Métode Ramzi: naon éta

métode-ranzi-orok

Nyaho jinis orok mangrupikeun salah sahiji patarosan anu paling penting pikeun pasangan anu nuju kakandungan. Aya metode sareng sistem anu janji masihan jawaban, sanaos henteu gaduh kakuatan ilmiah. Hal anu paling aman nyaéta ngalaksanakeun analisa genetik pikeun mendakan jawaban anu leres. Aya ogé kamungkinan panengah, nu rests dina Metoda Ramzi, naon eta métode anu ngamungkinkeun pikeun nyaho kelamin orok ngaliwatan analisis plasénta.

Sanaos sanés cara anu XNUMX% dipercaya, éta ngajanjikeun persentase éféktivitas anu luhur sahingga dipilih ku seueur kulawarga. Upami anjeun hoyong terang jinis orok pas mungkin anjeun tiasa teras-terasan maca pikeun mendakan mangpaat Métode Ramzi.

Naon Métode Ramzi?

Saha anu milih Métode Ramzi pikeun terang jinisna orok, dumasar kana statistik ngajangjikeun ulikan ieu: estimasi efektivitas maranéhanana nyaéta 97,5% bener dina kasus katresna jeung 97,2% dina kasus budak. Di sisi séjén, éta sistem pisan dipilih ku jalma anu neangan uninga génder orok ngaliwatan métode ilmiah sarta lain trik anu dikirimkeun ti generasi ka generasi tapi teu mibanda rigor ilmiah.

ranzi-metode

Naha percanten? Naha anjeunNaon Métode Ramzi? Éta henteu langkung ngan ukur ulikan dimana plasénta dititénan ti minggu mimiti gestation. Metoda ieu dirancang ku Dr. Saad Ramzi Ismail, ku kituna ngaranna, sarta dumasar kana lokasi plasénta jeung lokasi villi chorionic, nu mangrupa bagian tina jaringan nu nyusun plasénta.

Sanajan aya studi ilmiah kalawan efektivitas total kayaning amniocentesis, nu Métode Ramzi Éta pohara efektif sabab nganalisa kumaha villi chorionic sacara lateralized. Mun aranjeunna lokasina di katuhu gambar, cikal bakal boga kasempetan gede pikeun mibanda kromosom XY, nyaeta, fétus téh budak lalaki. Di sisi anu sanés, upami vili chorionic sareng plasénta aya di kénca, émbrio bakal ngagaduhan kromosom XX, éta nyarios yén éta bakal awéwé.

Kumaha Métode Ramzi dilaksanakeun

Salah sahiji hal anu pangsaéna ngeunaan Métode Ramzi Éta mangrupikeun ulikan anu gampang pisan pikeun ngalaksanakeun sabab anjeun ngan ukur kedah ngalakukeun ultrasound pikeun niténan plasénta. Ultrasound dopler aliran warna kedah dilakukeun dimimitian dina gestasi 6 minggu.

Éta kedah dilaksanakeun ku profésional khusus anu tiasa ngadamel observasi anu saé. Ogé kudu dianggap yén ultrasounds ieu boga "efek eunteung", nyaeta, nyaeta, lokasi sabenerna plasénta jeung villi bakal sabalikna: lamun aranjeunna dina katuhu éta awéwé jeung lamun aranjeunna dina. ditinggalkeun, budak hiji.
Wewengkon anu paling terang tina ultrasound nyaéta anu paling kedah diperhatoskeun sabab ayana di sekitar kantong gestational. Ieu dimana plasénta bakal lokasina nalika eta ngabentuk. Sakali kapanggih, perlu pikeun niténan kumaha éta lateralized guna ngaduga kelamin orok hareup.

Tulisan anu aya hubunganana:
Gagasan pikaresepeun pikeun ngumumkeun jenis kelamin orok

Upami anjeun hoyong uji ilmiah anu langkung efektif, amniocentesis mangrupikeun jaminan anu saé. Sanajan éta mangrupa ulikan invasif nu nganalisa cairan amniotic. Lajeng aya métode dumasar kana nyokot getih ti indungna.

Lamun urang ngobrol ngeunaan métode imah, aya sababaraha nu bisa coba, sanajan perencanaan kakandungan. Méja Cina salah sahijina sarta dumasar kana umur indung jeung taun. Ku kituna, gumantung kana unggal bulan, indung bisa ngandung hiji lalaki atawa awéwé. Teras aya anu nganalisa bentuk beuteung, sareng mastikeun yén upami nunjuk, budak lalaki hamil sareng upami bunder, awéwé. Nanging, ieu sareng panilitian sanésna henteu ngagaduhan kakuatan ilmiah, hal anu ngabédakeunana tina Métode Ramzi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)