Nalika orok disusuan: hartosna alami pikeun posisi

orok breech

Kami dugi di trimester panungtungan kakandungan sareng orok mutuskeun tungkul. Sanaos aranjeunna aya hartosna médis pikeun nyobaan pikeun posisi anjeunna sirahna turun, ngandelkeun pelvis indungna (siga versi luar) urang ogé tiasa ngalakukeun sakedik urang cara alami.

Aya bedana téhnik jeung latihan éta, sanajan No aranjeunna tiasa urang asuransi 100% kasuksésan, aranjeunna tiasa nyumbang naon orok éta péngkolan sareng disimpen dina posisi anu pas janten urang tiasa ngagaduhan pangiriman heunceut.

palatihan

dina sadayana

Ngalangkungan sadayana (dina panangan sareng tuur) 10 menit, sakali atanapi dua kali sapoé, nuju ka tungtung kakandungan tiasa ngabantosan mindahkeun orok anjeun ka posisi ditangtoskeun.

Latihan ucing: Nangtung at opat paws, ngadukung sumur las leungeun jeung pangkonan dina kasur. Lalajo anu handap anjeun deui No Arch, teras narik napas sareng ngeluk tungkul balik lalaunan, siga a ucing ambek éta bulu, teras angkat ngaleupaskeun hawa lentamente dina waktos anu sami anjeun balik ka sikep awal. Anjeun kedah ngalakukeun latihan ieu lalaunan, ngaraos teh gerakan unggal vertebra. Ngalakukeun sababaraha pangulangan.

latihan ucing

Angkat panggul: Ngagolér dina kasur, ngadukung muhun the balik dina taneuh, gaduh perawatan jeung tulang tonggong lumbar. Melu ka pangkonan sareng ngadukung pies dina lantai. Ngangkat pelvis lalaunan, Nalika anjeun dugi ka luhur ngadamel a reureuh sakeudeung y turun lalaunan, saolah-olah anjeun ngadukung tonggong anjeun vertebra kana vertebra dina lantai. Ngalakukeun sababaraha pangulangan.

Rotasi pelvis dina bal Pilates: Calik dina bola gaduh dirojong ogé suku asup taneuh sareng tanpa arching deui. Ngayun ayun pelvis, gigir, payun ka tukang sareng bunderan.

bal pilates

Sikep "doa": Diwangun ku nangtung dina tuur dina mat na turun bending deui payuneun payun ngadukung sirahna panangan, nempatkeun bantal dina nu panangan sareng dada. Tahan sikepna pikeun sababaraha menit, napas lalaunan sareng pikaresepeun. Entong latihan saatos tuang.

sikep sholat

Ngojay: Ngojay tiasa ngabantosan. Ngarasa cahaya sareng gratis gaya gravitasi ogé pikaresepeun kapake kanggo tiasa Tenang sareng ngadopsi postur anu ngamungkinkeun orok anjeun ngagulung.

Téhnik séjén

Musik pikeun orok: Éta dumasarkeun orok Ngadangukeun hurung alus dina bagian baja tina rahim pikeun nyobaan janten tempat. Éta diwangun ku nempatkeun sababaraha headphone caket pubis teras nahan musik klasik kira-kira 10 menit sababaraha kali sapoé.

mamerkeun: Ngalakukeun sababaraha latihan rélaxasi anu anjeun terang sareng pokus sayah beuteung bari anjeun ngabayangkeun ka orok mikeun Kadua.

Haptonomi: Studi Haptonomy anu hubungan afektif, ti mimiti konsepsi nepi ka maot, éta katelah "Élmu pangaruh." Ieu ngawengku ngarangsang la komunikasi entre la indung sareng orok ngaliwatan noél beuteung. Lokasi la cabeza ngagambar kalayan keuna hipu jalanna anu kedah angkat nempatkeunana dina pelvis, teu diwangun ku masagi beuteung atawa nyorong orok (éta mangrupikeun hal anu kedah dilakukeun ku ahli bari urang ngajelaskeun dina ieu artikel séjén). Urang kedah pangheulana nyambungkeun sareng orok urang sareng cobian waé ku hipu némpél, sapertos anu urang bakal ngalakukeun iraha mencét nomer telepon, nyobaan wartoskeun ka anjeunna jalanna.

Kedokteran Wétan

Moxibustion: Disebatna teh "Téhnik panas penyembuhan", la moxibustion mangrupakeun metoda terapi tina Ubar tradisional Cina anu diwangun ku nerapkeun panas ngarangsang séri na angka tina awak kana dudung sareng kasaimbangan énergi urang. Panas dihasilkeun ngagunakeun sipat terapi tina tutuwuhan disebut Artemis, anu dipencet dina bentuk puro. Penting pikeun netelakeun yén murni No lumaku langsung dina kulit, tapi dipaké cara "teu langsung", tungtung roko hurung na dirige kana poin-poin khusus, ngajaga a jarak ngeunaan 4 cm antara kulit sareng roko. Pikeun nyandak orok kana "posisi cephalic" panasna lumaku dina titik anu katelah "Kandungan meridian", anu perenahna dina rupa luar tina pinkie tina suku. Perlakuanana sakitar sakitar dua minggu, kalayan sési sakitar 15 menit.

Éta téhnik loba dipaké sareng ku cekap buenos hasilna. The calor éta rokok ngarangsang teh panarima tina panas kulit ramo. Éta dipercaya éta panas nyababkeun ngabebaskeun ramo hormon tina kakandungan, anu tiasa nyababkeun kontraksi uterus. Kontraksi ieu tiasa ngarangsang nyanggakeun orok terang pindah.

Acupuntura: Éta ogé téhnik terapi ubar oriental. Diwangun ku stimulasi tina titik-titik awak tertentu ku ngenalkeun di antarana jarum khusus.

Moxibustion sareng akupungtur dipaké dina seueur kasus dina sababaraha cara gabungan, sanggup ningkatkeun pangaruh penyembuhan na. Bisi wae, pikeun ngalakukeun salah sahiji téhnik sareng anu sanésna kuring nyarankeun anjeun angkat ka ahli ubar oriental, salah sahiji téhnik ieu goréng dilakukeun tiasa a risiko langkung ti kauntungan.

Homeopati: Aya anu bénten olahan homeopathic anu tiasa ngabantosan urang. Penting pisan yén saurang spesialis nungtun anjeun dosis sareng éncér nyukupan.

Salawasna saencan ngalakukeun salah sahiji latihan atanapi téhnik ieu konsultasi kalayan bidan atanapi dokter kandungan anjeun, aranjeunna bakal ngawartosan anjeun upami aya kontraindikasi bisi anjeun pikeun ngalaksanakeunana. Sareng upami sadayana ieu henteu suksés urang salawasna ngagaduhan pilihan tina vérsi éksternal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.