Kasusah rekonsiliasi pikeun ibu tunggal, ngéléhkeun éta

Balik damel saatos cuti bersalinº

Kami parantos parantos nyarioskeun pentingna tanggung jawab babarengan nalika nempatkeun kasaimbangan kerja-kahirupan kana prakték dina mitoha. Nanging, Naon kajadian nalika teu aya kolot anu kedah diwakilan? Urang bakal nyarioskeun alternatif, solusi sareng pentingna duduluran.

Beuki seueur awéwé bébas sareng mandiri sareng mutuskeun pikeun ngabangkitkeun murangkalihna tanpa inohong bapak. Kami ngingetan anjeun pentingna nyieun jaringan sosial anu ngamungkinkeun urang pikeun ngadukung diri sareng ngawangun suku.

Tanggung jawab sasarengan

Alesan utama naha éta lumangsung setrés janten indung tunggal nyaéta sakapeung teu aya kamungkinan utusan ka kolot. Nanging, urang kedah sadar yén sanajan inohong éta henteu aya, ngirimkeun ka batur penting.

Éta alesan yén anjeun teu tiasa nyarios tanggung jawab babarengan, kumargi dina hal ieu anjeun ngan ukur tanggung jawab pikeun mahluk éta. Tapi Anjeun kedah waspada yén anjeun manusa sareng henteu hoyong manjangan saluareun kamungkinan anjeun.

Kadang-kadang anjeun ngarasa salah sabab henteu meunang sagala hal.

Salah sahiji tanggung jawab anjeun pikeun mastikeun yén anak anjeun séhat, kusabab ieu anjeun kedah cageur, anjeun moal stres. Anjeun kedah utusan ka batur, anjeun milih naha éta anggota kulawarga atanapi babysitter. Pilihan sanésna nyaéta ngantepkeun murangkalih anjeun sababaraha jam di pusat khusus, sapertos binih atanapi perpustakaan cocooan, di luar jam sakola. Éta kaputusan anjeun salawasna, tapi Penting pikeun anjeun ngalakukeun éta pikeun bakti jam anu anjeun peryogikeun.

Rukun deui bari teu tanggung jawab

Upami parantos hese dibadamikeun Nalika urang ngagaduhan jalma anu tanggung jawab, anu tiasa ngurus beban méntal ngabina budak, tanpa dukungan ieu dunya bakal dilakukeun. Tapi penting pisan urang ulah ngalalaworakeun kana sisi profesional. Utamana terang éta Salaku tambahan kana tanggung jawab ngurus budak, urang ngagaduhan tanggung jawab kauangan pikeun duanana.

ngahémat artos kulawarga

Perlu didelegasi, tapi kadang teu mungkin, kusabab kaayaan urang sorangan. Kadang-kadang urang henteu tiasa ngandelkeun kulawarga atanapi babaturan sareng urang teu ngagaduhan sumber anu mayar kanggo ngurus aranjeunna. Nanging, henteu kedah nyerah sakedap deui, kumargi seueur seueur alternatip pikeun ngahontal perdamaian éta.

Alternatipna pikeun konsiliasi kerja-kulawarga

Salah sahiji alternatipna nyaéta teleworking, atanapi damel ti bumi, ngajual produk online, jst. Beuki seueur indung anu milih wirausaha, Nyiptakeun usaha anjeun nyalira ti bumi anjeun. Usaha-usaha ieu kadang mangrupikeun ideu kreatif ti para ibu nyalira, tujuan anu panginten ditingalkeun dina juru sareng kabutuhan éta parantos ngajurung aranjeunna pikeun ngudag sakumaha impian anu pernah dilakukeun.

Dina waktos anu sanés, bisnis ieu mangrupikeun bagian tina panyipta jaringan pangusaha, anu ngagaduhan ideu sareng tujuan anu sami. Aranjeunna ngabentuk proyék dumasar kana kamekaran bisnis dumasar kana solidaritas diantara pangusaha éta sorangan. Teu aya rohangan dina jenis jaringan ieu, persaingan sareng persaingan, aranjeunna sadayana ngojay ka basisir anu sami.

Serikat tangan dina grup pangrojong

Dina jaringan wirausaha, sadaya jelema ngahontal pikeun ngahontal kahadéan umum.

Dina jenis grup bisnis ieu, moal aya anu naroskeun upami anjeun ngarencanakeun kakandungan, atanapi sabaraha yuswa murangkalih anjeun, kusabab henteu janten masalah, aya kolaborasi di antawisna sareng aranjeunna ngabagi padamelan ogé manpaatna.

Leres aya kénéh jalan anu jauh sateuacan gaji sareng manpaat tina jenis padamelan ieu tiasa dibandingkeun sareng padamelan anu langkung tradisional. Tapi éta leumpang dina dasar nuju ngadamaian sareng formula anu ngahijikeun padamelan perawatan sareng padamelan telepon beuki ditarima, contona. Unggal taun, Club de Malasmadres ngayakeun lomba pikeun konsiliasi, pikeun masihan pisibilitas kana masalah ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.