Gagasan ngeunaan cara ngabéjaan yén éta budak lalaki atanapi awéwé

Génder nembongkeun

Teu aya anu langkung seru tibatan nyarios ka kulawarga, réréncangan sareng anu dipikacinta yén kahirupan anyar bakal aya. Atawa enya, momen pikeun nembongkeun lamun éta lalaki atawa awéwé. Jalma anu bogoh ka anjeun hayang pisan nyaho kumaha anggota anyar kulawarga bakal kawas na eusian eta kalawan rinci nu ngajadikeun hirup anjeun leuwih husus. Ku alatan éta, teu aya deui jalan anu langkung saé pikeun ngajantenkeun éta umum tibatan sababaraha kagiatan anu pikaresepeun sareng asli.

Anjeun tiasa milih dinten anu khusus sareng ngatur pésta sareng anu dipikacinta sareng anu pangdeukeutna ka anjeun. Ngagungkeun kalahiran kahareup orok, gaduh sababaraha snacks babarengan, nampi kado ti kulawarga jeung nyandak kasempetan pikeun nyebutkeun lamun éta lalaki atawa awéwé. Anjeun malah tiasa ngatur kaulinan pikeun milih nami orok diantara aranjeunna sadayana. Naha anjeun peryogi sababaraha ide?

Kumaha carana ngabejaan lamun éta lalaki atawa awéwé

Kumaha carana ngabejaan lamun éta lalaki atawa awéwé

Kiwari éta pisan fashionable ngagunakeun balon pikeun nembongkeun kelamin orok, jeung, sanajan éta senang, teu cara paling aslina. Anjeun ngan ukur kedah nempatkeun imajinasi anjeun sareng anjeun pasti bakal mendakan ideu anu asli, senang sareng émosional pikeun nyarios upami éta budak atanapi awéwé. Sanajan kitu, Upami anjeun peryogi inspirasi langsung kami tinggalkeun sababaraha ideu pikeun mantuan Anjeun persiapan Anjeun.

muih reuwas

Nyiapkeun snack kulawarga, ngalayanan sababaraha kueh individu sarta ngantep sémah manggihan kejutan saeutik demi saeutik. Anjeun ngan ukur kedah ngeusian muih kalayan krim tina warna anu tangtu pikeun masihan sababaraha petunjuk. Aranjeunna teu kedah pink atanapi biru, sabab Anjeun tiasa make kelir séjén kalawan nu urang bakal tiasa decipher naha éta lalaki atawa awéwé.

pesen téks

Nulis pesen ti orok hareup, dina hal ieu hal anu penting pikeun jadi pesen pribadi, sahenteuna pikeun kulawarga pangdeukeutna. Contona, ka nini-nini, orok bisa ngabejaan aranjeunna sabaraha anjeunna hayang méakkeun waktu jeung aranjeunna sarta di antara, teundeun sababaraha pél nu nangtukeun kelamin orok urang. Embah Abdi hoyong nyebat abdi sapertos anjeun, Nini Abdi bagja sabab urang bakal janten babaturan anu hébat. rinci husus yén kulawarga bakal inget salawasna.

A gymkhana pinuh ku tantangan

Hiji pésta téh leuwih senang lamun ngawengku kaulinan jeung kagiatan jeung kagiatan naon hadé ti manggihan naon orok nu bakal datang téh. Jieun clues sangkan kulawarga jeung babaturan bisa neangan bukti sabudeureun imah, ninggalkeun clues leutik naon maranéhna bakal manggihan tur di tempat dipilih, nempatkeun hiji gambar handmade badag dimana kelamin orok jelas katempo.

Kalayan lukisan dina beuteung

Lalaki atawa awewe

Sateuacan ngamimitian pésta naroskeun ka pasangan anjeun atanapi profésional pikeun ngadamel gambar dina beuteung anjeun, anu katelah lukisan orok. Éta ngeunaan ngalakukeun desain aslina dimana kelamin diungkabkeun tina orok anu anjeun ngarepkeun. Panutup sapanjang pésta, nganggo blus lega supados gambarna henteu manja. Nalika sadayana parantos teu sabar sareng hoyong terang naon éta, anjeun ngan ukur kedah nunjukkeun beuteung anjeun sareng ngantepkeun sadayana gaduh kejutan anu ageung.

Anjeun salawasna tiasa milih balon warna atanapi confetti, nu masih cara fun pikeun ngabejaan naha éta lalaki atawa awéwé. Anu penting nyaéta kaasih anu anjeun pasangkeun, sumanget pikeun ngungkabkeun naon anu anjeun tunggu, nyarios sareng gender orok anjeun sareng nikmati momen ngantosan sareng anu dipikacinta. Ku alatan éta, anjeun teu kudu jadi teuing obsessed jeung formulir, tapi ku ilusi keur sanggup ngabejaan ka dulur yén orok anjeun expecting - lalaki atawa awéwé.

Afterwards, Anjeun sadaya bisa ngamimitian Nyiapkeun datangna dina leuwih jéntré, milih hal anu bisa mawa ngaran maranéhanana atawa jeung kelir nu paling anjeun resep pikeun kamar maranéhanana. Kusabab éta sanés ngeunaan pink atanapi biru, éta ngeunaan ilusi anu tiasa nyarios yén anjeun ngarepkeun orok lalaki atanapi awéwé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.