Métode konsentrasi pangsaéna pikeun murangkalih sareng nonoman

ningkatkeun barudak konsentrasi

Pasti langkung ti sakali anjeunna parantos naros ka anjeun naha putra atanapi putri kuring henteu konsentrasi, naon anu janten anjeunna kacau ku laleur, atanapi anjeun ngan saukur terang saratus persén yén anjeunna henteu nguping sabab anjeunna mikirkeun hal-hal na. Dina tulisan ieu kami masihan anjeun latihan sareng trik supados murangkalih anjeun fokus. Kami henteu ngajangjikeun kaajaiban, tapi upami éta konsisten sareng anjeun tetep sareng aranjeunna, hasil akademikna bakal ningkat sareng langkung ti éta, aranjeunna bakal tiasa konsentrasi!

Éta kedah dipikaterang éta hese konsentrasi di dunya ieu pinuh ku bising, gangguan, obrolan, pesen téks sareng seueur variasi séjén. Tapi konsentrasi sapertos olahraga, anjeun kedah ngalatihna sareng laun-laun kéngingkeun katerampilan anu diperyogikeun. Urang sadayana gaduh sareng tiasa konsentrasi.

Hayu urang nyarios sakedik ngeunaan naon konsentrasi éta


Sanaos panginten anjeun kaget konséntrasi dilakukeun ngalangkungan nalar, nyaéta kamampuan, sareng ku sabab éta kaala. Fokus kana hiji hal diwangun ku sacara sukarela museurkeun perhatian kana aspék anu khusus, sareng (hal anu paling rumit) tiasa ngajaga éta.

Hatur nuhun kana konsentrasi urang damel atanapi diajar langkung épéktip, sareng anu paling penting urang ngalakukeun éta ku cara anu langkung santai sareng pikaresepeun. Hurung tulisan séjén ieu Anjeunna ogé nyarankeun teknik anu sanés pikeun ngahontal konséntrasi anu di murangkalih.

Anu biasana kajadian nyaéta sakedik-sakedik urang bakal biasa nengetan gangguan anu langkung penting tibatan anu penting. Janten sateuacan ngamimitian, anjeun kedah milari lingkungan anu cocog pikeun konséntrasi, contona, nutupkeun panto, tiiseun hapé sareng teu waspada kana jaringan sosial.

Anjeun kedah fokus kana hiji hal dina hiji waktos

kaulinan ningkatkeun murangkalih konsentrasi

Barang hiji-hiji, ceuk nini-nini. Éta penting yén murangkalih anjeun ngalakukeun atanapi nitah aranjeunna ngalakukeun hal-hal sakaligus. Pasihan heula aranjeunna padamelan sareng dugi ka réngsé éta ulah ngajukeun tugas anu salajengna. Kusabab upami anjeun masihan aranjeunna daptar sagala hal anu kedah dilakukeun, aranjeunna bakal langkung seueur mikiran naon anu aranjeunna laksanakeun saatos dibanding naon anu ayeuna dilakukeun.

Anjeun tiasa ulin sareng murangkalih anjeun, sareng ogé ka nonoman, pikeun linggih dina korsi, sareng ngantepkeun pipikiran, saatos menit, Nalika aranjeunna santai, bejakeun yén aranjeunna sadayana milih ngan ukur hiji pamikiran, hiji pamikiran naon waé. Nalika éta dilakukeun, luangkeun 3-4 menit kanggo mikir ngeunaan éta.

Upami anjeun latihan latihan ieu sacara rutin anjeun bakal ngagaduhan rutin konsentrasi, pikeun bersantai. Uteuk bakal biasa sareng 4 menit éta anu mimitina sigana langgeng, bakal janten 10 menit ampir tanpa disadari.

Angka, surat sareng tatarucinganzas konsentrasi


Salah sahiji kagiatan anu paling nguatkeun konsentrasi urang nyaéta itungan méntal. Janten upami murangkalih anjeun sesah konsentrasi, cobian waé matématika méntal sareng aranjeunna. Aya aplikasi anu béda pikeun tablet sareng héndsét anu tiasa ngabantosan anjeun.
Éta ogé disarankeun pisan ngalakukeun sudoku atanapi ngan saukur ngalakukeun naon waé operasi matematik dina rutin. Anjeun tiasa ngalakukeun éta tanpa aranjeunna sadar, contona naroskeun ka aranjeunna sabaraha umur anjeunna nalika anjeun yuswa 100 taun.

Cara anu épéktip anu sanés pikeun ngagarap konsentrasi nyaéta nyieun kecap maluruh. Henteu diperyogikeun ku barudak pikeun terang maca, ngan ukur milarian hurupna, contona pikeun nandaan sadayana K, atanapi sadaya nomer ganjil ... anu dipendakan ku aranjeunna. Salaku kadali saderhana, nyerat waktos anu diperlukeun pikeun ngalakukeun éta pertama kalina sareng saatos 3 minggu nempatkeun deui sup anu sami sareng hurup sareng angka deui, anjeun moal tiasa percanten hasilna!

Puzzles mangrupikeun alat anu saé pisan, maén mesen potongan-potonganna, maksakeun aranjeunna ningali éta, niténanna sareng nganalisis ku ngabandingkeun éta sareng sésana. Upami anjeun nambihan ieu yén teu aya témplat, maka aranjeunna ogé bakal nganggo mémori visual.

Saé anjeun ngalaksanakeun ieu sareng latihan anu sanés unggal dinten, teras milih waktos anu sami dina siang, nalika dimungkinkeun. Anu penting nyaéta teras-terasan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.