Naon anu kedah dilakukeun upami kuring henteu resep ka guru anak kuring

guru ngajar budak awéwé

Anjeun panginten anjeun sadar yén anjeun henteu resep guru budak anjeun. Anjeunna ahli propésional anu bakal aya di sisi anak anjeun sapanjang taun sakola sareng diperyogikeun, sahenteuna, yén anak anjeun raoseun di kelas éta. Upami anjeun henteu resep guru anak anjeun tapi hoyong milari jalan kaluar tina masalah éta, maka anjeun bakal tetep tetep ngajaga tips ieu. Kaayaan anu kagok ieu henteu kedah salamina.

Bantosan putra anjeun

Anak anjeun panginten raos, janten perlu anjeun ngobrol sareng anjeunna pikeun ningkatkeun naon anu lumangsung sareng milari jalan kaluarna. Upami guru henteu ngajawab patarosan anjeun, naha murangkalih anjeun mendakan jawabanna dina buku, babaturan sakelas, halaman wéb, atanapi dina catetan sorangan?

Nalika kaayaan kelas kacau, naha anak anjeun tiasa di tempat anu langkung sepi pikeun ngalakukeun tugas padamelan na? Di sisi anu sanésna, upami damel sakola teuing bosen, naha anjeun tiasa nyarankeun guru pikeun ngalaksanakeun padamelan proyék? Naha anjeun tiasa ngadamel sistem pahala di bumi pikeun sato pikeun ngajantenkeun sakola damel langkung pikaresepeun? Anak anjeun tiasa diajar katerampilan ngatur diri.

guru di kelas sareng muridna

Ngobrol langsung ka guru

Ngajadwalkeun rapat sareng guru. Langkung saé pikeun ngalakukeunana sacara langsung upami tiasa. Hayu guru terang sareng tenang yén putra anjeun henteu damang sareng anjeun gaduh mamang ngeunaan cara ngalaksanakeunana (sok hormat). Entong nuduh atanapi nyalahkeun. Daripada nyarios sapertos: 'Anak kuring nyangka anjeun gaduh mania', anjeun tiasa nyarios sapertos: 'Nalika anjeunna nyungkeun bantosan ku itungan, anjeun nyarios ka anjeunna nyalira tibatan merhatoskeun anjeunna nalika anjeunna meryogikeunana, teras anjeunna kaleungitan dirina dina matématika '.

Sugan guru aya katerangan pikeun kalakuanana, atanapi henteu tiasa sadar kumaha parasaan murid. Guru anu saé bakal ngajelaskeun naon anu kajantenan sareng ngadamel parobihan anu positip demi anak anjeun. Upami anjeunna guru anu goréng sareng ngaraos yén anjeun ngangluh kana padamelanana, anjeunna bakal janten pertahanan.

Ngobrol sutradara

Taroskeun ka kepala sekolah upami anjeun raoseun teu aya jalan pikeun méréskeun masalah budak anjeun sareng guru (sareng anjeun). Ieu leyuran terakhir. Ngubaran sadaya anggota tenaga pengajar salaku propésional sabab sipatna sanaos, sanaos anjeun tiasa teu satuju sareng sababaraha diantarana. Upami kepala sekolah yakin yén éta mangrupikeun masalah antara guru sareng murangkalih atanapi sepuh sareng guru hungkul, sutradara bakal nyobian pikeun ngajawab éta dina tingkat éta.

guru ngajar muridna di kelas

Upami anjeun ngangluh ka kepala sekolah, guru anu saé henteu kedah gaduh dendam tina keluhan kolot ngeunaan padamelan na. Sabalikna, anjeun kedah ningkatkeun padamelan sadidinten sahingga keluhan éta henteu kajantenan deui. Anjeunna bakal mimiti langkung ati-ati, sareng sanaos hubungan anjeun antara indung bapa sareng guru henteu santai pisan mimitina, Nalika anjeun ningali parobihan anu leres di kelas na, éta bakal janten léngkah anu penting pikeun diperhatoskeun.

Penting pikeun anjeun tetep klaim sareng tetep kana data faktual anu anjeun terang. Dimimitian ku nyatakeun dina hiji dua kalimat naon anu anjeun tingali masalahna. Janten siap ngajelaskeun kumaha anjeun terang naon anu anjeun terang. Kalebet naon anu kajantenan sareng pangaruh tina naon anu kajantenan. Salaku conto, 'Kelas guru budak kuring kiruh. Barudak nyarios sareng ngagorowok sareng guruna ogé. Salaku tambahan, nalika putra abdi nyungkeun bantosan pikeun méréskeun mamangna, guruna henteu saluyu atanapi ngabantosan anjeunna. ' Kepala sekolah moal nyaritakeun kumaha aranjeunna bakal nyobian méréskeun masalah sareng tiasa miluan guru, tapi perlu yén salian ti nanganan sagala hal kalayan wijaksana, anjeun ati-ati pikeun terang kumaha kaayaan robih.

Nyuhungkeun ngarobih guru atanapi ngarobih sakola budak anjeun

Ieu kedah janten pilihan terakhir pikeun saha waé. Upami kaayaan henteu ningkat sareng anjeun ngaraos teu sabar deui kana kaayaan éta, maka pilihan anu pangsaéna nyaéta pikeun anjeun ngalihkeun budak anjeun kaluar ti kelas. Bisi teu aya anu ngalaksanakeunna.

Harepan anu luhur ti kolot tiasa ngarugikeun kinerja akademik barudak

Ngarobih ruang kelas hartosna nyaluyukeun sareng babaturan sakelas énggal, guru énggal, sareng aturan kelas (anu bénten). Sababaraha sakola panginten henteu tiasa nyayogikeun guru anu béda kusabab wates padamelan atanapi kawijakan pusat. Ieu ngan ukur bakal ngantepkeun anjeun pilihan pikeun ngarobih sakola budak anjeun, hal anu tiasa ngagaduhan masalah anu langkung seueur.

Upami anjeun henteu tiasa ngarobih kelas atanapi sakola budak anjeun, maka laksanakeun anu pangsaéna pikeun nyobaan ngeusian lolongkrang diajar sagala gancang-gancang. Pariksa sareng tutorial anu parantos disayogikeun ku guru, piji cara cara anak anjeun tiasa diajar mata pelajaran di luar sakola. Ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun siap taun payun nalika anjeun ngagaduhan guru anu sanés.

Ngobrol sareng murangkalih anjeun ngeunaan dinten sakola

Penting pikeun anak anjeun henteu terang perasaan anjeun ngeunaan guruna supados henteu kondisikeun kalakuanana. Anjeun kedah hormat ka anjeunna salaku ahli propésional tapi anjeun ogé kedah ningali-jaga pikeun kahadéanna nyalira. Anjeun kedah terang yén anjeun kedah diajar di sakola sareng guruna henteu kedah janten panyabab kinerja goréng anjeun. Upami anjeun kirang damel, éta henteu lepat guru ... éta sanés! Tapi anjeun kedah milarian solusi supados henteu janten kaayaan anu bermasalah. Pikeun ningkatkeun diajar anak anjeun, tanyakeun patarosan anu ngajantenkeun anjeunna langkung saé ngeunaan diajar anu anjeunna lakukeun di sakola. Contona:

  • Kumaha parasaan anjeun di sakola ayeuna?
  • Naha anjeun tiasa ngajarkeun kuring naon anu anjeun pelajari?
  • Kumaha saur anjeun anjeun tiasa nganggo élmu éta di payun?

Henteu ngan ukur nyarioskeun naon anu anjeun pelajari di sakola bakal ningkatkeun diajar anjeun, tapi éta ogé bakal masihan anjeun inpormasi ngeunaan pangajaran anu lumangsung di kelas. Perhatoskeun yén salami sataun sakola anak anjeun bakal sareng guru éta sareng hubungan anjeun antara anu pangsaéna mungkin, upami tiasa, sopan sareng silih hargaan. Budak anjeun kedah ningal dina anjeun modél pikeun kumaha kaayaan kaayaan anu sesah. Anjeun bakal diajar nanganan jalma sesah ogé, kaparigelan saumur hirup.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.