Naha barudak ngadadak nolak nini-nini

abuelos

Hubungan afektif salawasna gaduh twists na robah warna ka warna, euweuh urusan naon hubungan urang ngobrol ngeunaan. Dina mangsa budak leutik jeung rumaja, ayana nini-nini téh kacida pentingna. Salah sahiji beungkeut pangpentingna sarta nangtukeun dina kahirupan anak, sanggeus kolotna. Nini-nini ngabagi getih sareng, dina sababaraha waktos, mangrupikeun sekutu hébat ti incu. Tapi, kawas sakabeh Tumbu sejen, éta téh hubungan mobile anu robah kana waktu. ngalakukeunNaha barudak ngadadak nolak nini-nini?

Ieu henteu lumangsung dina sagala hal, tapi aya loba carita nini jeung incu anu akur éndah. Dugi aya kajadian sareng tautanna robih. Éta hal goréng? Aya nu hariwang?

Barudak jeung nini, hubungan dina waktu

Salah sahiji aspék konci nalika pamahaman naha barudak ngadadak nolak nini-nini ieu numbu ka umur. Hiji budak di PAUD teu sarua jeung hiji heubeul. Dina kasus barudak heubeul, éta kamungkinan pisan yén maranéhna geus boga beungkeut ngadegkeun tina closeness gede atawa Lesser. Lamun ujug-ujug nu link robah, sugan aya kajadian dina hubungan éta, hal husus.

abuelos

Bisa jadi masalah antara dua pihak kawas kaayaan teu satuju atawa béda pamadegan. Lamun nepi ka momen éta beungkeutan padet, hal pangalusna anu bisa lumangsung nyaéta yén nini jeung incu bisa ngobrol ngeunaan béda. Ku cara ieu aranjeunna bakal tiasa ngajawab aranjeunna sareng neraskeun tautan sapertos sateuacana. Upami bédana langkung seueur patalina sareng prosés kamekaran budak, panginten kedah dipikirkeun deui hubunganana.

Nini-nini jeung rumaja

Naon ieu hartosna? Sapertos dina hubungan naon waé, nalika murangkalih tumbuh, hubungan sareng nini-nini robih. Lamun di awal taun nini-nini téh babaturan ulin hébat, ti pra-remaja hubungan meureun leuwih dumasar kana obrolan jeung bursa gagasan. Dua hal bisa lumangsung di dieu: boh hubungan strengthened atawa, sabalikna, béda anu accentuated. Ieu kajadian nalika visi ngeunaan dunya sareng kahirupan béda pisan. Bedana generasi bisa ngakibatkeun ningali kahirupan ti prisma béda. Loba rumaja ngarasa salah harti ku nini-nini bari aya nini-nini anu nganggap incu ngora barontak jeung kudu méré palajaran hirup.

Lamun barudak ujug-ujug nampik nini maranéhanana, meureun nya perlu nganalisis yén masalahna teu aya dina bédana lamun datang ka ningali tur hirup hirup, tapi dina cara nu gagasan bisa dibagikeun. Pikeun ngajaga beungkeutan anu séhat antara nini sareng incu, penting pikeun duanana pihak ngarasa nyaman nalika ngabagi pendapatna, dina kerangka hubungan dumasar kana empati sareng sayang. Lamun anak ngarasa judged condong nyieun jarak. Éta pisan sababna naha hal anu penting pikeun mikir ngeunaan kumaha carana ngomong hal.

Barudak leutik, hadir nini-nini

Dina kasus séjén, alesan naha barudak ujug-ujug nolak nini-nini aya hubunganana jeung aspék nu patali jeung prosés maturation barudak salila taun mimiti kahirupan maranéhanana. Upami kitu nini-nini ngurus budak Nalika kolotna nuju damel, budak leutik tiasa ngalaman ayana salaku konfirmasi henteuna kolotna. Dina kasus barudak nepi ka dua taun, ayana nini bisa ngakibatkeun separation kahariwang. Kahariwang ieu tiasa muncul dina sababaraha cara, kalebet ngagorowok, ditolak, sareng ceurik.

Sakapeung manéhna tampikan barudak ti nini Bisa jadi alatan masalah leuwih deet patali sensoriality. Bau bako, parfum tangtu dipaké ku nini, nada sora kuat, maké kacamata atawa bulu raray bisa ngabalukarkeun tampikan di orok. Dina kasus ieu, disarankeun pikeun ngamimitian pendekatan anu laun sareng konstan supados murangkalih ngarasa percaya diri.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.