Hiasan Natal sareng murangkalih

Dekorasi Natal Kulawarga

Natal mangrupikeun waktos taun anu resep ku barudak boh déwasa, tapi khususna barudak sareng aranjeunna, saurna, protagonis dina liburan ieu. Sareng cara anu hadé pikeun ngajantenkeun liburan pikaresepeun nyaéta nyéépkeun waktos sareng aranjeunna, sareng naon cara anu paling saé? abdiGabungkeun aranjeunna dina hiasan Natal sahingga aranjeunna ngaraos yén aranjeunna bagian ti éta sareng sanés ngan ukur nonton.

Barudak tiasa ngadamel hiasan nyalira di bumi, aranjeunna tiasa nyiptakeun hiasan Natal anu unik sareng ngabantosan nyiptakeun sumanget Natal ku nyiptakeun suasana anu haneut, raoseun sareng pikaresepeun pisan di bumi. Janten upami aya anu lebet ka bumi anjeun, aranjeunna henteu ngan ukur bakal ngaraos perasaan anu hébat, tapi ogé bakal tiasa niténan aktipitas barudak dina pésta éta.

A hiasan diantara sadayana

Barudak tiasa ngabantosan anjeun nyiapkeun tangkal Natal, nempatkeun hiasanna, permén, lilin sareng sadayana anu parantos disimpen dina kotak kanggo didékor. Babarengan anjeun tiasa kéngingkeun bumi pikeun dihias ku sadayana barang Natal anu anjeun parantos ngagaleuh. Tapi henteu sadayana nyéépkeun artos, barudak tiasa ngabantosan sareng kolaborasi dina hiasan Natal ku sababaraha cara anu sanés.

Dekorasi Natal Kulawarga

Hiasan jandéla

Hiasan jandéla mangrupikeun cara anu saé pikeun nunjukkeun ka dunya kumaha mikaresep Natal di jero bumi anjeun sareng, barudak di bumi tiasa diurus.  Aranjeunna tiasa ngahias jandéla bumi ku sababaraha cara (idealna, aranjeunna jaga jandéla di kamar anjeun). Misalna anjeun tiasa ngagaleuh salju anu nyemprot sareng nyemprotkeun jandéla kamar.

Gagasan anu sanés pikeun ngahias jandéla nyaéta nyiptakeun kepingan salju atanapi motif Natal anu béda ku kertas teras ngagantungkeunna nganggo pita janten aranjeunna tiasa ditingali ti luar. Gagasan anu hadé panginten barudak ogé ngadamel hiasan karangan kertas atanapi lantera. Dina Internét anjeun tiasa mendakan seueur karajinan pikeun aranjeunna motong sareng cét sareng ngahias jandéla.

Hiasan Natal lucu

 

Tapi dina hiasan Natal ogé tiasa seueur pikaresepeun sareng anu tiasa dihontal ku nuturkeun sababaraha gagasan ieu:

Ngadamel kalénder Advent anu didamel sareng murangkalih anjeun

Kalénder Advent mangrupikeun cara anu hadé pikeun barudak ngartos undur nepi ka Natal. Anjeun tiasa nyiptakeunana salaku tatarucingan atanapi almenak dina témbok. Sanaos aya seueur ideu anu pikaresepeun anu anjeun tiasa mendakan. Barudak gumbira ngitung dinten dugi ka Bapa Nöel sumping, sareng aranjeunna ogé tiasa gaduh sakedik kejutan unggal énjing. 

Maka tong sono kumaha ngadamel kalénder Advent rada gampang hatur nuhun ka Alam Semesta Elisa kalayan pidéo Youtube ieu. Ogé dina kanalna anjeun tiasa mendakan seueur karajinan anu gampang sareng pikaresepeun pikeun ngalakukeun diri atanapi di perusahaan barudak anjeun.

Ngadamel buku skrap

Ngadamel buku skrap Natal mangrupikeun gagasan anu saé pikeun barudak nyerat sareng ngagambar unggal dinten liburanana sahingga ngartos pentingna parasaan ngeunaan Natal. Gampang sapertos masihan aranjeunna buku catetan atanapi buku harian anu saé sareng aranjeunna nyerat atanapi ngagambar naon anu parantos dilakukeun dinten éta atanapi nyerat parasaan. Upami anjeun resep ngalaksanakeunnana sakitar Natal, mangrupakeun ide anu saé pikeun ngalakukeunana sapanjang taun. 

Dekorasi Natal Kulawarga

Nyiptakeun wreath pikeun panto payun

Nyiptakeun karangan bunga pikeun panto payun mangrupikeun gagasan anu saé pikeun ngahias lawang sareng ngantep sadaya tamu anjeun terang yén barudak parantos ngalaksanakeunana sareng bumi anjeun dieusi ku suasana Natal. Entong sono pidéo ieu pikeun tiasa ngadamel karangan bunga Natal kalayan cangkir plastik disadiakeun ku saluran YouTube tina miizzmagdiiz1. Anjeun tiasa ngalakukeun éta sareng barudak anjeun sareng aranjeunna bakal resep éta sabab pastina hasilna bakal saé.

Karangan bunga Natal

Karangan bunga Natal ogé mangrupakeun ide anu saé pikeun ngahias bumi nalika Natal. Gampang sapertos milari pola Natal anu anjeun pikahoyong, sina murangkalih ngalukisna sareng saatos motong éta, ngiringan nganggo tali. Anjeun tiasa nempatkeunana dimana anjeun paling resep sareng ngararasakeun karajinanana di panjuru bumi. Ti Alam Semesta Elisa Anjeun tiasa ningali pidéo anu saé pikeun nyieun karangan bunga Natal anu hadé tina tangkal cemara sareng ngajantenkeun katingalina spektakuler, murangkalih anjeun bakal resep sareng anjeun ogé resep sareng aranjeunna nyiptakeunana.

Kartun

Gambar barudak mangrupikeun karya seni anu pangsaéna. Kusabab kitu, upami murangkalih anjeun resep ngalukis sareng ngagambar, anjeun tiasa mikir sababaraha pilihan pikeun ngahias bumi anu pastina bakal dipikacinta sareng anjeun bakal senang babarengan:

  • Gambar gambar dina kertas biasa sareng cét ku aranjeunna nganggo krayon warna, patlot atanapi spidol. Teras gambar ieu tiasa ngahias bumi.
  • Ramo cet tangkal kardus Natal janten anjeun tiasa nikmati tekstur cét sareng senang babarengan.
  • Pasang mural di kamar anjeun nganggo wallpaper sareng cet kana tangkal Natal anu saé sareng sadayana kulawarga babarengan.

Dekorasi Natal Kulawarga

Rupa-rupa karajinan Natal anu pikaresepeun

 

Salaku tambahan, aya seueur pilihan pikeun karajinan Natal anu tiasa dilakukeun ku barudak atanapi henteu nganggo bantosan anjeun (gumantung kana umur na) sareng éta bakal ngabantosan anjeun ngahias bumi sareng ngadamel hiasan Natal anu paling dipersonalisasi. Salajengna abdi badé pasang pidéo ngeunaan karajinan Natal hatur nuhun ka GI Karajinan Youtube Channel. Tapi dina saluran ieu anjeun tiasa mendakan seueur pidéo karajinan anu tiasa dilakukeun pikeun barudak anjeun dina Natal ieu, anjeun ngan ukur kedah milih anu paling anjeun resepkeun sesuai minat sareng umur barudak anjeun. Tingali dina palang pidéo anu leres, anjeun bakal mendakan seueur!

Salah sahiji karajinan ieu sareng cara pikeun ngahias sareng murangkalih anjeun anu paling anjeun resep? Pasti bumi anjeun bakal dipersonalisasi pisan sareng barudak ogé bakal resep ngahias bumi! Sumanget Natal bakal aya dina hawa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.