Kumaha botol warmer jalan

Kumaha botol warmer jalan

Botol warmer nya éta alat nu nyadiakeun genah tina panas susu ka derajat optimum na. Éta idéal pikeun maranéhanana ibu-ibu anu hoyong éta saeutik pitulung dina nyoco orok, sahingga siap pikeun konsumsi sarta dina suhu sampurna.

Pamakéan alat leutik ieu eta kudu diukur ku efektivitas na sareng nganggo atanapi henteu tina gelombang mikro. Bener mangrupakeun alat leutik nu keur loba ibu pohara kapaké, saprak tujuanana pikeun mibanda susu haneut jeung seragam sareng supados tiasa langsung dikonsumsi.

Jenis warmers botol

Aya rupa-rupa produk ieu dimana anjeun tiasa milih hiji nu pangalusna cocog kabutuhan Anjeun jeung tipe model rék nyadiakeun fungsi nu peryogi.

  • Pemanas botol digital nawarkeun loba kaunggulan, sabab ngamungkinkeun pikeun ménta sababaraha fungsi berkat tampilan digital na. Anjeun tiasa milih tina metodeu panas atanapi defrost, suhu anu pas sareng anjeun tiasa milih jinis wadahna supados fungsina ditungtungan ku pemanasan optimal.
  • Pemanas botol listrik Éta leuwih mékanis pamakéan a, kalawan roda leutik maranéhanana atawa tombol Anjeun bisa milih hawa nu dipikahoyong, aranjeunna ogé loba gampang cecekelan.
  • Botol travel warmer Éta langkung alit sareng langkung gampang diurus tibatan anu sateuacana. Fungsina ngagaduhan ciri anu sami sareng anu sanés sareng langkung hampang pikeun dibawa sareng diangkut di tempat sapertos dina kantong. Kauntungannana nyaéta yén kabel dilebetkeun supados tiasa dianggo dina mobil.

Kumaha botol warmer jalan

Kumaha carana sangkan botol warmer jalan?

Hiji botol warmer tiasa janten pilihan pisan mangpaat, gumantung kana unggal imah. Sacara umum, susu sok dipanaskeun dina gelombang mikro atanapi panci susu leutik. Tapi alat ieu eureun keur sadar prosés ieu na éta bakal nawiskeun anjeun susu haneut sareng homogen tur éta bakal di pembuangan anjeun nalika orok téh kakara hudang up.

Botolna bakal dieusi susu sareng disimpen jero botol warmer. Suhu bakal diprogram gumantung kana umur atanapi kabutuhan orok. Pikeun orok lactating disarankeun ngeunaan 40 ° C. Ogé nawarkeun tipe séjén hawa, ngahontal nepi ka 70 ° c jeung 100 ° C, bisi rék dipanaskeun susu bisa dibawa ka jero termos, atawa pikeun ngamanaskeun kadaharan orok.

Urang teu kudu poho yén unggal waktos urang panas eta, sarta leuwih ti kitu dina kaleuwihan suhu, salawasna urang kedah ngaraosan susu, tuang sababaraha tetes susu dina leungeun pikeun pariksa yén éta téh dina titik panas pasti na (antara 37 ° C jeung 40 ° C).

Kaunggulan anu ditawarkeun ku alat ieu nyaéta yén kurang ti 5 menit urang geus dahareun urang panas jeung homogen. Salaku tambahan, sistem pemanasanna bakal mastikeun yén tuangeun parantos dipanaskeun kalayan jaminan total sareng ngajaga sadaya gizi.

Kumaha botol warmer jalan

 Kumaha carana milih botol warmer pangalusna?

Tanpa ragu, anu pangsaéna tiasa ditawarkeun nyaéta hiji dina kualitas-harga. Aya seueur pamanasan botol anu tiasa dianggo Como sterilizers ku kituna botol jeung pacifiers bisa disinfected ku uap cyclical. Ogé, lolobana nawarkeun éta fungsi defrost, anu bakal nawiskeun urang hasil anu épéktip.

Perhatikeun ukuran alat supados anjeun tiasa digabungkeun sareng wadah anu béda, Aya sababaraha anu universal. Fungsi milih hawa béda eta oge pohara kapaké, sababaraha malah boga utiliti ngajaga dahareun haneut nepi ka sajam (aya nepi ka 12 fungsi). Sarta ulah poho pikeun milih hiji nu bisa ngingetkeun kalawan lampu atawa sora lamun botol geus siap.

The warmers botol bisa dibere bisa panas hiji atawa sababaraha botol. Jalma anu gawé bareng anu idéal pikeun ibu anu geus miboga kembar atawa kembar. harga maranéhanana bisa rupa-rupa gumantung kana kauntungan, aya ti € 10 jeung nu ngahontal nepi ka € 40, keur digolongkeun kana luhur-tungtung.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)