumlah raksa anu langkung ageung. Saatos nyarios éta, urang kedah nyebatkeun éta Jumlah kaléng tuna anu anjeun tiasa tuang nalika kakandungan langkung saé pikeun ngawatesan diri ka dua atanapi tilu paling unggal minggu. Jeung inget yen aranjeunna kedah kaléng leutik. Ku cara kieu, anjeun bakal milih diet saimbang sareng jumlah anu sampurna pikeun ngajaga kaséhatan anjeun sareng budak leutik anjeun.

Jenis lauk naon anu tiasa didahar ku ibu hamil?

Kabeneran aya nu bisa meakeun loba lauk variatif. Salawasna, nalika ragu, éta pangalusna nanya ka dokter dipercaya urang. Kusabab anu pangsaéna nyaéta mastikeun yén urang ngalakukeun léngkah-léngkah anu leres pikeun kaséhatan urang. Di hiji sisi, émut éta Lauk anu anjeun teu kedah nyandak nyaéta kaisar atanapi swordfish atanapi tuna sirip biru, sakumaha kami geus commented. Monkfish, mullet pink atawa beureum, antara séjén kudu dihindari, sabab ogé mibanda tingkat merkuri nu bisa rada pikahariwangeun. Sanajan leres yén anjeun salawasna kudu ngadalikeun kuantitas tetep calmer.

Di sisi anu sanés, sareng warta anu saé anu bakal datang nyaéta éta enya anjeun bisa dahar cod, sarden, salmon, cumi sarta ogé kadaharan ti laut. Tapi inget yen aranjeunna kedah asak ogé. Upami anjeun ngagabungkeun sadayana sareng sayuran, buah sareng sereal atanapi tuangeun anu seueur serat, maka raksa bakal kaserep langkung saé dina awak anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.