Kumaha ngagunakeun tameng nipple asuhan sareng iraha panggunaanana disarankeun

Kumaha ngagunakeun tameng nipple

Nipple tameng Alternatipna pangsaéna pikeun laktasi. Aya ibu-ibu anu seueur kasusah maké breastfeeding kalawan orok Anjeun jeung alesan ieu aranjeunna tiasa make protectors nipple silicone. Urang bakal jéntré kumaha ngagunakeun tameng nipple asuhan jeung nalika pamakéan maranéhanana dianjurkeun.

The nipple shields mangrupakeun solusi mujarab pikeun nyoco orok. Aya jalma anu yakin yén, tinimbang ngarengsekeun masalah, éta nyiptakeun masalah sejen dina pamakéan na. Nanging, éta mangrupikeun unsur béaya rendah, dimana éta disarankeun pikeun ngagunakeunana sareng nguji dugi ka mana ngabéréskeun masalah ieu.

Iraha panggunaanna disarankeun?

Breastfeeding bisa kapangaruhan ku sababaraha rinci nu urang analisa handap. Dina hal ieu, penting pisan pikeun nganggo liner supados tiasa ngagampangkeun mékanisme na. The liners mangrupakeun jenis teats nu boga komposisi lateks atawa silicone. Profésional mamatahan yén pamakéan na kudu dipigawé dina waktu sareng upami aya mamang, bidan kedah konsultasi pikeun nasihat. Nalika pamakéan na dianjurkeun?

  • Nalika orok geus dimimitian breastfeed na gaduh masalah cengkraman. Ieu biasana lumangsung nalika barudak gaduh basa dasi pondok atawa basa aranjeunna keur dilahirkeun kalayan sindrom Down atawa hipotonik.
  • Nalika nyusuan parantos ngamimitian sareng indungna sesah, boh kusabab nyeri anu ageung anu timbul tina pentilna. Ieu nalika anjeun ngalaman nyeri, retakan atanapi ngaluarkeun getih, Ieu umumna alatan kanyataan yén orok teu nyusu leres tur kalawan gaya leutik ngabalukarkeun kaayaan ieu.

Kumaha ngagunakeun tameng nipple

  • Aya ibu-ibu anu sangsara inverted, nipples flaccid atawa datar. Loba di antarana nolak nyoba nawiskeun breastfeeding, tapi saluareun nyerah, pamakéan shields nipple bisa dicoba pikeun mempermudah latch-on.
  • Lamun dicampur breastfeeding dipakéÉta ogé ngabiasakeun orok nganggo anu paling praktis, dina hal ieu botol. Ku cara kieu, nalika anjeunna kedah nyusuan, anjeunna bakal ngalakukeunana ku cara anu samar sareng teu sadar, nyababkeun anjeunna nganggo tameng pentil pikeun ngagampangkeun nyoco na.

Kumaha ngagunakeun tameng nipple?

Sajaba ti utiliti hébat ti shields nipple, éta kudu dicatet yén éta téh alat nu kedah dianggo dina waktosna saprak professional nunjukkeun pamakéan na kadang na mundur pas mungkin. Dina waktos pamakean kami bakal ngalakukeun léngkah-léngkah ieu:

  • Bisa waé soak liners dina cai haneut salila sababaraha menit ambéh maranéhanana jadi leuwih malleable ngagunakeun.
  • Supados nangkep liner kana teat langkung saé, bisa impregnated jeung susu payudara saeutik, lanolin, pelumas atawa cai sangkan eta lengket leuwih gampang.

Kumaha ngagunakeun tameng nipple

  • Urang nerapkeun sababaraha tetes susu payudara di jero tameng nipple, Ieu kumaha segel dihasilkeun ogé lajeng nanaon deui bakal diperlukeun ti mencet saeutik, ku kituna nyeuseup ieu facilitated.
  • Pulas ujung liner supados tibalik. Anjeun kudu nempatkeun eta dina nipple jeung puseur eta, inserting saloba nipple anjeun tiasa tur mencet edges ka handap.
  • Kudu ngalakukeun puterkeun eta supados cut edges of liner pas kana bagian irung jeung sungut orok. Anjeun oge kudu pariksa yen aya spasi antara ujung nipple jeung tungtung teat, lamun henteu, teat meureun leutik teuing.
  • Ayeuna tujuan pikeun kakuatan nawiskeun ujung liner ka arah sungut orok, bantosan anjeunna supados anjeunna tiasa asup kana lalangit, nutup sungutna sareng tiasa ngaitkeun dirina kalayan leres.

The liners mangrupakeun ukuran alternatif pikeun kasus ekstrim lamun teu mungkin formalize lactation alam. Urang tiasa Resort ka aranjeunna dina ragam timely. Ukuran sejen anu urang kudu mastikeun nyaeta salawasna tetep aranjeunna ogé dikumbah pikeun kaamanan hadé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.