Naon anu kedah dilakukeun upami anak anjeun adaptasi anu goréng pikeun pusat barudak

Orok umur sapuluh bulan mimiti leumpang

Pusat barudak ti 0 dugi ka 3 taun ogé dikenal salaku binih. Nalika murangkalih ngamimitian dina ratusan ieu per batu dina hiji waktos, aranjeunna tiasa ngagaduhan waktos anu parah, utamina nalika aranjeunna rumaos seueur kaparigelan pipisahan ka kolotna. Éta lumrah, ngémutan yén kolot téh dunya pikeun budak leutik sareng ujug-ujug aranjeunna mendakan diri di kelas anu langkung seueur murangkalih sareng tanpa sepuhna.

Kolot ogé kasulitan nalika ningali budakna nangis di kelas sareng ngajantenkeun aranjeunna hariwang yén sababaraha urang bahkan tiasa utah. Penting pikeun barudak adaptasi ogé sareng kolot kedah janten bagian tina prosés ieu.

Upami anjeun henteu terang naon anu kedah dilakukeun sareng anak anjeun henteu leres panyaluyuan ka pusat perawatan murangkalih, turutan tips ieu:

  • Gancang pamit. Entong cicing nangkeup anak anjeun sanaos anjeunna nangis. Pasihan anjeunna ciuman sareng ngawartosan anjeunna yén anjeun bakal datang engké pikeun ngukut anjeunna. Ku cara kieu anjeunna bakal adaptasi sareng anjeunna bakal sadar yén anjeun henteu ngantunkeun anjeunna, sabab anjeun bakal teras-terasan milarian anjeunna dina waktos anu leres.
  • Kedah sabar. Entong ngantosan murangkalih anjeun ngaluyukeun sapeuting, sabab éta tempat anu énggal sareng teu dipikaterang sababna, butuh sababaraha minggu pikeun adaptasi sareng situasi anyar.
  • Kanggo murangkalih anjeun supados langkung biasa ka pusat murangkalih, rutinitas penting pisan. Kabiasaanna kedah dimimitian ti wengi sateuacan sareng énjing énjing sateuacan angkat ka bumi, anjeun ogé kedah ngalakukeun rutinitas anu sami sahingga anak anjeun terang yén ayeuna parantos waktosna angkat ka sakola. Masang kana ransel sateuacan angkat ka bumi tiasa janten cara anu saé pikeun anjeunna ngamimitian ngartos yén parantos waktosna angkat ka sakola binih.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.