Naha suku anak kuring nyeri?

Naha suku anak kuring nyeri?

Anjeun perhatikeun yén anjeunna sanés nyalira, yén aya kajadian ka anjeunna sareng anjeun sadar: Naha suku anak kuring nyeri? Memang bener bisa jadi alatan sababaraha alesan, tapi sakumaha aturan umum aya nanaon salempang ngeunaan. Tangtosna, éta henteu pernah nyeri pikeun terang sadaya pilihan pikeun nyegah sareng nalika waktosna, giliran dokter anu dipercaya.

Panginten anjeun parantos ngalaman éta atanapi panginten babaturan caket éta ogé nyarios yén suku putrana nyeri. Janten apriori, éta mangrupikeun hal anu kajantenan sareng langkung seueur kali tibatan anu urang bayangkeun. Lantaran kitu urang kudu nyaho asal-usulna jeung lamun dibarengan ku gejala séjén pikeun tumut kana akun. Naha anjeun bakal sono?

Naon anu bisa ngabalukarkeun nyeri leg di barudak?

Urang nyarita sacara umum nyeri leg di barudak jeung kawas kitu, urang tingal nyeri nu bisa lumangsung duanana di wewengkon dengkul jeung ankles, ngahontal nepi ka hip dina sababaraha kali.

  • Salah sahiji anu pang umum nyaéta keram otot nu bisa muncul sanggeus maén olahraga atawa nalika nyieun usaha rada sengit. Ku kituna perlu inuman nyatu cairan sarta jadi ogé hidrasi pikeun ngarareunah eureun.
  • tingkat kalsium low: Ieu alesan sejen kasohor. Duanana ngabogaan kalsium low jeung vitamin D bisa ngabalukarkeun ngarareunah, sanajan maranehna biasana teu sengit, boh dina suku jeung di wewengkon séjén awak.
  • inféksi tipe viral: Lamun henteu ngan hiji leg tapi ngarareunah muncul dina duanana, éta bisa jadi asalna tina kasakit viral kayaning flu.
  • Nalika nyeri parah pisan sareng nyegah anjeun neraskeun rutinitas sapopoé, mangka urang kudu indit ka dokter pikeun manggihan cukang lantaranana, nu bisa rupa-rupa ti invoice ka gumpalan, sanajan ieu téh kurang sering.

tumuwuh nyeri

Nalika nyeri leg di barudak serius?

Salaku urang geus ngan commented, lamun aya nyeri sengit nu teu ngidinan Anjeun pikeun nuluykeun dinten anjeun ka poé, mangka urang bakal nyebutkeun yen urang keur nyanghareupan kaayaan serius. Dina cara nu sarua lamun teu bisa meunang nepi atawa lamun nempo yén wewengkon nu beureum jeung saeutik ngabareuhan. Tanpa hilap yén, upami sadayana ieu dibarengan ku muriang atanapi kacapean, teras émut pikeun gancang-gancang ka dokter. Urang ogé condong sieun lamun nyeri nu rada terus-terusan sarta hudang anak unggal wengi. Janten, nalika titik ekstrim sapertos ieu dihontal, éta peryogi perhatian médis pikeun ngabéréskeunana sacara efektif.

Naha suku anak kuring nyeri?

Kami parantos ningali panyabab paling dasar naha suku anak anjeun nyeri. Tapi tanpa ragu, aya hiji deui nu sok paling commented. Ieu nu disebut nyeri tumuwuh.. Sanajan tumuwuh nepi sorangan teu menyakiti, éta leres yen aranjeunna patali jeung eta. Dina hal ieu, aranjeunna bakal aya bewara eta sabab teu biasana wewengkon sarua, sajaba kanyataan yén nyeri bakal di hareup thighs sarta ogé di wewengkon dengkul. Tapi sakumaha anu urang nyarios, éta tiasa bénten-béda sareng éta sanés naha éta hariwang. Tapi jenis nyeri ieu moal pernah ngahudangkeun anjeun sapeuting, janten henteu parah. Salaku tambahan, aranjeunna bakal tiasa neraskeun rutinitas sapopoéna tanpa seueur masalah.

nyeri suku

Tangtu, sabab mindeng diulang seasonally, éta logis yén kolotna salempang. Kusabab éta sanés waktos anu kaganggu tiasa nyababkeun hal anu langkung serius. Sanaos kitu, a priori henteu biasa sapertos anu urang mairan. Janten naon anu bakal urang pigawé nyaéta masihan anjeunna urut leg, kalayan minyak urut saeutik atawa krim moisturizing nu urang boga di imah. Sangkan maranéhna bisa bersantai saolah-olah aranjeunna dina sési Spa. Kuring yakin maranéhna bakal meunang leuwih eta geura-giru!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.