Naha anjeun hoyong olahraga di bumi sareng orok anjeun? Kami ngajukeun rutinitas ieu

Olahraga di imah sareng orok anjeun

Olahraga di bumi sareng orok anjeun mangrupikeun waktos anu saé sadinten. Kusabab dina hiji sisi anjeun bakal kénging bentuk sareng di sisi anu sanés, anjeun bakal masihan waktos sareng jalma alit anu urang cinta pisan sareng anu ogé bakal nguntungkeun tina unggal gerakan. Janten sigana aranjeunna sadayana kaunggulan sareng kami langkung resep éta.

Kalayan datangna budak urang henteu nyéépkeun waktos pikeun nyalira sareng urang terang éta. Kami moal tiasa gaduh waktos éta urang kedah angkat ka gym atanapi latihan olahraga karesep urang luar. Janten, ayeuna waktuna pikeun nyaluyukeun sareng situasi anyar tapi henteu lirén latihan fisik. Coba rutin ieu!

Kumaha Latihan Di Bumi Sareng Orok Anjeun: Saeutik Cardio!

Salah sahiji léngkah munggaran anu kedah urang laksanakeun nyaéta lakukeun sababaraha kardio sareng orok. Kusabab ieu, dugi ka bumi urang, urang tiasa teras-terasan milih ngalangkunganana sakedik langkung gancang tibatan jalan-jalan. Upami bumi anjeun henteu ngagaduhan méter anu diperyogikeun atanapi anjeun ningali yén éta mangrupikeun sikep anu ngajadikeun anjeun pusing, anjeun tiasa selalu nyirian diri menari, henteu kuat teuing atanapi nyandak léngkah di tempat anu sami. Ku cara kieu, urang bakal ngaktipkeun awak nalika orok ogé ngaraoskeun obahna sareng mangrupakeun ide anu saé pikeun ngahibur anjeunna atanapi santai anjeunna, gumantung kana waktos siang.

Rutin latihan pikeun ngalakukeun sareng murangkalih anjeun

Entong sono squats!

Mangrupikeun salah sahiji latihan anu hébat anu urang gaduh sareng kedah dina rutinitas naon waé uyahna. Olahraga di imah sareng orok anjeun ogé moal ngahalangan anjeun ogé. Kalayan anjeun damel beuteung, aranjeunna ningkatkeun sikep kusabab éta nguntungkeun pikeun tonggong dina waktos anu sami yén aranjeunna ngaduruk kalori sareng bokong nada sareng pingping. Anjeun tiasa nyandak orok ku panangan, manteng panangan payun sareng ngalakukeun jongko. Tangtosna, upami éta langkung raoseun pikeun anjeun, anjeun tiasa teras nganggo operator orok sareng ngalaksanakeun latihan nganggo beurat tambahan dina awak anjeun.

Sasak kana taktak

Ayeuna anjeun kedah ngagolér dina tonggong sareng suku anjeun ngagulung. Éta bakal aya di daérah ieu, antara bagéan suku sareng beuteung handap dimana anjeun bakal nempatkeun orok. Salawasna cobian tetep aman sareng di tempat sateuacan olahraga. Ayeuna waktuna pikeun ngamimitian ngangkat pinggul anjeun tina taneuh sareng lalaunan pindah ka luhur. Entong angkat di blok tapi langkung saé angkat sakedik-sakedik miceun tonggong dugi ka kami didukung ku dampal suku sareng bagian taktak. Balik deui turun sakedik-sakedik tapi sateuacan pencét kana taneuh, naék deui. Anjeun bénten-bénten sareng orok bakal resep sapertos anu sateuacanna!

Rona

Masalahna nyaéta ngeunaan latihan dasar sareng nyaéta olahraga di bumi sareng orok anjeun ngamungkinkeun anjeun ngarangkep sababaraha pilihan anu leres-leres praktis. Saha anu henteu terang pelat anu dreaded? Memang leres urang henteu sami-sami resep ka aranjeunna, tapi tetep ogé perlu. Kusabab ningkatkeun kasaimbangan ogé koordinasi komo kalenturan. Tanpa hilap yén éta nguatkeun inti anjeun sareng éta janten panyalindungan anu langkung ageung pikeun awak anjeun. Janten, anjeun kedah nempatkeun tikar sareng dina nyanghareupan orok anjeun. Ayeuna giliran anjeun anu bakal nyanghareupan orok, ngadukung panangan anjeun sareng anjeun bakal nahan sakitar 30 detik ku suku anjeun diulur sareng ngalakukeun kasaimbangan sakedik dina ujung jari anjeun. Saeutik demi saeutik anjeun tiasa ningkatkeun waktosna dugi ka menit.

Latihan panangan sareng orok anjeun

Laksanakeun panangan anjeun

Leres urang parantos fokus kana beuteung beuteung, sanaos teras ningkatkeun sésa awak. Kusabab éta mangrupikeun bagian tina awak anu paling lemah kusabab kakandungan sareng ngalahirkeun, janten urang kedah ngeraskeun deui sakedik-sakedik. Tapi pananganna henteu tiasa ditingalkeun. Pikeun ieu, anjeun tiasa milih nyandak orok sareng nahanana ku leungeun. Ngalegakeun panangan anjeun ka payun sareng ayeuna dina hiji napas anjeun ngangkat éta, mantengkeun panangan anjeun ka luhur. Naon anu saderhana? Nya hayu urang latihan!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.