Kumaha carana janten indung oposisi sareng henteu pati nyobian

Nyiapkeun sababaraha oposisi henteu gampang sareng upami anjeun nambihan ieu Anjeun indung oposisi, kaayaan janten rumit pisan. Tapi teu aya anu mustahil. Seueur ibu anu nyandak ujian, sareng aranjeunna kéngingkeunana. Aranjeunna ulet, awéwé wanian, sareng dukungan anu penting.

Alesan naha seueur jalma milih ujian anu kalapa pikeun kaamanan padamelan. Anjeun terang yén upami anjeun kéngingkeun tempat anu dipikahoyong, anjeun bakal pasihan kulawarga anjeun kualitas anu langkung saé tibatan anu anjeun tiasa ayeuna. Tungtung ieu anu ngajantenkeun anjeun ngalangkungan pangorbanan sareng jadwal maraton. Kami hoyong masihan anjeun sababaraha saran, sareng di luhur sadayana aya dorongan.

Pangrojong kulawarga pikeun indung oposisi

incu buyut

Pikeun sadaya awéwé dukungan kulawarga penting. Upami anjeun parantos mutuskeun ngamimitian karir oposisi, langkung saé pasangan anjeun ogé satuju sareng éta, sareng nambihan tanggung jawab ngadukung anjeun 100 saratus persén. Pilih sareng evaluasi kalayan saé anu anjeun hoyong tampilkeun, anu mana anu paling cocog pikeun anjeun waktos, latihan, pikirkeun naon anu anjeun hoyong kumawula pikeun diri ku ahli.

Kami parantos nyarioskeun perkawis pasangan, tapi upami anjeun kolot tunggal, anjeun bakal kedah langkung seueur dukungan kulawarga sareng réréncangan pikeun ngungkulan kaayaan ieu. Sareng tong héran upami aya jalma henteu ningali yén aranjeunna nyiapkeun ujian butuh usaha, sareng aranjeunna nganggapna salaku hobi anjeun. Anjeun moal ngajantenkeun aranjeunna ngartos kabutuhan nyalira.

Janten indung sareng lawan sapinuhna tersirat milarian kasaimbangan antara tuntutan kulawarga sareng oposisi éta sorangan. Peunteun sabaraha umur barudak anjeun, tingkat kagumantunganana pikeun ngurus indung, rutinitas sakola sareng ekstrakurikuler ... Leres, kami terang yén ieu sadayana sesah pisan pikeun nyaimbangkeun, tapi wani, anjeun tiasa.

Ngatur rohangan sareng waktos

indung oposisi
Ti dinten mimiti anjeun janten indung oposisi, pilih tempat anjeun pikeun diajar. Ieu bakal janten rohangan anjeun. Nyiptakeun kabiasaan diajar, sanaos waktos anjeun per dinten sakedik atanapi sakedik pisan, upami anjeun nanem modal éta maksimal anjeun tiasa lumayan nguntungkeun.

kami ngarékoméndasikeun ngahadiran kelas atanapi guru pribadi pikeun ngabantosan anjeun nyiapkeun tés. Ieu cara anu langkung langsung pikeun ngahontal titik na. Ngagaduhan matérial anu saé sareng mutahir mangrupakeun konci. Bade ka kelas anjeun bakal nungtut sababaraha hasil mingguan atanapi bulanan. Anjeun tiasa ogé parios tingkat anjeun sareng babaturan sakelas anjeun. Salaku tambahan, jam-jam ieu anu anjeun angkat ka kelas ogé mangrupikeun tanggungan tina kawajiban bumi.

Sedengkeun pikeun jadwal diajar di imah, unggal unit kulawarga terang kumaha jalanna. Aya ibu oposisi anu bobo pisan sareng nalika kulawarga hudang aranjeunna parantos diajar. Anu sanésna ngamangpaatkeun rohangan pikeun reureuh, wengi, jam sakola ... didieu badé gumantung kana sabaraha umur barudak anjeun.

Disiplin indung oposisi

teleworking

Pikeun janten indung sareng lawan anu suksés, anjeun peryogi disiplin pasangan pikeun kahirupan bumi. Anjeun bakal ningali kumaha berkat rutin anjeun bakal tiasa gaduh wirahma kahirupan anu hadé di mana kulawarga sareng murangkalih anjeun teras-terasan dirawat. Sareng sakedik disiplin henteu pernah nganyenyeri

Bakal aya seueur dinten nalika anjeun heran naha éta pantes. Ngidinan anjeun seuri, ceurik, gumbira, gagal dina ujian kahiji, henteu sadayana kameunangan datang ka anu munggaran, sareng terus. The kasalahan ngalaksanakeun diajar ti aranjeunna. Émut kana paribasa: pangalaman ngajantenkeun sampurna.

Nyetél tujuan leutik pikeun diri, kurang leuwih gampang pikeun ngahontal tujuan, ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun tetep motivasi sareng ningali yén anjeun maju. Saatos waktos, ngeunteung sareng tingali jalur anu dituju. Upami anjeun nyiapkeun leres, anjeun tetep sareng anjeun gaduh katahanan, anjeun bakal ngahontalna. Sareng émut: janten PNS, sapertos ayeuna, sigana hiji-hijina cara anu ngajamin stabilitas sareng kamungkinan leres-leres ngahijikeun kulawarga sareng kahirupan propésional.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.