Kalender Kakandungan Cina 2022

Kalender Kakandungan Cina 2022

Perencanaan kakandungan téh pajeulit sorangan saprak éta kumaha bae koin tossed kana hawa. Kadang-kadang kajadian pas anjeun ngamimitian milarianana sareng anu sanés kajantenan saatos sababaraha bulan, bahkan taun. Tapi aya pasangan anu hoyong ngadalikeun sagalana jeung kelamin orok ditambahkeun kana konsepsi sorangan. Keur kitu, aya loba téhnik, loba di antarana dumasar kana kecap tina sungut. The Kalénder kakandungan Cina 2022 Ieu persis pikeun maranéhanana anu néangan keur kakandungan taun hareup.

Aya sababaraha métode pikeun ngitung atawa ngaduga jenis kelamin orok. Sababaraha numbu ka tanggal konsepsi jeung deukeutna na ovulation. Nempatkeun pesona dina panangan awéwé anu milari orok sareng ningali dimana pesona obah ogé mangrupikeun salah sahiji cara pikeun terang sateuacanna naon génder orok éta. Kalénder Cina nyaéta salah sahiji metodeu anu pang populerna. Lamun bener mungkin mun percanten anjeunna? Teu aya jawaban anu mutlak.

Naon kalénder orok Cina

Naon anu kalénder kakandungan Cina? Ieu tabel basajan anu renewed taun sanggeus taun sarta numbu tanggal konsepsi jeung kelamin nu orok bakal boga. Pikeun ngagunakeun éta, anjeun kedah ngalakukeun sababaraha itungan. Ku cara kieu, anjeun tiasa terang bulan dimana budak lalaki bakal dikandung sareng bulan dimana budak awéwé bakal dikandung.

Kalender Kakandungan Cina 2022

El kalénder kakandungan Cina Éta méja anu dirarancang tina dokumén kuno anu kapanggih langkung ti 770 taun ka pengker ku sakelompok élmuwan caket makam karajaan anu caket di Beijng. Salinan asli aya di Beijing Institute of Science, tapi anjeun tiasa mendakan salinan dimana waé. Kalénder Cina kakandungan 2022 mangrupikeun anu bakal dianggo ku unggal jalma anu milarian kakandungan sabab ngandung sadayana anu aya hubunganana sareng momen fértilisasi sareng jinis orok anu bakal datang.

Kumaha ngagunakeun kalénder Cina 2022

Gampang pisan maca éta Kalénder kakandungan Cina 2022 jadi lamun hayang néangan orok Perhatoskeun. Bagan ieu diwangun ku sababaraha kotak warna, pink pikeun budak awéwé, biru ngora pikeun budak lalaki. Sabalikna, umur indung nalika kakandungan sareng bulan-bulan taun ditingalikeun. Kalénder ngaitkeun umur indung ka unggal bulan dina sataun.

Ku kituna, contona, hiji indung 37 taun heubeul bakal ngandung hiji lalaki dina sababaraha bulan sarta awéwé lamun manehna boga hubungan dina bulan séjén. Sanaos henteu tiasa mariksa upami kalénder éta leres-leres mujarab, éta mangrupikeun metode anu populér pikeun milih gender orok sateuacanna. Dina glance kahiji, inpormasi anu disayogikeun ku kalénder sigana pajeulit, tapi saderhana pisan. Baris di kénca nuduhkeun 12 bulan dina sataun tur umur indung mucunghul di luhur. Ku ngaitkeun duanana kolom, anjeun tiasa ningali hasilna dina warna bulao atanapi pink. Salaku conto, awéwé 33 taun anu dikandung dina Januari 2022 bakal gaduh budak awéwé. Tapi lamun dina bulan Pebruari, éta bakal jadi budak.

Mitos atanapi bebeneran?

Sakumaha anjeun tiasa tingali, éta Kalénder kakandungan Cina 2022 éta métode basajan pisan. Naha henteu coba éta lajeng? Kusabab kesederhanaanna, éta mangrupikeun salah sahiji metode anu paling sering dianggo pikeun ngarencanakeun jinis orok sateuacan kakandungan.

Tulisan anu aya hubunganana:
Iraha anjeun terang naha orok anjeun lalaki atanapi awéwé?

Aya sababaraha cara pikeun terang jinis orok, sanaos teu aya anu gaduh kakuatan ilmiah. Upami anjeun masih hoyong terang upami anjeun gaduh budak awéwé atanapi lalaki, anjeun tiasa konsultasi ka aranjeunna sanajan panasaran. Dina tabél ieu, aya ogé Méja Kakandungan Maya, anu ngaitkeun tanggal konsepsi sareng fase bulan. Métode Ramzi ogé ngamungkinkeun pikeun terang jinis orok tapi henteu ngarencanakeunana. Éta mangrupikeun bantosan sanaos ngalaksanakeun fungsi anu sanés sabab di dieu lokasi plasénta dianalisis. Tina data ieu, tiasa terang upami beuteungna awéwé atanapi lalaki.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)