Naha Aquarius tiasa mabok nalika kakandungan?

budak awéwé nginum inuman isotonic

Upami anjeun reuneuh sareng peryogi tanaga pikeun ngaliwat sadinten, anjeun panginten inuman olahraga masihan sababaraha kauntungan kaséhatan pikeun anjeun sareng orok anjeun, tapi naha éta leres? Naha Aquarius tiasa aman diinum nalika kakandungan? Aquarius mangrupakeun salah sahiji merek inuman olahraga pangalusna-dipikawanoh, naha urang bakal difokuskeun eta.

Inuman isotonic kawas Aquarius aranjeunna dipaké pikeun cageur awak sanggeus exercising alatan kandungan maranéhanana dina mineral jeung karbohidrat. Pikeun inuman anu dianggap isotonic, éta henteu kedah ngagaduhan persentase langkung ageung ti 10% karbohidrat. Aquarius boga 7%, perséntase sarupa jeung inuman isotonic lianna.

Dupi abdi tiasa nginum Aquarius nalika kakandungan?

Aquarius aman nalika kakandungan, tapi émut yén gumantung kana rasa sareng komposisina, bisa jadi loba gula atawa natrium. Janten upami anjeun hoyong tetep terhidrasi sareng Aquarius, pilih pilihan anu rendah gula, rendah kalori. Ieu hususna penting upami anjeun résiko diabetes atanapi upami anjeun parantos didiagnosis diabetes gestasional. Upami anjeun gaduh patarosan, ulah ragu naroskeun ka dokter anu dipercaya.

Malah versi bébas gula tina Aquarius ngandung pemanis E-950 jeung E-955, nyaeta, sucralose na acesulfame K. Duanana aman nalika kakandungan, tapi salawasna dicokot dina moderation. Sisi positif Aquarius éta teu ngandung kafein, kawas inuman sejen tina tipe ieu.

Aquarius mana anu langkung saé?

hamil di kafé

Aya sababaraha jinis Aquarius di Spanyol sareng Amérika Latin, janten nalika kakandungan, Anjeun kudu néangan hiji nu ngandung pangsaeutikna kalori sarta karbohidrat dina komposisina. Kami parantos nyarios yén pilihan anu pangsaéna bakal janten cai, tapi upami anjeun hoyong nginum anu ngagaduhan rasa sareng anu ogé masihan énergi, Aquarius rendah kalori sareng karbohidrat mangrupikeun pilihan anu saé.

Ogé dicatet yén aya ogé kelir kadaharan béda dina loba inuman olahraga. Ieu ogé saé dina moderasi, tapi sacara umum, aditif sapertos pemanis buatan, warna atanapi rasa henteu cocog pikeun dikonsumsi nalika kakandungan. Janten, lamun inuman Aquarius ngan pikeun hydrate diri, éta pangalusna pikeun milih inuman sejen langkung bergizi sapertos susu, cai, atanapi jus alami.

Aquarius pikeun merangan seueul sarta dehidrasi nalika kakandungan

Sababaraha awéwé manggihan yén nalika aranjeunna ngalaman morning sickness, atawa salila kakandungan maranéhanana, komo teu bisa nyimpen cai dina awakna, Aquarius sarta inuman sarupa mantuan. Teu aya panalungtikan ilmiah pikeun ngabuktoskeun kanyataan ieu., Tapi loba ibu hamil giliran Aquarius nalika aranjeunna ngarasa gering, sarta sigana ngagentos seueul maranéhanana. 

Kusabab penting pikeun tetep caian nalika kakandungan, nginum Aquarius hadé pikeun ngaleungitkeun seueul sareng anu sanésna. ngarareunah cerna. Janten upami anjeun utah atanapi diare, inuman ieu bakal ngabantosan hidrasi anjeun saatos kaleungitan cairan. Sanajan kitu, Aquarius dirancang salaku inuman olahraga sahingga komposisi na beunghar natrium jeung gula. Sérum dimaksudkeun pikeun recovery masalah cerna biasana beunghar kalium, nu Aquarius boga jumlah minimal.

Dupi abdi tiasa inuman cai kalawan éléktrolit nalika kakandungan?

hamil ngalakukeun yoga

cai éléktrolit mangrupakeun istilah nyasabkeun dijieun ku pamasaran, sabab malah cai keran ngandung mineral anu bisa digolongkeun kana éléktrolit. Cai éléktrolit, kawas inuman isotonic lianna, ditujukeun pikeun atlit atawa jalma anu geus loba latihan atawa rawan kesang pisan, boh alatan exertion atawa panas. Ku cara kieu, cai éléktrolit mantuan gancang ngaganti natrium jeung mineral leungit ngaliwatan kesang.

cai éléktrolit-enriched aman nalika kakandungan. Sanajan kitu, Disarankeun nginum éta ngan upami anjeun kesang pisan atanapi upami anjeun seueul atanapi diare, sabab anjeun bakal kedah rehydrate gancang. Upami anjeun ngagaduhan panyakit anu parah, seueul atanapi naon waé gejala umum anu anjeun pikasieuneun panginten anjeun ngagaduhan dehidrasi parah. Dina kaayaan ieu, leuwih sae pikeun ngobrol dokter pas mungkin ambéh maranéhanana bisa administer perlakuan luyu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.